laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kızlar adet takvimine göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.

Eklentiler

• P_20160808_073754_BF.webp
    P_20160808_073754_BF.webp
    12 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar adet takvimine göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.

Şuan olmamış bir şey ama sen yine de devam yap kaçırma sanki olacak gibi koyulasmaya başlamış

Valla bana pek yakın gelmedi

yesa yesa Canım benim bugün o yumurta akı akıntı geldi acaba daha yeni mi yumurtlagacagim ben ?

Evet olabilir canım yumurta akindan sonra yumurtlama gerçekleşiyor
öncesinde iki koyu çizgi kesin gorduysen ikinci KEz yumurtlamada olabilir forumda örnekler çok fazla

Evet olabilir canım yumurta akindan sonra yumurtlama gerçekleşiyor
öncesinde iki koyu çizgi kesin gorduysen ikinci KEz yumurtlamada olabilir forumda örnekler çok fazla

Teşekkürler canım benim sen bakmıştın gerçi 29-30 ama tam c gibi mor olmamıştı ama bayağı koyulaşmıştı.. o zaman ovulasyon testinde yine iki çizgi çıkar öyle bir durumda değil mi ? Hadi hayırlısı.. Bugün yine hafif adet sancısı gibi bir ağrılarım var ve göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyor..

Teşekkürler canım benim sen bakmıştın gerçi 29-30 ama tam c gibi mor olmamıştı ama bayağı koyulaşmıştı.. o zaman ovulasyon testinde yine iki çizgi çıkar öyle bir durumda değil mi ? Hadi hayırlısı.. Bugün yine hafif adet sancısı gibi bir ağrılarım var ve göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyor..

Aynen canım akşam 20 gibi test yap mantik en koyu çıkması lazim

Hamile değilim canım. Yani daha doğrusu daha adetime var.
Belki tutar diye takvim koyup totem yaptım :)
Ama bu aydan umutluyum.
çok hoşuma gitti takvimin canım sonuçta herkes bu evreyi yaşayacak yada yaşıyor bende yapmaya çalıştım bari böyle avutayım kendimi diye ama yapamadım :)))

çok hoşuma gitti takvimin canım sonuçta herkes bu evreyi yaşayacak yada yaşıyor bende yapmaya çalıştım bari böyle avutayım kendimi diye ama yapamadım :)))

Profilde hamilelik takvimi var canim. Oraya son adetine gore tahmini dogum tarihini girip yapiliyor takvim :)

Canım benim bildiğim o şekilde oluyo..

Teşekkür ederim Canım .. benim kafam karıştı normalde adetim bayağı düzensiz ama hic 35 günün altına inmedi. En son 25 temmuz da bitti ve 29-30 da çift çizgi gördüm, yani 15. Gün ondan bu yana da tık yok çift çizgi yakalayamadım daha.. Bugün 25. Gün.. Acaba bu ay 29 - 30. Gün gibi mi adet olacaktım..:KK64:

Kızlar yumurtladıktan sonra hep mi 14 gün sonra adet olunuyor ? Yoksa değişiyor mu ?

Değişiyor canım
bu hesap ben de tutmuyor ki forumda da tutmayan bir suru kişi var
bunlar kitap bilgisi gibi ama insan vücudu öyle değil

Back
X