Kzlar dnde taklan altnlar ne yaptnz?

_birtane_

olacak olacak
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
1.084
0
116
41
Ankara
bugün maddi içerikli başlıklar çok ben de bunu sorayım dedim:roflol:
ben bir kısmını arabaya verdim, gerisi bankadajeyyar

aldigimiz esyalarin parasini verdik
benim takilarim disinda bisey kalmadi

nişanda ve düğünde takılan çeyrek altınların hepsini bozmuştuk balayı için kullandik bir kisminida haşlık yapmıştık
hediye gelen bileziklerim 43 taneydı (kayinvalidem ve ailemin taktıkları harıç) kimi çok inceydi kimi çok çirkindi, bitek anne tarafım teyzem dayımlar yani hepsi aynı model almişlar onlar güzeldi ama 43ünüde bozduk üstünede biraz katarak 12 tane tek model kalın bilezik yaptık. ve diğer tüm bilezik ve setlerimlen birlikte bankada kasada duruyor.
zor günler için sakliyoruz altında gitikçe değerleniyor zaten iyi karar vermişiz yani.

bende bir kismini arabaya verdim birkismida duruyor bakalim onlar ne icin bozulacak hayirlisi

Hepsi duruyor çok şükür..:nazar:
Evde kasamız var..
Yeni bir takı beğensem de evdekini bozdurmam,ya kocamdan hediye olarak isterim ya da kendi paramı birktirip alırım..Anne babam da hala bana takı alır.:teytey:
Severim altını,takmayı da,saklamayı dajeyyar

nişanda ve düğünde takılan çeyrek altınların hepsini bozmuştuk balayı için kullandik bir kisminida haşlık yapmıştık
hediye gelen bileziklerim 43 taneydı (kayinvalidem ve ailemin taktıkları harıç) kimi çok inceydi kimi çok çirkindi, bitek anne tarafım teyzem dayımlar yani hepsi aynı model almişlar onlar güzeldi ama 43ünüde bozduk üstünede biraz katarak 12 tane tek model kalın bilezik yaptık. ve diğer tüm bilezik ve setlerimlen birlikte bankada kasada duruyor.
zor günler için sakliyoruz altında gitikçe değerleniyor zaten iyi karar vermişiz yani.

maşallah canım epeyce bileziğin olmuş:nazar::nazar: Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin..evet süper birikim oldu altın.inanılmaz kazançlı çıktık sengözlerimebaksanab her zaman bence en iyi yatırım altın zatena.s

Allah'a çok şükür bozdurmak için bir neden çıkmadı şimdilik...
Benimkilerde bankada kasada duruyor. Ama setim ve eşimin günlük
takmam için aldığı iki bileklik evde. Benim altınla pek aram olmadığı için
eşime günlük (Tabi gedanlığı hariç ) kullanılabilecek zarif bişey aldırmıştım.
Onun bilekliğini takıyorum bazen... Dİğer iki bilekliğide çok nadir kullanıyorum.

Halada ata lira alarak altına yaıtırım yapmaya çalışıyorum :)

balayı dönüşü hepini bozdurup borçlarımızı ödedik.şimdiyse çok şükür fazlası oldu.ilk günler sıkıntı çekmeyelim dedik.doğru karar vermişiz hiç pişman olmadım.zaten takmayı sevmem.

maşallah canım epeyce bileziğin olmuş:nazar::nazar: Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin..evet süper birikim oldu altın.inanılmaz kazançlı çıktık sengözlerimebaksanab her zaman bence en iyi yatırım altın zatena.s

takılanların hepsinin gidecegini anladıgımda ıs ısten gecmeden bır kısmını annemlerde bırakmstm cok akıllıca bır ıs yapmısım daha sonradan hedye gelenler de olmus dugne gelemeynlerden zaten esımn aılesının bızm evllgmzde hıcbır katkısı olmamstı yıgınla borc dısında guya onlar yaptı ya dugunu altınları da borca verdk daha dogrusu ben vermedm verdırıldı dıyeyım yasasdgm cok buyuk bı hakaret olarak ıcımı sızlatır hala kımse de bılmez aılemden bılmesnler de zaten..yanı herseyımızı esımle brlkte yaptgmzdan elmzde kalanlr da borca harca gttı sadce dugunden sonra ıstda braktklarm gelenlerden babamlar bılezk yaptrmıs sonradan aldm onları Allhtan yarısnı kurtardm yanı bırılernden kı dıpnot olaraktan eklemeyı borc bılırm esımın tarafndan gelen tek bır altını dahı almadm almam da hatta görmedm desem yalan da olmaz hanıKötü Kazen
ısın maddıyatında degılm elbet gıdenn yerne konur ama yasattkları durumda oha falan olmstm yanı Çok üzgünüm çoookıcımde kanayan bır yaradır hala...:çok üzgünüm:

haklısın canım zor bir durum :teselli: ama sıkma canını herşeyin başı sağlık...daha güzellerini alırsınız yeter ki sağlık olsun canıma.s.

küçük altınların hepsi eşya taksidimize gitti(paralar ile salon parasını verdik)
evde bıraktığım , günlük taktıklarım ve sonradan gelen çeyrekler eve giren hırsızlara gitti(kasa yoksa kesinlikle evde birşey bırakmayın.nerde olursa olsun buluyorlar.)
ailelerin taktıkları bilezikler ile setim duruyor,onlar da bankada.

Son düzenleme:
küçük altınların hepsi eşya taksidimize gitti(paralar ile salon parasını verdik)
evde bıraktığım , günlük taktıklarım ve sonradan gelen çeyrekler eve giren hırsızlara gitti(kasa yoksa kesinlikle evde birşey bırakmayın.nerde olursa olsun buluyorlar.)
ailelerin taktıkları bilezikler ile setim duruyor,onlar da bankada.

ayyy kıyamam hırsız mı girdi evinize :1shok:senağlama canımcım çok çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin , mala gelen cana gelsin
ben de çok duydum bütün altınlarını eve giren hırsızla çaldıran:1no2:
bak daha duruyomuş bi kısmı zatenjeyyar

bız evlenelı 6 yıl oluyor... nısanda takılanları annem hepsını toplayıp uc kalın bılezık yaptı bana... dugunde de verdı onları harıcen... dugunde 30 tane falan herhalde annemlerın yaptıgından harıc cesıtlı bılezıkler vardı bunun yanısıra para... guzel olan kalınları ayırdım 7 tane.. dıgerlerını bozdurup bankaya yatırdık... hıc kullanmadık sonra araba alırken kullandık.. bız hala elımıze gectıkce yatırım yapmaya devam edıyoruz.. bu arada o 7 bılezıgımı de gectıgımız ay sattık.. .hem altın cok degerlendı,, hemde doguya tayınımız cıktı.kımbılır nereye gıdecegız belkı takamıcam... onları da attık bankaya sımdılık bakalım hayırlısı..

:kahve:Hepsine el koydular,nişan&kına gecesi dahil olmak üzere şakkıdı

Hatıra olarak saklamak isterdim bazılarını,ne yapalım sağlık olsunbenneyaptımki

:kahve:Hepsine el koydular,nişan&kına gecesi dahil olmak üzere şakkıdı

Hatıra olarak saklamak isterdim bazılarını,ne yapalım sağlık olsunbenneyaptımki

kayınvalidenler mi el koydu canım?:uhm: ya ne biçim düşünüyolar anlamıyorum.onlar senin en doğal hakkınsüprizzzzz
tabi canım sağlık olsun:1hug:a.s.

Back
X