Hayırşı olssun belirtim var mıydıo hıc bellı olmaz canım bak dedıgım gıbı adetımden 10 gun gecmıstı kanda bıle cıkmamıstı benım. bende ınanmıyodum hamıle olduguma ama sonradan ogrendım:) en kısa zamanda kan ver
İnşaAllah belirtiniz var mıydıBen de hiç hissetmemiştim hep hissettiğimde çıkmıyordu çünkü.
Bir test 6 defa yanlış çıkmaz hayırlı olsun hamilesiniz
Haklısn olabiliyormuş öyle kimseye söylemediğim için çiğköfte felan yemek zorunda kaldm bugün onunda zararı varmşAdetin gecmesini bekle cnm.suan hamilelik var ama adetle beraber atilabilir.kimyasal olabilir yani.
Insallah sag saglim kucagina alirsin.
ılk zamanlar hıc yoktu sonradan da akıntım bıraz oldu bıde gogusumdekı damarlarda bı farklılık vardı baska öyle bulantı halsızlık vs olmamıstıHayırşı olssun belirtim var mıydı
Kasık batması ağrısı çok oldu mu ? benim geçen aylar daha fazla olurdu bu sefer batma olmadı biraz sancı şeklinde oldu oda çok değilılk zamanlar hıc yoktu sonradan da akıntım bıraz oldu bıde gogusumdekı damarlarda bı farklılık vardı baska öyle bulantı halsızlık vs olmamıstı
Cigkoftenin zarari mi varmis.3 hamileligimde de en cok yedigim seydir cigkofte.ama etsiz olani tabiki.ona dikkat et.sucuk salam sosis gibi seylerden uzak durHaklısn olabiliyormuş öyle kimseye söylemediğim için çiğköfte felan yemek zorunda kaldm bugün onunda zararı varmş
Allah razı olan amin bakalım var mı.ciddenBaya baya hamilesin..:) gozunaydin Rabbim tamamına erdirsin ins
Etliydi zaten ama misafirlik olunca yiyemem de demedim malesefCigkoftenin zarari mi varmis.3 hamileligimde de en cok yedigim seydir cigkofte.ama etsiz olani tabiki.ona dikkat et.sucuk salam sosis gibi seylerden uzak dur
Bundan sonra dikkat et cnm.cig et yenmemeli hamilelikte cunkuEtliydi zaten ama misafirlik olunca yiyemem de demedim malesef
Zaten kesinleşirse kesin yemem şuan açıklayamadğm için yemek zorunda kaldm. Tşk ederimBundan sonra dikkat et cnm.cig et yenmemeli hamilelikte cunku
aynen bak oda vardı ama boyle arada oldu sancı gıbı adet olcakmısım gbıKasık batması ağrısı çok oldu mu ? benim geçen aylar daha fazla olurdu bu sefer batma olmadı biraz sancı şeklinde oldu oda çok değil
Ya afedersin ishal var 1 haftadır ara ara bugün de devam etti buda anormal geliyor banaaynen bak oda vardı ama boyle arada oldu sancı gıbı adet olcakmısım gbı
Mrb biz 4 aydır bebek istiyoruz.bu ay adetime bir hafta kala laboquick testi vardı onu yaptım silik çizgi çıktı.Daha sonra her gün test yaptım ve şuan 6 adet silik çıkan testin var sadece sonlara doğru biraz daha belirgin.bu testin yanlış olduğunu yazanlar olmuş o yüzden gğvenemiyorum.belirtim de çok değil sadece aşırı koku hassasiyeti ve göğüs ağrısı var.sizce hamile miyim
Ya afedersin ishal var 1 haftadır ara ara bugün de devam etti buda anormal geliyor bana
Yukarıda var resimler evet 5 tane yapılan testTestler duruyorsa resim atar mısın? Bende o testten kullandım o testle öğrendim hamileliğimi.
Ay gerçekten mi kabızlığı çok duydum o yüzden ishal de hep moralim bozuluyor:) canım sen hamilesin bence. Bende ihsal olmuştum başlarda kısa süreli.
Ay gerçekten mi kabızlığı çok duydum o yüzden ishal de hep moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?