Laboquick gebelik testi

Beta hcg 50 çıktı sizce nasıl
Gebelik var çok güzel. Hayırlı olsun 2 günsonra tekrar yaptırın artış varsa güzeldir. Değerin kaç çıkması önemli değil o kadar önemli olan sağlıklı bir şekilde yükselmesi. Benim adet günümde 95 çıktı. Hayırlı olsun :)

Tşk ederm ya saolun benim de yarın adet günüm

Beta hch 50 çıktı.nasıl sence

Acil de verdim iki gün sonra tekrarla dedi sadece

Silik cizgi hamile oldugunuzu gosterir ama en garantisi kan testi.
Merhaba bu sitede yeniyim konu açmayı bilmiyom arkadaşlar bende bi test yaptım ama pek bişi anlamadım bende resim atim bana tecrübeli olarak bi cvp verirseniz sevinirim dosyayı yükleyemedim silik bi çizgi var ama anlamadım

Haftasonu diye bekliyorum. musluk suyuna yapan arkadaş olmuş o bile pozitif çıkarmış ben denedim neyse ki çıkarmadı.laboquick hakkında çok memnun olanda var hiç olmayanda
Merhabalar umarım sağlıkla kucağınıza almıssınızdır bebegınizi.benım De aynı marka su an silik çizgi ve regle 7gun var :sizin silik cızgı hemen mi çıkmıştı merak edıyorum .umarım mesajımı gorursunuz

Mrb uuzn yıllar girmedigim için görmedim msjinizi şuan 2 minnoşum var şükür sizin oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…