- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Bugünü değerlendirdikDedigin gibiyse çatlamıştır canım bu gece de önemli mutlaka degerlendirin:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünü değerlendirdikDedigin gibiyse çatlamıştır canım bu gece de önemli mutlaka degerlendirin:)
Bugünü değerlendirdikama afedersiniz pembe bi akıntı oldu değerlendirme sonrası
ay anlamadım canım sıkıldı...
Benim de ilk kez oldu. Acaba yumurtlama döneminde olduğum için midir ki ? Senin ne zaman ovulasyonun balım??Bir şey olmaz canım benimm de olmuştu doktora sordum olabilir sürekli olmadıkça sikinti değil dedi benim 1 2 anca olmustur
Benim de ilk kez oldu. Acaba yumurtlama döneminde olduğum için midir ki ? Senin ne zaman ovulasyonun balım??
Bugün açılma olduysa eğee bugünü de değerlendir. Rica ederim canım. Allahım hayırlı evlat nasip etsin bizeTeşekkür ettim balım cevabın ve açıklaman için değerlendirdik bakalımDün de koyuydu çizgiler bugün açıldı 2.çizginin rengi. Şimdi çatlamış oluyor dimi? Ve yumurta 24 saat canlı kalabiliyor??
Ayy inşallah balım inşallahhh.. Günlük pette yine gördüm bikaç damla azönce. Kaç zamandır istiyosunuz bebiş kuzucumm ??Çok mantikli canim olabilir
Bazen de çok Afedersin yumurta aki kıvamındaki akıntınin içinde kan gibi bir şey oluyordu o da normalmis
Benim yeni bitti ovu şu an beklemedeyim
20 agustos gelmez inşallah bat :)
Amin balım inşallahh. Senin geçti mi ovulasyon dönemin kuzum ??Bugün açılma olduysa eğee bugünü de değerlendir. Rica ederim canım. Allahım hayırlı evlat nasip etsin bize
Ayy inşallah balım inşallahhh.. Günlük pette yine gördüm bikaç damla azönce. Kaç zamandır istiyosunuz bebiş kuzucumm ??
Bizim de 9.ayımız. brnimde bat 20-21 gibi. Bakalım rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallahBu 7. Ayimiz canım agustos 20 bat inşallah gelmez :)
Bizim de 9.ayımız. brnimde bat 20-21 gibi. Bakalım rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah![]()
Geçmiş olması lazım canım ben bu ay yapmadım testi kistim var ilaç kullanıyorum.Amin balım inşallahh. Senin geçti mi ovulasyon dönemin kuzum ??
Sizlerin daha çok yeniymiş..benim 2 sene oldu ama hala bişey yok..inşallah en kısa zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz..benim de bat 17-18 ağustos..Bende katılıyım aranıza 8. ayım ve benimde 20-21 amiiin bu ay hepimizinnn yüzü gülsün![]()
Geçmiş olsun balımm basit kist mi ?Geçmiş olması lazım canım ben bu ay yapmadım testi kistim var ilaç kullanıyorum.
Beraber gün sayalım canımcımBende katılıyım aranıza 8. ayım ve benimde 20-21 amiiin bu ay hepimizinnn yüzü gülsün![]()
Sizlerin daha çok yeniymiş..benim 2 sene oldu ama hala bişey yok..inşallah en kısa zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz..benim de bat 17-18 ağustos..
Beraber gün sayalım canımcımay inşallah bu ay hepimizin bebiş haberi aldığı bi ay olsun inşallahh.. gittin mi daha önce doktora bu 8 ay içinde canım sen?? Ben bu ay doktpra da gidiyorum bakalın hayırlısı olsunn hepimiz hakkında
![]()
Canım benim de dün akşam sanki iğne batıyo gibiydi kasıklarıma hafifte lekelenmem oldu afedersin yumurtaakı kıvamındaki akıntıyla karışık. Ama testler açıldı 2 gündür. Bi anlam veremiyorum bu ay kendimeBak benim ki bugün üstteki. En koyu gördüğüm 29-30. O gün çok sancım oldu dün ve bugün de sancım oldu yine ahh düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor..
Canım benim de dün akşam sanki iğne batıyo gibiydi kasıklarıma hafifte lekelenmem oldu afedersin yumurtaakı kıvamındaki akıntıyla karışık. Ama testler açıldı 2 gündür. Bi anlam veremiyorum bu ay kendimesancıların geçti mi senin balım? Bide o yumurta akı akıntıyı hissedyo musun?
Canim merhaba.
Ben de 1.5 sene kadar Duphaston kullandim.
Evet onun sayesinde gunu gunune adet oluyordum. Ama soyle bir kotu yani oldu bende. Gelisen yumurta catlayamadan adet olmama neden oluyordu. Bu nedenle de hamile kalamadim.
Biraktim Duphaston'u.