Daha adetine 2 gün varmış bişey hissetmen için çok erken ki , inş belirtisiz çok rahat bir hamilelik olur sağlıklaHiç.hissetmeyince tereddüt ettim
İnşaAllah öyleymdr size de isteyene de nasip eder Allah
Saolun inşaAllahDaha adetine 2 gün varmış bişey hissetmen için çok erken ki , inş belirtisiz çok rahat bir hamilelik olur sağlıklaben şu haftada çok şükür hala belirtim Yok
Gebelik var çok güzel. Hayırlı olsun 2 günsonra tekrar yaptırın artış varsa güzeldir. Değerin kaç çıkması önemli değil o kadar önemli olan sağlıklı bir şekilde yükselmesi. Benim adet günümde 95 çıktı. Hayırlı olsun :)Beta hcg 50 çıktı sizce nasıl
Gebelik var çok güzel. Hayırlı olsun 2 günsonra tekrar yaptırın artış varsa güzeldir. Değerin kaç çıkması önemli değil o kadar önemli olan sağlıklı bir şekilde yükselmesi. Benim adet günümde 95 çıktı. Hayırlı olsun :)
Tamam canım hayırlı olsun gebelik var. Yarında bi sağlık ocağına git kan ver.Tşk ederm ya saolun benim de yarın adet günüm
Canım benim belirtilerim 8 haftadan donra başlamıştı. İlk olarak idrara sık çıkma oldu onu da zaten anlamamıştım. Koku hassasiyeti hemen olmaz. 8 haftadan sonra olur kask ağrısı çok az olur bebek büyüdükçe çoğalır. Genelde kasığım hapşurduğum zaman ağrıyor benim. Senin daha kese oluşuyordur :) belirtin olamaz şuan.
Bugün verdim zaten kan 2 gün sonra yenile dediTamam canım hayırlı olsun gebelik var. Yarında bi sağlık ocağına git kan ver.
Beta hch 50 çıktı.nasıl sence
Tamam yarın gitme salı günü git canımBugün verdim zaten kan 2 gün sonra yenile dedi
Hayırlı olsun bu arada canım :)Beta hch 50 çıktı.nasıl sence
Acil de verdim iki gün sonra tekrarla dedi sadeceGebelik var çok güzel. Hayırlı olsun 2 günsonra tekrar yaptırın artış varsa güzeldir. Değerin kaç çıkması önemli değil o kadar önemli olan sağlıklı bir şekilde yükselmesi. Benim adet günümde 95 çıktı. Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsn kan verdinz miBenim 2 gün vardı kan verdim pozitif çıktı canım testimde pozitif çıktı dur resminide atayım ama benim testim farklı marka
Hayırlı olsn kan verdinz mi
Merhaba bu sitede yeniyim konu açmayı bilmiyom arkadaşlar bende bi test yaptım ama pek bişi anlamadım bende resim atim bana tecrübeli olarak bi cvp verirseniz sevinirim dosyayı yükleyemedim silik bi çizgi var ama anlamadımSilik cizgi hamile oldugunuzu gosterir ama en garantisi kan testi.
Merhaba bu sitede yeniyim konu açmayı bilmiyom arkadaşlar bende bi test yaptım ama pek bişi anlamadım bende resim atim bana tecrübeli olarak bi cvp verirseniz sevinirim dosyayı yükleyemedim silik bi çizgi var ama anlamadım
Ben göremedm diğer çizgiyi malesef
Merhabalar umarım sağlıkla kucağınıza almıssınızdır bebegınizi.benım De aynı marka su an silik çizgi ve regle 7gun var :sizin silik cızgı hemen mi çıkmıştı merak edıyorum .umarım mesajımı gorursunuzHaftasonu diye bekliyorum. musluk suyuna yapan arkadaş olmuş o bile pozitif çıkarmış ben denedim neyse ki çıkarmadı.laboquick hakkında çok memnun olanda var hiç olmayanda
Mrb uuzn yıllar girmedigim için görmedim msjinizi şuan 2 minnoşum var şükür sizin oldu mu acabaMerhabalar umarım sağlıkla kucağınıza almıssınızdır bebegınizi.benım De aynı marka su an silik çizgi ve regle 7gun var :sizin silik cızgı hemen mi çıkmıştı merak edıyorum .umarım mesajımı gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?