- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
- 48
Bu yedi ayda herseyi denedim :) günaşırı iki güne bir veya hergün vs hepsini denedim
Evet fikrin tavsiyen varsa onu söylersen sevinirim sürekli soru cevap olmasın :)iliski sirasinda da dikkat ediyosundur o zaman uygun pozisyon spermleri kacirmama gibi,degil mi ?
Tatlım pozitif gibi ama testi bikaç saat sonra tekrarla istersen o zaman da koyuysa bugün çalışınTest bu sekilde cikti.kac gundur uzayan akintim var ama hala test negatif
17.gunum .ben ikinci cizgi silik die koyup kizimi almaya gitim sonra geldm baktimayni koyuluga gelms.acaba kac dakaikaya kadar cikan sonuc dogruTatlım pozitif gibi ama testi bikaç saat sonra tekrarla istersen o zaman da koyuysa bugün çalışınbugün kaçıncı günün ??
Sabah 6.30da kalktim ilk wc me gittim su da icmedim.eli kulaginda die erkenden bakayim dedim 12ye dogru yaptim.esim hszir kita beklior gel desem gelcek sirf kacirmayalim diye17.gunum .ben ikinci cizgi silik die koyup kizimi almaya gitim sonra geldm baktimayni koyuluga gelms.acaba kac dakaikaya kadar cikan sonuc dogru
sivi alimina ve ayni saatte yapmaya dikkat etmen lazim canim. yoksa hata olur. ayrica bu test sadece lh seviyesini olcer. yani sadece yumurtlamanin yaklastigini soyler. ama catlayip catlamadigi konusunda kesin fikir vermez aklinda olsun.
testi soyle yaparsan saglikli olur.
1)her gun ayni saatta yapmalisin. genellikle ogleden sonra 5 en iyi saattir hormon artisi icin. sabah ilk idrar mutlaka hata verir. aksam 8 den sonra da hata verir. sahsen denedim ve gordum.
2) testi yapmadan 3 saat once sivi alimini birak ve wc ye gitme.
3) testte ayni damla miktarini kullan. misal hep 3 yada hep 4 damla kullan. bu da onemli.
4) tam 10 dk olunca fotosuni cek. ertesi gunku testlerle rahat kiyaslarsin.
Baska bi mesajda da sunu yazmisim: Ovulasyon testleri LH yani seviyesini olcer. Bu hormon yavas yavas artar ve yumurtlama zamani pik yapar yani pozitif olur. O zamana kadar az miktarda vardir ve adete kadar da devam eder. O nedenle t cizgisi silik cikabilir. Bu testin negatif oldugunu gosterir. C ile esit ya da daha koyuysa o zaman pozitiftir. Kurallara dikkat ederek yaparsan o zaman daha saglikli sonuc alirsin. En uygun saatler ogleden sonra 2 ve 8 arasidir. 8 den sonra yapilmaz hata verir. Her gun misal saat 5 te yapacaksin. Testi yapmadan en az 3 saat once sivi alimini birakip wc ye gitmeyeceksin. Mutlaka hep ayni sayida damla kullanacaksin. Misal ya hep.3 ya da hep 4 damla. 10 dakika bekleyip foto cekersen de diger gunlerle kiyaslaman saglikli olir. Hatta fotolari ovulasyon testiyle ilgili sabit konularda olan topik var. Oraya eklersen kim denk gelirse yanitlar.
Ayrica yumurtlama akintisi var ya cnm. O akintinin oldugu gun ya da 2 gun icinde de yumurtan catkayabilir. Yani sadece akintinin oldugu gun degil aklinda olsun. Akintiyi gorunce iliski olsun mutlaka.
Ayni saatlerde yapamiyorum ama ilk idrar olmamasina sivi alimina ve damla sayisina dikkat ediorum.kacirmaktan korktugum icin bugun 12ye dogru yaptim ama bsey anlamadm.kac dakikadan sonra cikan sonuca itibar etmemeliyiz?Işinize yarayabilir diye tekrar eklemek istedim arkadaslar. Gecmis mesajlarimdan bu topikte...
Ilk 10dk dir suresi. Test kagidina bi baksaniz yazmasi lazim oradaAyni saatlerde yapamiyorum ama ilk idrar olmamasina sivi alimina ve damla sayisina dikkat ediorum.kacirmaktan korktugum icin bugun 12ye dogru yaptim ama bsey anlamadm.kac dakikadan sonra cikan sonuca itibar etmemeliyiz?
Test kagidini kaybetmisim bende oyle biliorum.suan iki cizgide ayni koyulukta ama bilemedm saat 5te tekrarlicam sanirim testi.sivi almadan ve wcye gtmeden bakalim nolcak geneIlk 10dk dir suresi. Test kagidina bi baksaniz yazmasi lazim orada
Bir de ben ates de olctum. O nedenle yum gununu tam biliyrm. Testin koyu ciktigi gun yunurta catladi bende. Yani 24 ya da 48 saat sonra catlar yazar ya hani; ben de ayni gun catladi. Akliniz da olsun. Ona gore calisma planlayin derimTest kagidini kaybetmisim bende oyle biliorum.suan iki cizgide ayni koyulukta ama bilemedm saat 5te tekrarlicam sanirim testi.sivi almadan ve wcye gtmeden bakalim nolcak gene
Ates olcer ne kullaniyorsun.bende ates olcne yontemini nette arastirdim ama iyice aklimi karstirdiBir de ben ates de olctum. O nedenle yum gununu tam biliyrm. Testin koyu ciktigi gun yunurta catladi bende. Yani 24 ya da 48 saat sonra catlar yazar ya hani; ben de ayni gun catladi. Akliniz da olsun. Ona gore calisma planlayin derim
Ates olcer ne kullaniyorsun.bende ates olcne yontemini nette arastirdim ama iyice aklimi karstirdi.ikinci cizgi hemen ciktimi sendede?ya ben bazen bu test uydurukmu bu kadarmi gec yumurtluom diorum bide bu ay hic yakalayamazsam bosuna kacirmjs olcam cunju ozellikle o gun girmek istiorum iliskiye
Yahu idararinizi nasil tutuyorsunuz?4saat tutulmali diosunuz ya hani ben tutamiyorum ki.aha da smdi gene dayanamadm gittim wcye.saat 5te yapsam etkilermi smdi bu.demin gene bendeb uzayan sivi geldi ama tam berrak dgl beyaz renk hafiften saydam.su cizgileri gorsemde rahatlasam.kac haftalik hamilesinNormal dijital ölcer. Ucuz olanlardan. Ben o konuda ropik sahibiyim suanaz biraz biliyrm diyelim
Ben 1 kez kullandim bu testi. Ama o ay degil de diger ay gebe kaldim. 10dk icinde koyulasti. C pembe t morumsuydu.
Canım bugün reglimin 5.günü. ateş ölçüme 3 gündür devam ediyorum. 36.4 36.3 36.2 ydi. Bana kısaca anlatabilir misiniz acaba rica etsem? Bu arada kaç aylık hamilesiniz ? Bide kürlerden kullandınız mı ??Normal dijital ölcer. Ucuz olanlardan. Ben o konuda ropik sahibiyim suanaz biraz biliyrm diyelim
Ben 1 kez kullandim bu testi. Ama o ay degil de diger ay gebe kaldim. 10dk icinde koyulasti. C pembe t morumsuydu.
Atesim 36.6cikti goguslerim hassaslasti galiba basladi ama misafir geldi offfffCanım bugün reglimin 5.günü. ateş ölçüme 3 gündür devam ediyorum. 36.4 36.3 36.2 ydi. Bana kısaca anlatabilir misiniz acaba rica etsem? Bu arada kaç aylık hamilesiniz ? Bide kürlerden kullandınız mı ??
Canım yaptın mı tekrar test peki ?? Olsun misafir odana grç kapa kapını herkes uyuyunca bugünü kaçırma bence tatlımAtesim 36.6cikti goguslerim hassaslasti galiba basladi ama misafir geldi offfff
Suan elimde yaptn gene bakiorum ikinci cizgi belirior ama koyu olcakmi die bekkiorum daha ilk cizgiyle ayni koyulukta.nie bordo olmuor ki yaCanım yaptın mı tekrar test peki ?? Olsun misafir odana grç kapa kapını herkes uyuyunca bugünü kaçırma bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?