- 15 Ocak 2013
- 87
- 17
- 288
- 33
Canım ne yaptın merak ettim seni?Aminn canım.. Gülüm benim adetim 10. Gün bitti ve 14. Gün sancılandım yumurtalıklarım gerçekten çok şiddetli battı ve iki gün böyle devam etti. Ve ben böyle hiç hissetmemiştim.. O günleri değerlendirdik işte.. Ondan sonra 4~5 ağustos itibari kasıklarımda ağrılar başladı yani önce böyle çekilme hissi gibi sonrasında daha çok sancılanma ama bu ağrılara şuan da sahibim ayakta fazla duramıyorum sıkıntı o ondan dolayı adet olacağımı düşünüyordum ve hala da öyle bir endişem mevcut.. Ve göğüslerim anormal bir şekilde şişti.. Bunun üstüne de 5 gündür Tansıyonum düşük.. Yalnız evde test vardı ve sabah midem bir garip oldu bende yine kuruntu yapıyorum ama yinede bir gebelik testi yapayım dedim sonuç bildiğin gibi.. Hatta sen sormustun ilişki sırasında ağrı batma oldu mu diye evet oldu şuan mümkün değil olmuyor.. Yani rahatsız edip ağrı veriyor.. Şuan tabi bu bendeki olan işaretler herkesin ki farklı yada böyle ağrı olacak diye bir şey yok onun için ona odaklanma sen.. Hem daha gününe var .. Sadece soğan kürü demek ki adeti düzenlemiş yoksa 32. Gün pozitif bir test sonucu beklemiyordum.. Hep 40-55~60 gidiyordum sadece geçen ay 35. Gün olmuştum..
Rabbimden dilerim ki sende önümüzdeki günlerde çok güzel haberler verirsin.. Ben kendim icin yine de tereddütlü ve biraz dikkatliyim.. Hayırlısı..