laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Test bu sekilde cikti.kac gundur uzayan akintim var ama hala test negatif

Eklentiler

• 1446459461309.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 317
C ile ayni koyulukta bordo falan olmadi.negatif mi pozitifmi anlamadm gitti insanin cani sikilio

Tatlım pozitif gibi ama testi bikaç saat sonra tekrarla istersen o zaman da koyuysa bugün çalışın bugün kaçıncı günün ??
17.gunum .ben ikinci cizgi silik die koyup kizimi almaya gitim sonra geldm baktimayni koyuluga gelms.acaba kac dakaikaya kadar cikan sonuc dogru

17.gunum .ben ikinci cizgi silik die koyup kizimi almaya gitim sonra geldm baktimayni koyuluga gelms.acaba kac dakaikaya kadar cikan sonuc dogru
Sabah 6.30da kalktim ilk wc me gittim su da icmedim.eli kulaginda die erkenden bakayim dedim 12ye dogru yaptim.esim hszir kita beklior gel desem gelcek sirf kacirmayalim diye

Işinize yarayabilir diye tekrar eklemek istedim arkadaslar. Gecmis mesajlarimdan bu topikte...

Işinize yarayabilir diye tekrar eklemek istedim arkadaslar. Gecmis mesajlarimdan bu topikte...
Ayni saatlerde yapamiyorum ama ilk idrar olmamasina sivi alimina ve damla sayisina dikkat ediorum.kacirmaktan korktugum icin bugun 12ye dogru yaptim ama bsey anlamadm.kac dakikadan sonra cikan sonuca itibar etmemeliyiz?

Ayni saatlerde yapamiyorum ama ilk idrar olmamasina sivi alimina ve damla sayisina dikkat ediorum.kacirmaktan korktugum icin bugun 12ye dogru yaptim ama bsey anlamadm.kac dakikadan sonra cikan sonuca itibar etmemeliyiz?
Ilk 10dk dir suresi. Test kagidina bi baksaniz yazmasi lazim orada

Test kagidini kaybetmisim bende oyle biliorum.suan iki cizgide ayni koyulukta ama bilemedm saat 5te tekrarlicam sanirim testi.sivi almadan ve wcye gtmeden bakalim nolcak gene
Bir de ben ates de olctum. O nedenle yum gununu tam biliyrm. Testin koyu ciktigi gun yunurta catladi bende. Yani 24 ya da 48 saat sonra catlar yazar ya hani; ben de ayni gun catladi. Akliniz da olsun. Ona gore calisma planlayin derim

Bir de ben ates de olctum. O nedenle yum gununu tam biliyrm. Testin koyu ciktigi gun yunurta catladi bende. Yani 24 ya da 48 saat sonra catlar yazar ya hani; ben de ayni gun catladi. Akliniz da olsun. Ona gore calisma planlayin derim
Ates olcer ne kullaniyorsun.bende ates olcne yontemini nette arastirdim ama iyice aklimi karstirdi .ikinci cizgi hemen ciktimi sendede?ya ben bazen bu test uydurukmu bu kadarmi gec yumurtluom diorum bide bu ay hic yakalayamazsam bosuna kacirmjs olcam cunju ozellikle o gun girmek istiorum iliskiye

Normal dijital ölcer. Ucuz olanlardan. Ben o konuda ropik sahibiyim suan az biraz biliyrm diyelim

Ben 1 kez kullandim bu testi. Ama o ay degil de diger ay gebe kaldim. 10dk icinde koyulasti. C pembe t morumsuydu.

Normal dijital ölcer. Ucuz olanlardan. Ben o konuda ropik sahibiyim suan az biraz biliyrm diyelim

Ben 1 kez kullandim bu testi. Ama o ay degil de diger ay gebe kaldim. 10dk icinde koyulasti. C pembe t morumsuydu.
Yahu idararinizi nasil tutuyorsunuz?4saat tutulmali diosunuz ya hani ben tutamiyorum ki.aha da smdi gene dayanamadm gittim wcye.saat 5te yapsam etkilermi smdi bu.demin gene bendeb uzayan sivi geldi ama tam berrak dgl beyaz renk hafiften saydam.su cizgileri gorsemde rahatlasam.kac haftalik hamilesin

Tatlım ilk 5-10dk da beliren çizgi doğru olandır. 10dk sonrası geçersiz..

Canım bugün reglimin 5.günü. ateş ölçüme 3 gündür devam ediyorum. 36.4 36.3 36.2 ydi. Bana kısaca anlatabilir misiniz acaba rica etsem? Bu arada kaç aylık hamilesiniz ? Bide kürlerden kullandınız mı ??

Atesim 36.6cikti goguslerim hassaslasti galiba basladi ama misafir geldi offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…