Pco mu var sende benim geçen ay herşey normal çıktı doktorum yine de fsh biraz yüksek sınıra yakın dedi menogon ve çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı malesef bi 3 ay ara vericem doktora gitmeden denicem olmazsa rahim filmi çektireyim diyorum çok karışık işlermiş sandığımız kadar kolay değilmiş hamile kalmakNormal değeri 2-29 arası diye biliyorum ben ama. Doktor normal demişti. Pco için şu lh ve fsh oranından bahsetti 2,5 dan fazla ise pco demek mişşş
Aynen hamile kalmak zormuş. Yok kuzum pco bende şöyle olunca oluyormuş. Lh ve fsh arasındaki oran 2,5 dan fazla olmalıymış pco olması için. Mesela fsh 5.16 ya çarp 2,5 ile 12,9 bu değerin üstünde ise lh pco demek ama benim lh 8.28 yani pco yok. Ama yinede riskim var çünkü lh değerim fsh dan biraz yüksek. Ama pco olacak kadar değil.Pco mu var sende benim geçen ay herşey normal çıktı doktorum yine de fsh biraz yüksek sınıra yakın dedi menogon ve çatlatma iğnesi kullandım ama yine olmadı malesef bi 3 ay ara vericem doktora gitmeden denicem olmazsa rahim filmi çektireyim diyorum çok karışık işlermiş sandığımız kadar kolay değilmiş hamile kalmak
Anladım canım onu bilmiyordum bak öğrenmiş oldum :)Aynen hamile kalmak zormuş. Yok kuzum pco bende şöyle olunca oluyormuş. Lh ve fsh arasındaki oran 2,5 dan fazla olmalıymış pco olması için. Mesela fsh 5.16 ya çarp 2,5 ile 12,9 bu değerin üstünde ise lh pco demek ama benim lh 8.28 yani pco yok. Ama yinede riskim var çünkü lh değerim fsh dan biraz yüksek. Ama pco olacak kadar değil.
Tabiki vardır hamilelik herkeste farklı belirtiler veriyor kimisinde hiç belirti olmuyor kimisinde ağrılar oluyor kişiden kişiye değişirKızlar sat 7 şubat, ovulasyon testine göre 21 şubatta yumurtlama oldu.21 ve 22 şubatta ilişki oldu. Umutlanmak istemiyorum ama sadece regl olacakmışım gibi sancılarım oldu 4 gün önce ve 2 gün önce. Sadece bu sancıyı yaşayıp hamile olan var mıdır?
Amin inşaallah. Çok düşünmemek lazımmış stres olunca da olmuyor benim de yaklaşık 9 ay oldu hakkımızda hayırlısı olsunRabbim sabırla bekleyen bizlere nasip etsin sağlıklı bebekler. 6 aydır deniyoruz, bi kimyasal yaşadım. insan bazen hüzünleniyor, Rabbimden ümidi kesmedim hiç, aksine çok umutluyum bi gün olacak biliyorum ama böyle içimde bi sevinç oluşuyor hemen olsa diyorum
Tabiki varArkadaslar 25 27 29 nisanda iliski oldu. Sansim varmi sizce
Tam pik olmamış gibi sanki başka ovu testi yaptın mı?Arkadaslar 25 27 29 nisanda iliski oldu. Sansim varmi sizce
Hepsi onlar canim. Baska yapmadimTam pik olmamış gibi sanki başka ovu testi yaptın mı?
Biz tam da senin "cok da sık olacak" dedigin sekilde degerlendirdik ve su an hamileyim canim. Bence degerlendirin.Kızlar acil yardım edin testlerin ekte bugün bir koyulaşma var net düne göre ama tam kontrol çizgisi kadar değil korkum şu geçen ay böyle oldu bekledim ertesi gün çok koyulaşır diye ama çizgi aksine siliklesti ben napiyim şimdi dünü değerlendirdik bugünü de değerlendirirsek hadi yarın da koyulaşırsa bu sefer çok sık olacak ne yapayim
Olemi diyorsun çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla doğar yavrunBiz tam da senin "cok da sık olacak" dedigin sekilde degerlendirdik ve su an hamileyim canim. Bence degerlendirin.
Amin Allah razi olsun canim, rabbim sana da hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin insallah :)Olemi diyorsun çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla doğar yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?