Kzm evlendirirken iim sklyor...

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.437
751
688
arkadaşlar 2 aya kadar kızımı evlendiriyorum ama sanki kızım mutlu olmayacakmış gibi kötü duygular hissediyorum 9 aydır hiç böyle bişey olmadı son 15 gündür hiç iyi değilim kıza bişey belli etmiyorum ama sıkılıyorum herhangi farklı bişey bir yanlışlıkta asla olmadı ama ne bileyim gözüm gibi baktığım kızım mutlu olmama ihtimalini kuruyorum kafamda sebebli sebepsiz....bu nedir ya çok huzursuzum....

bence bir sebebi vardır damat adayının bir huyundan falan mı hoşlanmadınız

madem bi sorun yok içinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün...
ilk kızınmı belkide onun evden çıkacagını kabul etmek istemiyorsunuz,her anne böyle düşünür,kabul etmek biraz zor olur..

ahh bırde kızınıza sorun emınım o da oyle dusunuyordur..

cunku bu donemde boyle hıslere cok kapılıyor,bende kapılmıstım,,annem farketmıstı ama annemın boyle duygular ıcıne kapıldıgını hıc anlamamıstım..

bır gun anne ben evlenmıcem demıstım,ki biz kac yıl bekledık bu anı :))) .

.annemle oturup konusmustuk beraber :)

bu donemın herkesın gecırdıgını ,rahat olmam gerektıgını anlatmıstı..

eğer boyle dusunmenıze hıc bır haraket sebep degılse bence bu donemdendır..

bence kızın mutlulugunu gozlemleyın,damadınızla otururken konusurken kı o mutlu hallerını gordukce rahatlarsınız :)

benim annemde babamda düğünümde hasta olmuştu kaynanamın şirret birisi olduğunu bildikleri için kendiside aynı şeyleri yaşadığı için aklından hep benim neler çekeceğim geçmiş. eşimi çok sevdiğim için verdiler beni zaten. ama babam düğün günü çok pişman olmuş hatta göndermiyecem demiş bende gözleinin içine bakmıştım gönderme babacığım demiştim resmen ama nikah oldu düğün bitti. eşimle çok mutluyum ama eşimin ailesi ikimizide üzmeye devam ediyorlar. mevlam kızını çok çok mutlu etsin. hiç dert edinme kendine. tabi ev içinde üzüntüde oluyor ama önemli olan eşiyle mutlu olması.

evladınızın evleneceği düşüncesi sizi olumsuz düşüncelere itiyo bence,
iyi şeyler düşünün...şu günlerin tadını çıkarın kızınızla..umarım çok mutlu bi evlilik yapar kızınız

belkide kızınız evden gidecek,artık onu eskisi kadar göremeyeceğiniz ve bir başkasının olacağı için olabilirmi içinizdeki endeişe.

annem beni evlendirse sevincinden göbek atardı. ne güzel ki kızınız mutlu bi yuva kuruyo. hiç tasalanmayın bence.mürüvetini görüyosunuz daha ne olsun :)

Her anne baba kızlarını evlendirirken endişe duyar bence ve eminmki benimki dahil birçok anne sizin gibi hissetmiştir. Erkek evlat kendini kurtarır ayakları üzerinde durur derseniz . . kızlarına anneler daha çok acır daha bi üzülür diye düşünüyorum.
Elbebek gülbebek yetiştirdiğim kızım gidip kendine yuva kurucak ayakları üzerinde durabilecekmi .evini çevirebilecekmi.eşine ve ailesine alışabilecekmi die endişe duyulur. .
Kendinzi sıkmayın.kızınız inşallah çok ama çok mutlu olur

ablam evlendıgındede annem aglamısdı..
2 gun yemek yememısdı..
sanırım yıllarca gozunun onundekı kızın artık dızının dıbınde olmıycak..
evde yatagında olmaması sızı huzursuz edıyodru dılerım kı cok mutlu olur..

kızınızdan ayrı kalacağınız içindir sıkıntınız..
bir de yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın lütfen kızınızla damadınız arasında bir yaş farkı vardı sanırım.. Eğer öyleyse onunla ilgili bir mutsuzluğunuz olabilir mi?

Yorumlarınız için teşekkür ederim...Kızım 6 aydır nişanlı 1 yıldan fazladırda tanıyorum damat adayını ve sürekli izliyorum bilenleriniz vardır aralarında 17 yaş fark var bunun dışında çok şükür bizi yanıltmadı temiz bir insan kızımlada herhangi bir sorunları yok ,bu içimdeki sıkıntının bununla mı ilgisi var tam olarak isimlendiremiyorum....

Yorumlarınız için teşekkür ederim...Kızım 6 aydır nişanlı 1 yıldan fazladır da tanıyorum damat adayını sürekli gözlemliyorum anlaşıp anlaşmama ihtimallerini birşey de gördüğüm yok açıkçası hatta bu kadarda iyi olmaz bir erkek diyede sıksık düşünmüşümdür.ıçinizde bilenler vardır aralarında 17 yaş fark var ama hiç evlenmemiş ve yaşamaktan zevk alan biri diye kızı kırmamak için zor da olsa kabul etmiştik fakat evlerini alıp bide gelinlik seçimi işleri başlayınca ben bir tuhaflaştım bana neler olduğunu anlayamıyorum bir tedirginliğim var Allah hayırlara çıkarsın inşallah....

kızını evlendiren her anne hüzün, mutluluk, heyecan,iç sıkıntısı yaşar.... bu tamamen bir duygu karmaşasıdır ve çokta olasıdır bence....kolaymı doğur büyüt yıllarca gözünün içine bak ve sonunda yuvadan uçuversin......hayatın kanunu bu ama yine de yaşanıyor bu duygular.....hele ki o Gelinliği giyip evden çıktığı gün bambaşka bir duygu seli yaşıyor insan... bir yanınız gülüyor, bir yanınız ağlıyor.....ama bütün herşeye rağmen evlatlarımızın telli duvaklı mürvetlerini görmek nasip olsun....

benim de bir kızım var 8 yıl önce ben de tattım o buruk sevinci ve en güzeli onları mutlu görüp bu mutluluğun meyvesi olan torunlara kavuşmakmış.....yok böyle bir tat dünya da.......opuyorumnanaktan

şimdi oğlumunda mürvetini görüp onlarda bir aşk meyvesi istiyorum, her ne kadar az biraz vadesi varsa da hayırlısı allahtan......sengözlerimebaksanab

siz de içinizi ferah tutun ve yaşayacağanız bu güzel günlerin tadına varın.....evlat mürveti görüyorsunuz daha ne olsun.............:içelim:

Son düzenleme:
sizi diğer konulardan hatırlıyorum.

üzmeyin stres yapmayın zaten nişanı yaptınız ilk adım ve zor adım atılmış artık gerisi gelir.. onlar birbirini sevip saydıktan sonra hayatları emin olun çok güzel geçecektir.
sizde bugünlerin tadını keyfini çıkarın... emin olun birçok anne kızının düğününe yakın bu kaygıları çekiyordur. acabalar hep vardır.

dilerim mutlu olurlar,
duygunuz da annenin evladina duydugu kaygidan ileriye gecmez..
mutlu olmak hicbir evlilikde garanti degil, hicbirimizin yarin nasil olacagi belli degil...
rahatlamaya calisin bir anne icin hic kolay degil heran yanindaki evladini vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…