Hala yumurtlama zamani gelmemis diyr testler.En ustteki en eski en alttaki smdiki.ucgundur yaptiklarim.sahsen ben hala anlamadm durumum ne
Biraz zor tabi ama ben 3 saat tutmustym idrariYahu idararinizi nasil tutuyorsunuz?4saat tutulmali diosunuz ya hani ben tutamiyorum ki.aha da smdi gene dayanamadm gittim wcye.saat 5te yapsam etkilermi smdi bu.demin gene bendeb uzayan sivi geldi ama tam berrak dgl beyaz renk hafiften saydam.su cizgileri gorsemde rahatlasam.kac haftalik hamilesin
Ben hic kür vs kullanmadim. Korunmayi birakinca gebe kaliyrm. Ilk bebekte gun asiri iliskiydi. Direk gebe kaldim. Ama kaybettim. Ikinci bebekte ates olctum ve gun asiri iliski. Yine hemen o ay gebe kaldim ama kaybettim. Pihtilasma cikti. Oglumda da ilk ay degil de ikinci ay da gebe kaldim ates olcmeyle.Canım bugün reglimin 5.günü. ateş ölçüme 3 gündür devam ediyorum. 36.4 36.3 36.2 ydi. Bana kısaca anlatabilir misiniz acaba rica etsem? Bu arada kaç aylık hamilesiniz ? Bide kürlerden kullandınız mı ??
Eger daha catlamadysa rahatlicam cunku stres yaptm.ya ben bir kizim var bide oglum olsun istiom.dedilerki tam yumrtlama gununu bul gir .ilk kaybettegm bebek te tam gunuydu .kizimda yunurtlama oncesinde tuttu.smdi oglum olsun istiom nasip ederse C.CBiraz zor tabi ama ben 3 saat tutmustym idraribazi arkadaslar 2 saatte yeter demisti o zaman. Phia diye bir kullanici var. O baya bilgiliydi bu testlerde. Hatta dogum yapti. O bilgilendiriyrdu.
Ben coktannnnn dogurdum1hafta sonra 18aylik olacak oglum. Darisi sizlere. Ben baya eskilerinden kaldim bu topigin arada bakiyrm.
Ben hic kür vs kullanmadim. Korunmayi birakinca gebe kaliyrm. Ilk bebekte gun asiri iliskiydi. Direk gebe kaldim. Ama kaybettim. Ikinci bebekte ates olctum ve gun asiri iliski. Yine hemen o ay gebe kaldim ama kaybettim. Pihtilasma cikti. Oglumda da ilk ay degil de ikinci ay da gebe kaldim ates olcmeyle.
Ates olcme de kisaca soyle; her sabah ayni saatte tercihen 6-8arasinda sabit bi saatte, dil altindan uyanir uyazmaz dijital derece ile olculuyr. Yumurta catladiktan 3 gun sonra bilgi veriyr. Ama aylarca olcum yapinca artik onceden su gunlerde yumurta olur deyip ona gore iliski planlanabiliyr. Hem de yumurta catlamazsa da kesin bilgi veriyr. Gebelik olusursa da atesten daha test yapmadan genelde anliyrz.
Ates olcer istedim burda eczaneler satmiomus anlamadm.zRarli die toplatildi dior.senden bse istesem ne tip ates olcer kullaniosun resim atabilrmisin acabaBiraz zor tabi ama ben 3 saat tutmustym idraribazi arkadaslar 2 saatte yeter demisti o zaman. Phia diye bir kullanici var. O baya bilgiliydi bu testlerde. Hatta dogum yapti. O bilgilendiriyrdu.
Ben coktannnnn dogurdum1hafta sonra 18aylik olacak oglum. Darisi sizlere. Ben baya eskilerinden kaldim bu topigin arada bakiyrm.
Ben hic kür vs kullanmadim. Korunmayi birakinca gebe kaliyrm. Ilk bebekte gun asiri iliskiydi. Direk gebe kaldim. Ama kaybettim. Ikinci bebekte ates olctum ve gun asiri iliski. Yine hemen o ay gebe kaldim ama kaybettim. Pihtilasma cikti. Oglumda da ilk ay degil de ikinci ay da gebe kaldim ates olcmeyle.
Ates olcme de kisaca soyle; her sabah ayni saatte tercihen 6-8arasinda sabit bi saatte, dil altindan uyanir uyazmaz dijital derece ile olculuyr. Yumurta catladiktan 3 gun sonra bilgi veriyr. Ama aylarca olcum yapinca artik onceden su gunlerde yumurta olur deyip ona gore iliski planlanabiliyr. Hem de yumurta catlamazsa da kesin bilgi veriyr. Gebelik olusursa da atesten daha test yapmadan genelde anliyrz.
Ay bu testlere uyuz oldum .seninki bnmkindende silik .benmkj ayni koyulukta oldgu halde negatif mis senin ki hayli hayli negatif.ne zaman bordoyu gorcezKızlar bugün gene böle çıktı
Ay vla bende sinir oldumAy bu testlere uyuz oldum .seninki bnmkindende silik .benmkj ayni koyulukta oldgu halde negatif mis senin ki hayli hayli negatif.ne zaman bordoyu gorcez
Ay hadi gözün aydın canım benim. Stres en çok etkileyen şey maalesef bebek kaçıyo strestenkızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.
Kaldıkça koyulaşıyo tatlım bu testler. O yüzden testi yaptıktan sonra ilk 5-10 dk arası sonucu çekip yüklersen daha doğru yorumlayabiliriz dilimiz döndüğünce. İnşallah bu ay bizim ve bebişlerimizin ayı olur hayırlısıylaEn ustteki en eski en alttaki smdiki.ucgundur yaptiklarim.sahsen ben hala anlamadm durumum ne
Evet koyulasior bende anlamiorum.bordo cizgi olmazsa olmazi o zaman.ne bilimanlamadim ki.eger daha yumurtlama olmamissa bu ay 30gunu asacak demektir hala islagim fullKaldıkça koyulaşıyo tatlım bu testler. O yüzden testi yaptıktan sonra ilk 5-10 dk arası sonucu çekip yüklersen daha doğru yorumlayabiliriz dilimiz döndüğünce. İnşallah bu ay bizim ve bebişlerimizin ayı olur hayırlısıyla
Bende stresten kalamiodum canolm.sttres hamilelige engel oluor.smdi 13aylik dunya guzeli kizim varkızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.
Normalde ne kadar sürede regl oluyosun tatlım ? Bide stres oldun ya ondan gecikiyodur. Rahat bırak kendini demek kolay ama napalım sakin olursak gelir bebişimizEvet koyulasior bende anlamiorum.bordo cizgi olmazsa olmazi o zaman.ne bilimanlamadim ki.eger daha yumurtlama olmamissa bu ay 30gunu asacak demektir hala islagim full
Cnm belli olmuor dogumdan sonra 3kere adet gordum ilk ,28 ortadkini hatrlamiom son 30gunduNormalde ne kadar sürede regl oluyosun tatlım ? Bide stres oldun ya ondan gecikiyodur. Rahat bırak kendini demek kolay ama napalım sakin olursak gelir bebişimiz
allah bağışlasın canım.Bende stresten kalamiodum canolm.sttres hamilelige engel oluor.smdi 13aylik dunya guzeli kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?