- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nerde yazıyor tarihi,paketin arkasında iki tarih var ama...benim testin tarihi geçmiş kızlar bozuk yani
10. Gün yumurtlama olmuş görünüyor 9. Gün akşam peak yapmış silikleşmeye başlayınca yumurtlama olmuş oluyor araştırmalarıma göreResimleri yükledim kızlar. Üzerinde günleri yazıyor, birşey yazmayan ise bugüne ait.
Teşekkür ederim canım yorumun için. Tecrübem yok ilk kez denedim pek anlamıyorum o yüzden. Ama 2. çizgi herhalde iyi bişeydir diyerekten değerlendirdik biz :) :) Hayırlısı10. Gün yumurtlama olmuş görünüyor 9. Gün akşam peak yapmış silikleşmeye başlayınca yumurtlama olmuş oluyor araştırmalarıma göre
Allah gönlünüze göre versin güzel haberlerini de duyurursun inşaallah :)Teşekkür ederim canım yorumun için. Tecrübem yok ilk kez denedim pek anlamıyorum o yüzden. Ama 2. çizgi herhalde iyi bişeydir diyerekten değerlendirdik biz :) :) Hayırlısı
Kızlar ne durumdasınız ?Allah gönlünüze göre versin güzel haberlerini de duyurursun inşaallah :)
Kızlar ne durumdasınız ?
evet canım her zaman aynı olmuyor. bu yüzden zaten bende ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için ovulasyon testine başvurdum benim adetim 10 gün sürüyor bu ay gecikmem oldu tam bir hafta ümitlenmiştim fakat olmadı adet oldum. bitince tekrar denemeye devam edicez insallah en kısa zamanda hayirli haberlerimizi birbirimize veririz.Ben beklemedeyim şu anda. Değerlendirilmesi gereken günleri değerlendirdiğimizi düşünüyorum, umarım bir yerlerde yanlış birşeyler olmamıştır da bu ay yüzüm güler :) Bir de şunu öğrendim ki; bazen geç ya da erken yumurtlayabiliyormuşuz. Ben adet günümün 10.günü yumurtladım bu ay. Belki de hep öyleydi?
Amin canim insallahhevet canım her zaman aynı olmuyor. bu yüzden zaten bende ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için ovulasyon testine başvurdum benim adetim 10 gün sürüyor bu ay gecikmem oldu tam bir hafta ümitlenmiştim fakat olmadı adet oldum. bitince tekrar denemeye devam edicez insallah en kısa zamanda hayirli haberlerimizi birbirimize veririz.
Günde bir kez mi yaptınız testi acabaEvet ben de saat 5 6 gibi yaptım. Ve güzel sonuç aldım. Ayrıca koyu çıkan günden sonra silik çıkan günü değerlendirebildim ben. Öyle gebe kaldım.
Günde bir kez mi yaptınız testi acaba
Peki saat kaçta yaptınız gün içinde. Ilk kez kullanıyorum da biraz acemisiyimGünde bir kez mi yaptınız testi acaba
Peki saat kaçta yaptınız gün içinde. Ilk kez kullanıyorum da biraz acemisiyim
Çok teşekkür ederim inşallah faydası olur yaPeki saat kaçta yaptınız gün içinde. Ilk kez kullanıyorum da biraz acemisiyim