Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırasıyla tarihler 31.08-01.09-02.09
Canim bildigim kadariyla 5 dk dan sonraki sonuclari dikkate almamak gerekiyor yanlista biliyor olabilirim diger arkadaslarda yorum yaparsa iyi olurKızlar Ben bugün test yaptım 9-10 dk sonra ilk foto gibiydi test..5-6 dk sonra baktım 2. Foto gibiydi..hangisi geçerli ya ?kaç dk dan sonra geçerli olmuyor sonuç
Kızlar Ben bugün test yaptım 9-10 dk sonra ilk foto gibiydi test..5-6 dk sonra baktım 2. Foto gibiydi..hangisi geçerli ya ?kaç dk dan sonra geçerli olmuyor sonuç
Aslında ben de tereddütte kaldım ama daha öncekiler üzerinden 1 gün geçse de koyulaşmadı böyleCanim bildigim kadariyla 5 dk dan sonraki sonuclari dikkate almamak gerekiyor yanlista biliyor olabilirim diger arkadaslarda yorum yaparsa iyi olur
Valla canım değerlendircem yine de bugün..15-20 dk sonra çıktı 2 çizgi..yarın sabah akşam yine yapcam bakim biCanım hemen değerlendirmeye geç
10 dk sonra olan sonuçlar dikkate alınmamalı
Çok sağol canım ben yapmaya devam edimbu sonuç negatif bence pozitif olunca t deki çizgi daha koyu ya da c ye eşit olmalı. Ancak yumurtlama günü yakın
bu sonuç negatif bence pozitif olunca t deki çizgi daha koyu ya da c ye eşit olmalı. Ancak yumurtlama günü yakın
Bu ay bende ovulasyon testi kullandım be yumurtlama güblerimde ilişki oldu dün yani iki hafta sonra adet oldum. Anlamıyorum yani yumurtlama gününüde tutturdum ama neden olmuyo nedennnnn
Kızlar biraz önce yaptım bu şekilde çıktı ozaman dünki geçerli değil galiba..
İnşallah çatlamıştır canım..yine de çalışma olacak inşallah dediğin gibi testlere de devam edicem..o gönderdiğim foto öğlen 2 de yaptığım...bi de akşam 6 da yaptığım varÇatlamış da olabilir sen yinede tedbiri elden bırakma bendenn söylemesi. .
Testlere devam et ama değerlendirmeyi yinede ihmal etme ne olur ne olmaz
Kesin bi şekilde görsem çift çizgiyi ne olurdu sanki![]()