laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Cnm sağ olasın ama benim tuhaf şeyler oldu bu ay..ikinci çizgi koyu çıktı evt dr.yumurtlamışsın dedikten 5 gün sonra ama sonraki günler silindi..şuan iyice silikleşti..yani ya ovulasyon testinde bi sıkıntı var yada dr.da
Sana ilacta verildi. Belki o etkilemistir. Hayirlisi olsun canim

kızlar şimdi bunun anlamı nedir

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 529
Tatlım eğer bu ilk 10 dk da çıkan sonuçsa yumurtlama günün değil ama sanki yakın gibi bikaç gün içinde olcak gibi..
evet canım aslında kullanmaya başladığımdan beri bu testleri ikinci çizgi hep çıktı ama silikti bu sefer farklı ama daha koyu bide akıntışarım da başladı dünden beri kafam çok karıştı yaa acaba yanılma ihtimali var mıdır?

evet canım aslında kullanmaya başladığımdan beri bu testleri ikinci çizgi hep çıktı ama silikti bu sefer farklı ama daha koyu bide akıntışarım da başladı dünden beri kafam çok karıştı yaa acaba yanılma ihtimali var mıdır?
Canım 2.çizgi genelde çok silik çıkıyor. Yumurtlama günü aynı koyulukta olunca pozitif oluyor test.pco n var mı peki ??? Pcolularda genelde silik olması gereken tarafta silikten daha koyu çıkıyor..

Canım 2.çizgi genelde çok silik çıkıyor. Yumurtlama günü aynı koyulukta olunca pozitif oluyor test.pco n var mı peki ??? Pcolularda genelde silik olması gereken tarafta silikten daha koyu çıkıyor..
evet pco var malesef ama ne bileyiö akıntım var kasıklarım ara ara sancı girio göğüslerimde hafif hassasiyet var yumurylama dönemindeyim diye düşğndüm belki dedim tam koyu çıkmıodur fln öyle işte:)

evet pco var malesef ama ne bileyiö akıntım var kasıklarım ara ara sancı girio göğüslerimde hafif hassasiyet var yumurylama dönemindeyim diye düşğndüm belki dedim tam koyu çıkmıodur fln öyle işte:)
bugün 17. günüm hayırlısı bakalım belki dee yakındır yumurtlama dönemim

ayy rezilim beceremedim bi:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 488
  • image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 390
Son düzenleme:
Back
X