Laboquick gebelik testi

amourlove

İyi ki varsın Allah'ım
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
137
63
98
Mrb biz 4 aydır bebek istiyoruz.bu ay adetime bir hafta kala laboquick testi vardı onu yaptım silik çizgi çıktı.Daha sonra her gün test yaptım ve şuan 6 adet silik çıkan testin var sadece sonlara doğru biraz daha belirgin.bu testin yanlış olduğunu yazanlar olmuş o yüzden gğvenemiyorum.belirtim de çok değil sadece aşırı koku hassasiyeti ve göğüs ağrısı var.sizce hamile miyim

Haftasonu diye bekliyorum. musluk suyuna yapan arkadaş olmuş o bile pozitif çıkarmış ben denedim neyse ki çıkarmadı.laboquick hakkında çok memnun olanda var hiç olmayanda

Her test hatalı olamaz. Bu kadar ısrarla denediyseniz.

En doğrusu kan testi yaptırmanız olacaktır.

valla benım ıdrardada ve hattaa kanda bıle cıkmamıstı. ama hamıleymısım sonradan gozuktu. adetımden 10 gun gecmıstı kanda bile cıkmamıstı. oyuzden dıkaktlı olun hersey olabılır:)

Hamilesin cnm.gozunaydin.
Ama sanirim daha adetin gecmemis.kac gun var ?

İnşaAllah ya ama hiç hissetmiyorum negatif çıkan aylarda bile daha çok hamile gibi hissetmştm

İnşaAllah ya ama hiç hissetmiyorum negatif çıkan aylarda bile daha çok hamile gibi hissetmştm
o hıc bellı olmaz canım bak dedıgım gıbı adetımden 10 gun gecmıstı kanda bıle cıkmamıstı benım. bende ınanmıyodum hamıle olduguma ama sonradan ogrendım:) en kısa zamanda kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…