- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
- 48
kacinci gun ? adet uzunlugun ne?Kizlar ben demin gene yaptim gene silik cikti.uc gundur ikinci cizgi silik cikior ya anlamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kacinci gun ? adet uzunlugun ne?Kizlar ben demin gene yaptim gene silik cikti.uc gundur ikinci cizgi silik cikior ya anlamadim.
Belli olmuo ki gecen ay 30cekti .hic 30u gecmedi uc aydir ki zaten 4.5aydir adet goruyorum .dogum yaptiktan 9ay sonra ilk adetimi 28gun dongu olarak gordum smdi kizim 13aylik gecen ay 30gun aldikacinci gun ? adet uzunlugun ne?
yani ovulasyon ortalarda bi tarihte olursa bırakılmalı ama 12 13 günlerde olursa bence ikinci bi yumurtlama şansı olabilir.Öyle oluyomuş ama devam etmedim canım ya.. Ama devam edilmeli benim acemiliğime geldi sanırım![]()
henuZ yumurtlama yok gozukuoKizlar daha yakindanda cekmeye ugrastm bnm tel yakinlasinca bulanik yapior niyese.ancak bu kadar yakin edebildim
Ben anlamadm ki.bu ay 30u ascaginida sanmiyorum yani 30cekse yumurtlama yarin olmali.off ne zormus bu takip isihenuZ yumurtlama yok gozukuo
Yumurtlama gunu koyu cikiyor dimi.ben yumurtlama gunum oldgu halde ya koyu cikmazda kacirirsam telasindayim aslindahenuZ yumurtlama yok gozukuo
Yumurtlama gunu koyu cikiyor dimi.ben yumurtlama gunum oldgu halde ya koyu cikmazda kacirirsam telasindayim aslinda
Ay inşallah Can'ım ya rabbim nasip eder inşallahilk ayda hamile kalsaydın şimdi doğmuştu yani öyle mi:)
ben de 5. aya girdim
ilk aylarda çok sıkıntı yapmıştım da sonra alıştım
belki zamanı gelmemiştir diyorum bazen ama bat yaklaşınca da stres yapıyorum.
inşallah sen de testle hamile kalanlar kervanına katılırsın:)
tabi ben de:)
Cnm ikimizinkide negatifmisKızlar aşk olsun benim testime bakıp bi yorum yapmadınız
canım ben hiç kullanmadım ki yumurtlama gününde ne kadar koyu gösteriyor bilemiyorum.seni yanıltmak istemem.Kızlar aşk olsun benim testime bakıp bi yorum yapmadınız
Yumurtlaman olmamış daha canım..Kızlar aşk olsun benim testime bakıp bi yorum yapmadınız
Ya bende yedinci ayıma giriyorum siz kullanıyormusunuz bu veya buna benzer bir test eczanelerde varmı bu marka acaba yoksa hangisini almalı :)ilk ayda hamile kalsaydın şimdi doğmuştu yani öyle mi:)
ben de 5. aya girdim
ilk aylarda çok sıkıntı yapmıştım da sonra alıştım
belki zamanı gelmemiştir diyorum bazen ama bat yaklaşınca da stres yapıyorum.
inşallah sen de testle hamile kalanlar kervanına katılırsın:)
tabi ben de:)
canım öncelikle netten almak en mantıklısı öünkü fiyat olarak daha uygunYa bende yedinci ayıma giriyorum siz kullanıyormusunuz bu veya buna benzer bir test eczanelerde varmı bu marka acaba yoksa hangisini almalı :)
gg de gördüm 18 tane 18 lira.Ya bende yedinci ayıma giriyorum siz kullanıyormusunuz bu veya buna benzer bir test eczanelerde varmı bu marka acaba yoksa hangisini almalı :)