canım bendede tam tersı kabızlık olmustu ama yukarda bı arkadasın yazdıgı gibi ust uste 6 kez pozıtıf cıkmaz yanı kımyasal gebelıge donusmezse inşallah kesın hamılesındır. adet gununu bekleYa afedersin ishal var 1 haftadır ara ara bugün de devam etti buda anormal geliyor bana
İnşaAllah ya.sen de mi laboq testi kullandnHem kabızlık hem ihsal ara ara yaşayacağın şeyler hamilelikte. Bende ilk ihsal oldu. Testlerini yeni gördüm adetin gecikmemiş diye silik öıkmış ama %90 hamilesin bence :)
Canım benim belirtilerim 8 haftadan donra başlamıştı. İlk olarak idrara sık çıkma oldu onu da zaten anlamamıştım. Koku hassasiyeti hemen olmaz. 8 haftadan sonra olur kask ağrısı çok az olur bebek büyüdükçe çoğalır. Genelde kasığım hapşurduğum zaman ağrıyor benim. Senin daha kese oluşuyordur :) belirtin olamaz şuan.Evet ama normalden çok fazla diyemem.
Dediğim gibi belirtim yok pek. göğüs ağrısı, koku hassasiyeti,bel ağrısı (oda evlendikten sonra hep var)kasık sancısı hafif hafif
Allah razı olsun İnşaAllah tşk edermcanım bendede tam tersı kabızlık olmustu ama yukarda bı arkadasın yazdıgı gibi ust uste 6 kez pozıtıf cıkmaz yanı kımyasal gebelıge donusmezse inşallah kesın hamılesındır. adet gununu bekle
İnşaAllah ya.sen de mi laboq testi kullandn
Kasık batması yaşayan çok geneldeCanım benim belirtilerim 8 haftadan donra başlamıştı. İlk olarak idrara sık çıkma oldu onu da zaten anlamamıştım. Koku hassasiyeti hemen olmaz. 8 haftadan sonra olur kask ağrısı çok az olur bebek büyüdükçe çoğalır. Genelde kasığım hapşurduğum zaman ağrıyor benim. Senin daha kese oluşuyordur :) belirtin olamaz şuan.
Kasık batması yaşayan çok genelde
Evet aynısından kullandım canım. Ovulasyon testlerini aldım yanında da gebelik testleri veriyorlar ben hepsinden memnunum.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen çok yaşamadım. Belki de hatırlamıyorum ilk zamanlar sadece hapşurduğum zaman aşırı derecede batma hissediyordum. Şimdi ise büyüyor diye ara ara hafif kasık ağrım oluyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Olumsuz düşünmemin bir diğer sebebi adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptm çıkarmadı ama laboq silik çıkarmaya başladı
Allah razı olsun İnşaAllah güzel haberi paylaşrm p.tesiÇıkmayabilir canım. Olumsuz düşünme bu testlerin çok net zaten hamilesin.
İnşaAllah ya ama hiç hissetmiyorum negatif çıkan aylarda bile daha çok hamile gibi hissetmştm
Ben tansiyon düşüklügü yaşamıştım ama normalde hep düşer benimki.Normal zamanda gögüslerim felan şişerdi agrırdı o zaman olmamıştı.İnşaAllah belirtiniz var mıydı
Hayırlı olsun darısı bana inşaAllahBenim 2 gün vardı kan verdim pozitif çıktı canım testimde pozitif çıktı dur resminide atayım ama benim testim farklı marka
Ben tansiyon düşüklügü yaşamıştım ama normalde hep düşer benimki.Normal zamanda gögüslerim felan şişerdi agrırdı o zaman olmamıştı.
Hiç.hissetmeyince tereddüt ettimYanlışlık birinde ikisinde olur böyle sıra sıra yanlışlık olmaz :) sağlıkla devamı gelsin inşallah
İnşaAllah öyleymdr size de isteyene de nasip eder AllahAynı markayı bende kullanıyorum negatif çıkıyor :) çünkü hamile değilimbal gibi gebesiniz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?