Kzlar ne yapmam lazm?

zayamaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
58
1
86
Denizli
şuan bi çıkmazdayım eşim sabaha kadar nette bayanlarla mesajlaşıp konuşuyo benimle nerdeyse ilgisi yok midem bulanıyo ama çocugum var fikirleriniz benim için önemli fisfisfis

şartlara bağlı severek evlendiyseniz sizi anlarsa açıkça konuşun aynısını siz yapsanız nolurmuş bi sorun:kızgın:

şuan bi çıkmazdayım eşim sabaha kadar nette bayanlarla mesajlaşıp konuşuyo benimle nerdeyse ilgisi yok midem bulanıyo ama çocugum var fikirleriniz benim için önemli fisfisfis

çocuğun var da kadınlık gururun yok mu ??:mymeka:

peki neden buna izin veriyorsunuz. tepkinizi belli edin...

Senin yerinde olsam,hazır bulantım varken o kocayı kusar çıkarırım,gerekirse bulantım olmasa bile parmak takarım gırtlağıma yine kusarım.Öyle ya da böyle çıkarırım :delphin:

aynı şeyi siz yapsanız tepkisi ne olurmuş sorun ve uygulayın...

Bu da bos bi mesaj olmasin ?
ama degilse, ben o bilgisarayi kirardim gozlri onunde, ne konusyor elin kadinlariyla karsimda .

cocugunuz olmasi onun sizi aldatma hakkini vermez
tabi siz her yapilana cocugum var susayim derseniz bunun sonu gelmez
bugun nette aldatir yarin yatakta

bunu gozunuze soka soka yapmiyor herhalde degil mi? eger oyleyse sanirim benim boyle bir seye verecegim tepki kontrolsuz olurdu. ama yine de siz onunla bu konuyu acikca konusun

gizli gizli chatleseni,telefonda konusanını duymuştum ama eşinin haberi olup yapanı duymamıştım.bi yasıma daha girdim akannehir

Senin yerinde olsam,hazır bulantım varken o kocayı kusar çıkarırım,gerekirse bulantım olmasa bile parmak takarım gırtlağıma yine kusarım.Öyle ya da böyle çıkarırım :delphin:

kızım sen bi show falan yapsana nerden buluon böle şeyleri yaaaa :roflol:

kalk şurdan birazda ben yazışıyımm erkek arkadaşlarımla derim ben :oklava:
kendini unutsunn, senin derdine düşsün en azındann. kaydirigubbakcemile

aman yarabbi sabıra bakın
akannehirakannehirakannehir
bazen böyle kadınlar beni çileden çıkartıyor yaaa
biraz güçlü olmak çok mu zor
önce parçala o bilgisayrı sonra yedir ona tek tek
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Back
X