Laboquick gebelik testi

Ya afedersin ishal var 1 haftadır ara ara bugün de devam etti buda anormal geliyor bana
canım bendede tam tersı kabızlık olmustu ama yukarda bı arkadasın yazdıgı gibi ust uste 6 kez pozıtıf cıkmaz yanı kımyasal gebelıge donusmezse inşallah kesın hamılesındır. adet gununu bekle

Hem kabızlık hem ihsal ara ara yaşayacağın şeyler hamilelikte. Bende ilk ihsal oldu. Testlerini yeni gördüm adetin gecikmemiş diye silik öıkmış ama %90 hamilesin bence :)
İnşaAllah ya.sen de mi laboq testi kullandn

Evet ama normalden çok fazla diyemem.
Dediğim gibi belirtim yok pek. göğüs ağrısı, koku hassasiyeti,bel ağrısı (oda evlendikten sonra hep var)kasık sancısı hafif hafif
Canım benim belirtilerim 8 haftadan donra başlamıştı. İlk olarak idrara sık çıkma oldu onu da zaten anlamamıştım. Koku hassasiyeti hemen olmaz. 8 haftadan sonra olur kask ağrısı çok az olur bebek büyüdükçe çoğalır. Genelde kasığım hapşurduğum zaman ağrıyor benim. Senin daha kese oluşuyordur :) belirtin olamaz şuan.

Kasık batması yaşayan çok genelde

Olumsuz düşünmemin bir diğer sebebi adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptm çıkarmadı ama laboq silik çıkarmaya başladı
Evet aynısından kullandım canım. Ovulasyon testlerini aldım yanında da gebelik testleri veriyorlar ben hepsinden memnunum.

İnşaAllah ya ama hiç hissetmiyorum negatif çıkan aylarda bile daha çok hamile gibi hissetmştm

Benim 2 gün vardı kan verdim pozitif çıktı canım testimde pozitif çıktı dur resminide atayım ama benim testim farklı marka

Eklentiler

• IMG_2563.webp
    10 KB · Görüntüleme: 687
Yanlışlık birinde ikisinde olur böyle sıra sıra yanlışlık olmaz :) sağlıkla devamı gelsin inşallah

Aynı markayı bende kullanıyorum negatif çıkıyor :) çünkü hamile değilim bal gibi gebesiniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…