laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

En ustteki en eski en alttaki smdiki.ucgundur yaptiklarim.sahsen ben hala anlamadm durumum ne

Eklentiler

• 1446475934988.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.213
Biraz zor tabi ama ben 3 saat tutmustym idrari bazi arkadaslar 2 saatte yeter demisti o zaman. Phia diye bir kullanici var. O baya bilgiliydi bu testlerde. Hatta dogum yapti. O bilgilendiriyrdu.

Ben coktannnnn dogurdum 1hafta sonra 18aylik olacak oglum. Darisi sizlere. Ben baya eskilerinden kaldim bu topigin arada bakiyrm.

Ben hic kür vs kullanmadim. Korunmayi birakinca gebe kaliyrm. Ilk bebekte gun asiri iliskiydi. Direk gebe kaldim. Ama kaybettim. Ikinci bebekte ates olctum ve gun asiri iliski. Yine hemen o ay gebe kaldim ama kaybettim. Pihtilasma cikti. Oglumda da ilk ay degil de ikinci ay da gebe kaldim ates olcmeyle.
Ates olcme de kisaca soyle; her sabah ayni saatte tercihen 6-8arasinda sabit bi saatte, dil altindan uyanir uyazmaz dijital derece ile olculuyr. Yumurta catladiktan 3 gun sonra bilgi veriyr. Ama aylarca olcum yapinca artik onceden su gunlerde yumurta olur deyip ona gore iliski planlanabiliyr. Hem de yumurta catlamazsa da kesin bilgi veriyr. Gebelik olusursa da atesten daha test yapmadan genelde anliyrz.

Eger daha catlamadysa rahatlicam cunku stres yaptm.ya ben bir kizim var bide oglum olsun istiom.dedilerki tam yumrtlama gununu bul gir .ilk kaybettegm bebek te tam gunuydu .kizimda yunurtlama oncesinde tuttu.smdi oglum olsun istiom nasip ederse C.C

2.cizgi cok belirgin cikinca insan sasiriyor ya.kesin bordo olur dimi.o zaman bugunde girmeyeyim ben iliskiye.bu ay 30dan fazla cekecek ozaman adet dongum.bu arada Allah bagislasin ismi ne

Ates olcer istedim burda eczaneler satmiomus anlamadm.zRarli die toplatildi dior.senden bse istesem ne tip ates olcer kullaniosun resim atabilrmisin acaba

Kızlar bugün gene böle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 375
kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.

Ay hadi gözün aydın canım benim. Stres en çok etkileyen şey maalesef bebek kaçıyo stresten vajinal ultrasonla mı baktı doktor tatlım ?

En ustteki en eski en alttaki smdiki.ucgundur yaptiklarim.sahsen ben hala anlamadm durumum ne
Kaldıkça koyulaşıyo tatlım bu testler. O yüzden testi yaptıktan sonra ilk 5-10 dk arası sonucu çekip yüklersen daha doğru yorumlayabiliriz dilimiz döndüğünce. İnşallah bu ay bizim ve bebişlerimizin ayı olur hayırlısıyla

Evet koyulasior bende anlamiorum.bordo cizgi olmazsa olmazi o zaman.ne bilimanlamadim ki.eger daha yumurtlama olmamissa bu ay 30gunu asacak demektir hala islagim full

Bende stresten kalamiodum canolm.sttres hamilelige engel oluor.smdi 13aylik dunya guzeli kizim var

Evet koyulasior bende anlamiorum.bordo cizgi olmazsa olmazi o zaman.ne bilimanlamadim ki.eger daha yumurtlama olmamissa bu ay 30gunu asacak demektir hala islagim full
Normalde ne kadar sürede regl oluyosun tatlım ? Bide stres oldun ya ondan gecikiyodur. Rahat bırak kendini demek kolay ama napalım sakin olursak gelir bebişimiz

kizlar yadirgamayin beni buldunda bulanion bizim daha bir tane yok gbilerinden sey yapmayin ,(ben oyle yapardim ondan dedim) ama Suan misafir var ve suan yumurtlamagma emin oldum cok rahatladim.bir islaklik hissettim odaya gidip baktim akinti gelmis.elimle alip baktim iki parmak arasinda 4cm uzadi .acaba ne zaman iliski kursam kizlar ya
Erkek bebek olsun istiok rabbim nasip ederse.esim bugece grelim dior bnde y kromozonu kisa omurlu die yok cizgiyi yakalaymca diom.napim bilemedm.esimde Allah istedikten sonra her turlu oglumuz olur dior.bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…