laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kızlar merhabaa benim de ovu testleri 4.Gün koyu verdi sonra yine siliklesti sizce yumurtladgm mi bakın testin yanyana olanlar aynı gün
canım kusura bakma mailimde bi sıkıntı oldu heralde bildirim gelmedi bana sorunu göremedim, 4. gün yumurtlamışsın sonraki gün silik çıkması normal yumurtladıktan sonra silikleşiyor zaten, Şuan ne durumdasınız ?

canım kusura bakma mailimde bi sıkıntı oldu heralde bildirim gelmedi bana sorunu göremedim, 4. gün yumurtlamışsın sonraki gün silik çıkması normal yumurtladıktan sonra silikleşiyor zaten, Şuan ne durumdasınız ?
Canım ovu testi yaptığım ay evet hamile kaldim ancak düşük yaptım canım..

Yok canım vazgeçtim bebek fikrinden diyorum ama korummuymptm da test te yapmıyorum adet günüm ne zaman onu bile bilmiyorum bir program indirmiştim kanama başladjgg günü kaydettjm o söyleyecek hangi gün diye..
hadi yaa cok gecmis olsun canim tekrar devam ediyor musun teste

Ben de kullaniyorum. Cok net sunu soyleyebilirim, testin peak (yani t c den daha koyu) oldugu gun mutlaka iliski olmali. Cunku yumurta o gun bile catlayabiliyor.
Ben hem ates olcuyorum hem de test yapiyorum. Gecmis zamanda da yapmistim, peak oldugu gun yumurtam catladi. Hatta bu ay da ayni durum olacak sanirim. Yani test peak yapti ve bugun yumurtam catlayacak :)
En iyi sonucu sabah 11de test yapinca aliyorum ben. Saat 8de en son wc ye gidiyorum. Sivi tuketmiyorum ve testi 11de yapiyorum.

20171012_111902.webp

Ben de kullaniyorum. Cok net sunu soyleyebilirim, testin peak (yani t c den daha koyu) oldugu gun mutlaka iliski olmali. Cunku yumurta o gun bile catlayabiliyor.
Ben hem ates olcuyorum hem de test yapiyorum. Gecmis zamanda da yapmistim, peak oldugu gun yumurtam catladi. Hatta bu ay da ayni durum olacak sanirim. Yani test peak yapti ve bugun yumurtam catlayacak :)
En iyi sonucu sabah 11de test yapinca aliyorum ben. Saat 8de en son wc ye gidiyorum. Sivi tuketmiyorum ve testi 11de yapiyorum.

Eki Görüntüle 2054578
evey

Eki Görüntüle 2054578
evet canım ne kadarlık evlisiniz acaba? çocuğunuz varmı ilk denemelerinizmi

Var canım 14aylık bir kızım var...kardeşiyle büyüsün istiyordum çok seviyo bir arkadaşla oyun oynamayı nasip korummuymptm olursa olur olmazsa olmaz
onun için böyle oluruna bıraktınız demek, ama genede testleri bence yapmaya devam edin hem ilk denemenizde tutmuş demekki sizdede eşinizde de bi sorun yok. bence bu durumu değerlendirin çünkü yaş geçtikce avantajı kaybetmiş oluyorsunuz ileride keşke dememek icin bence tekrar deneyin

evey

evet canım ne kadarlık evlisiniz acaba? çocuğunuz varmı ilk denemelerinizmi

Bernim 3yasinda bir oglum var. Ates olcme yontemi ile gebe kalmistim.
Ondan onceki iki bebegimi kan pihtilasmasi nedeniyle kaybettim.
Suan 3.du regl donemim. İnsallah artik regl olmaz diyorum :) zor karar verdim ikinciye cunku. Genetik pihtilasmam oldugu icin aspirin+igne ile gebelik devam ediyor ama bazen onlara ragmen devam etmiyor. Riskli gebeyim yani...
İnsallah isteyen herkesin bir bebegi olur :)

Bernim 3yasinda bir oglum var. Ates olcme yontemi ile gebe kalmistim.
Ondan onceki iki bebegimi kan pihtilasmasi nedeniyle kaybettim.
Suan 3.du regl donemim. İnsallah artik regl olmaz diyorum :) zor karar verdim ikinciye cunku. Genetik pihtilasmam oldugu icin aspirin+igne ile gebelik devam ediyor ama bazen onlara ragmen devam etmiyor. Riskli gebeyim yani...
İnsallah isteyen herkesin bir bebegi olur :)
amin canım inşallah

onun için böyle oluruna bıraktınız demek, ama genede testleri bence yapmaya devam edin hem ilk denemenizde tutmuş demekki sizdede eşinizde de bi sorun yok. bence bu durumu değerlendirin çünkü yaş geçtikce avantajı kaybetmiş oluyorsunuz ileride keşke dememek icin bence tekrar deneyin
Evet canım şükür ikimizde de birşey yok...çocuğumuz olabiliyor...nasip bakalım olursa olsun...bir yanım istjwm bir yanım istemiyo o yüzden oluruna bıraktım bakalım düşüktdm sonra hemen olur diyorlar bakalım.

Kızlar birşey soracağım bu testler yumurtlama zamanı dışında da silik çizgi çıkıyor mu yoksa gebelikteki gibi sadece tek çizgi mi oluyor?(yumurtlama geçtikten sonra adete yakın zamandan bahsediyorum)

Ben bu testle gebeliğimi bile öğrendim kızlar. Eğer gebelik varsa çift çizgi koyu çıkıyor bilginiz olsun

Kızlar birşey soracağım bu testler yumurtlama zamanı dışında da silik çizgi çıkıyor mu yoksa gebelikteki gibi sadece tek çizgi mi oluyor?(yumurtlama geçtikten sonra adete yakın zamandan bahsediyorum)
Yumurtlama dışındada silik çizgi çıkıyor genelde, sadece yumurtlama olmaya yakın koyulaşmaya başlıyor canım

Teşekkür ederim :)
Benim yumurtlama döneminde çok silik ve bazı günler hayalet gibi çıkıyor. Diğer günler de hep tek çizgi. T cizgisi hicbir zaman C’nin yari koyuluguna bile erismiyor. Sicaklık ölçümlerim yumurtlamanin oldugunu gosteriyor.
Acaba hormon seviyelerimde bir bozukluk; düşüklük olabilir mi? testi hep 15:30’da ve son 2 saat sıvı alimini keserek uyguladim.

Adete kaç gün kala koyu çıktı benim silik çıktı 6 gün var
Normalde silik çıkıyor çizgiler canım. Ben son 3 gün kala yapmaya başlamıştım. Sanki yumurtlama günüm gibi koyu çıkmaya başladı. Adet günüme yaklaştıkça daha da koyulaştı

Back
X