TabiiKızlarr testimi atsam bana yardım eder misinizz???
Testlerine göre 16. Gün yumurtan çatlamış canım
Yumurta çatladıktan sonra bu testler her zaman silik çıkmaya devam eder
ilişiye adet gelene kadar devam mı edilmeli. 1 hafta kala bırakılmalı mı. Biz 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde yaptık. Çok teşekkürer ederim cevabın için. Rabbim gönlündekini versin ben hiç bişi anlamadım bakıp duruyordum.Yumurta çatladıktan sonra bu testler her zaman silik çıkmaya devam eder
Bu test her zaman silik çıkıyor yumurta çatlayacağı zaman çizgi koyulaşıyor ve silikleşmeye başladığı gün yumurta çatlamış demektir sizde 15.gün koyulaşmış be 16da silinmeye başlamış yanı 16. Gün yumurta çatlamış bence dğerlendirdiğiniz günler uygun, olması gereken günler yumurta oluşmuş mu oluşmamış mı bunun garantisini veremiyor maalesef bu testler onu ancak ultrasnla doktora takip ettirebilirsinizKuzum yumurta oluşmamış olabilir mi tammm koyulaşmadı gibi geldii ilişki tarihlerimizi yazayım mı?? Adetten sonra 8 şubatı 1. Gün kabul edersek
5. 8. 12. 14. 16. 18. 20.
11 marta kadar 1 gün ara 1 gün ilişkiye devam etcem. Doğru günleri yakalamış mıyımm???
Bunun için direkt doktora gidip yumurta takibi mi istemeliyim??? Kaçıncı gün gidilir kaç günde 1 gidilir?? İnşallah bu ay yakalırıxx. Tekrarrr çok teşekkür ederimmmmBu test her zaman silik çıkıyor yumurta çatlayacağı zaman çizgi koyulaşıyor ve silikleşmeye başladığı gün yumurta çatlamış demektir sizde 15.gün koyulaşmış be 16da silinmeye başlamış yanı 16. Gün yumurta çatlamış bence dğerlendirdiğiniz günler uygun, olması gereken günler yumurta oluşmuş mu oluşmamış mı bunun garantisini veremiyor maalesef bu testler onu ancak ultrasnla doktora takip ettirebilirsiniz
Rica ederim ben de burda başkalarından yardım alıyorum birbirimize yardımcı olalımki yükümüz biraz hafiflesin ben de senin biraz olsun kafa karışıklığını geçirebildiysem ne mutlu bence ilişkiye adete kadar devam edin bierşey kaybetmezsiniz her yolu denemek lazım :)ilişiye adet gelene kadar devam mı edilmeli. 1 hafta kala bırakılmalı mı. Biz 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde yaptık. Çok teşekkürer ederim cevabın için. Rabbim gönlündekini versin ben hiç bişi anlamadım bakıp duruyordum.
Ben adetimin ilk günü gitmiştim tesadüfen yani randevuyu o güne almıştım o gün de adet başladı doktorum hormon testi yaptı ve belli günler veriyor mesela döngünün 10.günü 12.günü 14 ve 16da beni çağrımıştı 12de yumurtamın büyümeye başladığını söylemişti 16.gün gittiğimde yumurtamın yeterli büyüklüğe ulaştığını ama henüz çatlamadığını söylemişti çatlatma iğnesi verdi sonrasında iş nedniyle şehir değişikliği yaptım ve gidemedim bi daha o ay da olmadı maalesef bi süre akışına bıraktımBunun için direkt doktora gidip yumurta takibi mi istemeliyim??? Kaçıncı gün gidilir kaç günde 1 gidilir?? İnşallah bu ay yakalırıxx. Tekrarrr çok teşekkür ederimmmm
Ya geçrekten çok teşekkürler rabbim gönlünüzden geçeni versinn:)) son bir soru sanırım yumurta çatlamadan 1 gün önce gebelik ihtimali en yüksekmişş. Ben çatladığı gün ilişkiye girdim. Öncesi ve sonrası yok. Ama silikleşceğini bilemezdim ki belki daha da koyulaşacaktı. En yüksek ihtimal çatladğı gün mü?? Öncesi sonrası öı?? Çörekotu bal yedimm. Belime thermal ısı padlerinden yapıştırım 3 günn sanırım 12-13-14 belim sıcak kalsın diye.Rica ederim ben de burda başkalarından yardım alıyorum birbirimize yardımcı olalımki yükümüz biraz hafiflesin ben de senin biraz olsun kafa karışıklığını geçirebildiysem ne mutlu bence ilişkiye adete kadar devam edin bierşey kaybetmezsiniz her yolu denemek lazım :)
Bu tamamen şans kimisi 1 gün önce olsun diyorda dediğiniz gibi onu bilemezsiniz doktorlar mesela çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun diyorlar yani yumurtanın çatlama ihtimalinin olduğu zamanda ilişkiye başlayın gün aşırı devam edin diyorlar bence en önemlisi çatladığı gün zaten yumurta 24 saat canlı kalıyor çatlamadan itibaren 24 saatimz varYa geçrekten çok teşekkürler rabbim gönlünüzden geçeni versinn:)) son bir soru sanırım yumurta çatlamadan 1 gün önce gebelik ihtimali en yüksekmişş. Ben çatladığı gün ilişkiye girdim. Öncesi ve sonrası yok. Ama silikleşceğini bilemezdim ki belki daha da koyulaşacaktı. En yüksek ihtimal çatladğı gün mü?? Öncesi sonrası öı?? Çörekotu bal yedimm. Belime thermal ısı padlerinden yapıştırım 3 günn sanırım 12-13-14 belim sıcak kalsın diye.
Bence çok olduu yaa 9. Ayımız haziranda ilk denemeyi yaptık :)) ama o ay ayy olsa mı ayy yok yok biraz daha bekleyelim. Sonra baktım ki bebiş de bebişşşş:)))Bu arada çok oldu mu çalışmalara başlayalı? :) H Hayallidya7
Prolaktinin biraz yüksek çıkmış ama çok yüksek değil benim de ilk hormon testimde yüksek çıkmıştı ama geçen ay tekrar yaptırdım normal çıktı stresten oluyor galiba ama yumurtayı çok fazla etkileyen bi hormonmuş gebeliği zorlaştırıyormuş ben ilaç kullanmıştım ama bnmki 45ti en yüksek 15 olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsamEki Görüntüle 2117384
Bence çok olduu yaa 9. Ayımız haziranda ilk denemeyi yaptık :)) ama o ay ayy olsa mı ayy yok yok biraz daha bekleyelim. Sonra baktım ki bebiş de bebişşşş:)))
Hormon testlerinden anlar mısın onuda yaptırdım sonuçlarım şöyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?