Benimde burgu bileziklerim çoktu Özellikle annemin tarafından takıldı Eşimin tarafındansa çok az çeyrek altın 2 tanede teneke bilezik takıldı:mymeka: Hala oldu konuşuruz, hem de en yakın akrabaların taktı yuh! diye. Neyse beni apar topar gelin odasına kayınpeder ve k.valide götürdü çeyrekleri paraları çantaya koydular Hemen oracıkta servislere şu kadar para verildi ben daha önce oğluma şu kadar para verdim çeyrek verdim diye toparlanıp içinden alındı Sonra annem geldi çantayı istedi kalanları işlerini halledip verdiler:1no2: Üstelik bana alınan gelinlik taktıkları bilezikleri bile eşim kredi kartıyla aldığı için ev eşyaları ve bu kredi kartı borçlarının tamamını yine altınları bozdurarak ödeyebildik. Evlendikten sonra "annem şöyle kolunda bileziklerle gelemedin ziyaretime" diye çok üzüldü hala söyler bunu, haklı da... Bekarken biriktirdiğim paralar bile ev masraflarımıza harcandı Annem bana kızmasında kim kızsın. Siz siz olun zorunlu olmadıkça vermeyin altınlarınızı paralarınızı sakın!!! Çevremdeki ev hanımlarının bile kollarında 20 tane bileziği köşesinde altınları hala duruyor 1 tane borç verdiyse 2-3 ay sonra yerine yine aldırıyorlar. Ben de araba aldık benim adıma aldırdım. Siz de ya o şekilde ya da başka türlü kaptırmayın kimseye, sonra çok zor yerine koyulması derim...yasakkelime
Nagehancım senin durumuna üzüldüm, Allah yardım etsin inşallah. Kredili evlerde ne yazık ki kim borcu ödüyorsa tapu onun üstüne oluyor. Ama altınların sana geri verileceğini de hiç düşünme tatlım ev alındı diyeceklerdir Taşınınca da oturuyosunuz işte fena mı oldu diyeceklerdir. Boş ver artık Allah pişmanlık hissi versinde keşke anlasınlar:Saruboceq: Anlamasalarda senin hakkının olanı, yuvanızda huzurunuz için set çek üstüne rahatla olur mu canım, üzme artık kendini... Bak o zaman daha mutlu olacaksınız.kaydirigubbakcemile3