yok normal baktı alttan değil yani.Ay hadi gözün aydın canım benim. Stres en çok etkileyen şey maalesef bebek kaçıyo strestenvajinal ultrasonla mı baktı doktor tatlım ?
kizlar yadirgamayin beni buldunda bulanion bizim daha bir tane yok gbilerinden sey yapmayin ,(ben oyle yapardim ondan dedim) ama Suan misafir var ve suan yumurtlamagma emin oldum cok rahatladim.bir islaklik hissettim odaya gidip baktim akinti gelmis.elimle alip baktim iki parmak arasinda 4cm uzadi .acaba ne zaman iliski kursam kizlar ya
Erkek bebek olsun istiok rabbim nasip ederse.esim bugece grelim dior bnde y kromozonu kisa omurlu die yok cizgiyi yakalaymca diom.napim bilemedm.esimde Allah istedikten sonra her turlu oglumuz olur dior.bilemedm
Olmaz.Benm ates olcerim bebekler icin olandan.kulaktan olcuyor o olmaz sanirm dmi
s bu ay tutarda Rabbim birde ogul nasip eder ins seninde 2.si hayirli sagliiikli bir kiz bebek nasip eder.kiz in cilveleri o kadar baskaki ya yasaman gerekEsin hakli bence. Ben de yumurtlama gunu dahil sonrasinda hiccccc iliski yoktu. Ama oglum oldu
Olmaz.
Benim kullandigim bu.
Eki Görüntüle 1675372
Allah gonlune gore versin.Haklisin cnm aslnda bu is Allaha bakior.in
s bu ay tutarda Rabbim birde ogul nasip eder ins seninde 2.si hayirli sagliiikli bir kiz bebek nasip eder.kiz in cilveleri o kadar baskaki ya yasaman gerek
Ben testlerden. Hicbsey anlamadm cnm kaldikca koyulasiyor ya sacma sapankızlar bu ou testinde de ilk 5 dk önemli mi
yani sonradan koyulaşma oluyor mu?
Canım koyulaşma ilk 5-10 dk da olursa pozitif. 0 dk sonrası geçersiz..kızlar bu ou testinde de ilk 5 dk önemli mi
yani sonradan koyulaşma oluyor mu?
Ayni koyulukta cikarsadami negatif acabaCanım koyulaşma ilk 5-10 dk da olursa pozitif. 0 dk sonrası geçersiz..
10dk sonrası geçersiz ne olursa olsun tatlımAyni koyulukta cikarsadami negatif acaba
Daha önce hormon testi falan yaptırdın mı canım yada muayene olmuş muydun ?? Onlardan bahset bebek istediğini ve bunu ne zamandır düşündüğünden bahset. Gebelik öncesi gelmek istediğini söyle...Yarın dr gitçem kızlar bu dr pek övdüler bakalım hayırlısı olsun inşallah çok şükür bişeyim yok aşılama istiyorum ben bakalım ne Dicek yumurta takibi isticem daha doğrusu ben ne konuşabilirim kendimi Nasıl ifade etsem dr da benimle ilgilense basından göndercek gibi davranmasa
Gittim hepsine daha önce Can'ım ama sonunu getiremediler bu dr pek iyi dediler sonunda aldım randevu ne konusuyum digerleri gibi gi yapcak diye gitmek istemiyormdaDaha önce hormon testi falan yaptırdın mı canım yada muayene olmuş muydun ?? Onlardan bahset bebek istediğini ve bunu ne zamandır düşündüğünden bahset. Gebelik öncesi gelmek istediğini söyle...
Böyle yakındığın konuları ona da aç canım. Geçen seferki doktorun sonuca ulaştırmadığını falan. Ne zamandır denediğinizi, folikasit kullanıyo musun mesela onu söyle. Sonrada doktordan gelince bizi de haberdar et olur mu? Rabbim rast getirsin işinizi güzel haberlerle gel inşallah tatlım benimGittim hepsine daha önce Can'ım ama sonunu getiremediler bu dr pek iyi dediler sonunda aldım randevu ne konusuyum digerleri gibi gi yapcak diye gitmek istemiyormda
Canım testi bugün de yap bakalım düne göre koyu mu çıkcak..Kizlar mrrhaba.dun misafirler yatiya kalmadi.kizimda erken uyudu sansimiza.Allahtan hayirlsi die degerlendirdkk.bugun islakligimi kaybetmeyr basladim ama test neden hic pozitif cikmadi hala oni cozemedinm.bugun gene yapcam bakalim.edanur bende gtmistim doktora.hic unutmam doktor bir sorun yok tava var yumurta var sadece cirpamamissiniz demisti.sizinkide o hesap
Pozitiffffff....
Emnmisin cnm ben bakinca ayni gbi ikisiPozitiffffff....
T daha koyu c den. Mor olmasi sart degil.Emnmisin cnm ben bakinca ayni gbi ikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?