• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar yapkanl folyodan buldum ve suan yarm hal mutfagmn

cok güzel olmus canım a.s.
su kk nın hanımları ne kadar becerikli :lepi:

resimeklenmiyor nedense
dahaşık gözüküyor böyle canım eline saglık bende denicem

Son düzenleme:
demneme yaptım olmadı
2 tanesini gördüm zorlar tekrar tekra actım acılana kadr cok yoş olmuş gercekten daha güzel ne o mavi böyle daha şık olmuş kırtasıyedemi var canım

evet cnm kırtasıyede buldum ıgrenç bı mavıydı gercektende.oooo ben yerlerde tas ya onlarıda kaplıcam lamınant görunumunde olucak

ay çok güzel olmuş eskiye oranla süper kolay yapıştırabildiniz mi? bende denemek istiyorum ama yapamazsam diye korkuyom :-) güle güle kullan

sibelcim ohhh be sonunda gördüm valla eskisi gerçekten feciymiş yaaaa benimkide mavi ama parlament mavi bir kısmıda siyah ama bende sıkıldım internette araştırıyorum ne zamandır d-c-fix.com da bir renk beğendim linus diye süper valla koç taşta buluuyormuş bayramdan sonra halledicez kısmetse... bende çeker eklerim....

bu arada benden sana tavsiye masanıda kapla süper olur ben öyle yapıcammmmmmm

sibelcim bende çok begendim valla süper oolmuş kız ben zaten 8 ay sonra çıkçam ama annemin dolaplarını kaplayacam bende bayıldım valla ya.......

emeğine sağlık çok hoş durmuş.
Sende rahatlamışsındır inasanın evi temiz pak olunca rahat oluyor..
Güle güle kullan

Back
X