sanırım hala cevap vermedi çocuk, seni yine muallakta bırakıyor ne olumlu ne olumsuz cevap vererek..sen çok ümit bağlama ki çok üzülme.
ya cnm cvp vermez neden biliyo musun çünkü gene egosunu tatmin ettin beyfendinin. Ama bekle bakalım genede eğer bu akşama kadar cvp vermezse sende egosunu indircek bi msj atarsın ve artık unutursun cnm. Başka çaren yok çünkü
Anlayamiyorum....Ask gercekten böyle birseymi?
Senden kendi rizasi ile ayrilmak isteyen bir insan icin neden kendini bu kadar heba ediyorsun....Sevseydi, isteseydi ayrilmazdi, yada seni yeniden kazanmak icin birseyler yapardi...
Bilemiyorum güzelim ama benim anlayisima ters birsey bu...benden ayrilmak isteyen biri icin ne dualar ederim nede zamanimi harcarim....icimde sevgi falanda kalmaz ona karsi....beni istemeyeni ben hic istemem...
Bunu ciddimi söylüyorsundaki manayi aramak yerine hayatinin odak noktasina bir erkegi koyma güzelim......
en son ılıskı ıle ılgılı konulardan tanıosunz benı ama uzun zamandır unutamadıım bırı vardı gercek askım sdce mtlu olduum tek ınsan ve o benı bırakmıstı o kdr msjlara ragmen cvp vermedı ne kdr uzuldm agladm her gece dua ettım dönsün bana diyeeee neler yapmadım tahmin edemezsiniz .... 7 ay gectı ayrılık uzerınden en son 3 ay once kotu bı sekılde konusmustuk face takılırdıı ama son 3 aydır takılmıyorrr veee ben hep onun face kontrol ederdım gırıyomu dıye hıc gırmedıı ve dun gece onu cok ozledımmm cok mutsuzdum nasıl olsa cevap vermıyo dıye face senı hala cok sevıyorum ve cok ozledım dıye bır msj yazdımmm bugunde kuzenının yanındaydım ve mehmetle telde konustu kuzenı mehmettın bı ılıskısı yokmus su annn ve buna cok sevınmıstım aksam eve geldıgımde ondan msj vardı sok oldum mesajı zor okudum msj soyleydı denisssss bunu ciddi mi sölüyorsun ? boyle yazmış kızlar şok oldumm ... ne demek ıstıyo yanı beynım durduuuu olumlu bırsey mı bu cevapp bende cok cıddıyım dıye cvp yazdım ama o 8.30da cvp yazmıs ben 10da bbu yuzden cevrımdısı bana nolur yardım ednnn..!
belki sen de buna inanmayacaksın ama; ben hayatım boyunca sadece 1 kişiyi sevdim; evet bi çok kişi oldu hayatımda ama sadece O 1 kişiyi unutmak içindi herşey; onun için herşeyi yaptım, hatta belki inanmayacaksın ama Allahın emriyle istettim O'nu. yine de bana 'evet' demedi, "Hayır, istemiyorum" dedi bana! hayatımın insanına kavuşamadım ben; onun acısı içimdeyken seni anlamamam mümken değil Meltem; ve eminim ki sen beni; benim onu sevdiğim kadar sevmiyorsun; hayatımdaki yanlışı Sevdiğim insanı sonsuza dek kaybederek ödüyorum; seni de anlıyorum ama elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki... bana verdıgı cevap kızlar ve ılk defa olmeyı ıstedıgım günn..!
kızlarrrrrrrrrrrrrr su ankı durumumu anlayamazsınız ben onu beklerkennn o baskasını unutmak ıcın benle cıkmısss ve onu sevıyormus bunu duymakk ne kadar acı bılıyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! bana zaman ver bunları konsuucazz gıbı konusmalar yaptıııı ben cok mutsuzum su ann cokk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?