Laboquick gebelik testi

Ben de hiç hissetmemiştim hep hissettiğimde çıkmıyordu çünkü.
Bir test 6 defa yanlış çıkmaz hayırlı olsun hamilesiniz

Adetin gecmesini bekle cnm.suan hamilelik var ama adetle beraber atilabilir.kimyasal olabilir yani.
Insallah sag saglim kucagina alirsin.
Haklısn olabiliyormuş öyle kimseye söylemediğim için çiğköfte felan yemek zorunda kaldm bugün onunda zararı varmş

ılk zamanlar hıc yoktu sonradan da akıntım bıraz oldu bıde gogusumdekı damarlarda bı farklılık vardı baska öyle bulantı halsızlık vs olmamıstı
Kasık batması ağrısı çok oldu mu ? benim geçen aylar daha fazla olurdu bu sefer batma olmadı biraz sancı şeklinde oldu oda çok değil

Haklısn olabiliyormuş öyle kimseye söylemediğim için çiğköfte felan yemek zorunda kaldm bugün onunda zararı varmş
Cigkoftenin zarari mi varmis.3 hamileligimde de en cok yedigim seydir cigkofte.ama etsiz olani tabiki.ona dikkat et.sucuk salam sosis gibi seylerden uzak dur

Testler duruyorsa resim atar mısın? Bende o testten kullandım o testle öğrendim hamileliğimi.

Evet ama normalden çok fazla diyemem.
Dediğim gibi belirtim yok pek. göğüs ağrısı, koku hassasiyeti,bel ağrısı (oda evlendikten sonra hep var)kasık sancısı hafif hafif

Ay gerçekten mi kabızlığı çok duydum o yüzden ishal de hep moralim bozuluyor

Hem kabızlık hem ihsal ara ara yaşayacağın şeyler hamilelikte. Bende ilk ihsal oldu. Testlerini yeni gördüm adetin gecikmemiş diye silik öıkmış ama %90 hamilesin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…