- 4 Kasım 2025
- 146
- 32
- 13
- 31
Ayy hiç bilmiyorum o ilacı canım ama bak gebelik şüphesi olanlar kullanabilir mi diye internettenDuphalac içsem ne olur kiii kabızlık var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hiç bilmiyorum o ilacı canım ama bak gebelik şüphesi olanlar kullanabilir mi diye internettenDuphalac içsem ne olur kiii kabızlık var
Valla içtim artıkk dayanamadımAyy hiç bilmiyorum o ilacı canım ama bak gebelik şüphesi olanlar kullanabilir mi diye internetten
İnşallah bişi olmaz bakalımValla içtim artıkk dayanamadım 
Olmaz olmazİnşallah bişi olmaz bakalım
İnşallah canım şimdi çok yoğun kıvamlı bir beyaz akıntı geldi daha önce hiç başıma gelmedi . Ya belirti aramak istemedim ama böyle bişey olduHadi hayırlısı canım inşallah süpriz olur doğum gününde
olabilir canım herşey mümkün..Tamamdır kuzum teşekkür ederim galiba yumurtlama ve çatlama döngüm uzun sürdü başkalarının bir gün pik ertesi gün çatlama ben biraz ondan anlayamadım
Yeni yaptım büyük uğraşlar sonucu anca bu kadar belli olduİnşallah canım şimdi çok yoğun kıvamlı bir beyaz akıntı geldi daha önce hiç başıma gelmedi . Ya belirti aramak istemedim ama böyle bişey oldu
olabilir canım herşey mümkün..ne demek ric ederim yarın tekrar labaquik yapacağım
Benn gördüm yaYeni yaptım büyük uğraşlar sonucu anca bu kadar belli oldu
Yeni yaptım büyük uğraşlar sonuncunda görünür bi resimİnşallah bişi olmaz bakalım
Cok cok silik kaldıkca belirginleşiyoBenn gördüm ya
Birde Sey gri degil pembeBenn gördüm ya
konuda çok kişiyle konuştum bi anda kafam karıştı, senin bat yad yumurtlama ne zamandı benim dpo8 di bugün 29 u 9 olcakCok cok silik kaldıkca belirginleşiyo
Aynen bende inşallah hayırla vardır tek belirtim 3-4 gündür alt karnımda adet gibi kasılmalarBirde Sey gri degil pembesabahta ilk idrarla yaparım pazartesine kadar devam salı kan veririm
19 yumurtlama 21 çatlamakonuda çok kişiyle konuştum bi anda kafam karıştı, senin bat yad yumurtlama ne zamandı benim dpo8 di bugün 29 u 9 olcak
İnşşş isteyen herkeseAynen bende inşallah hayırla vardır tek belirtim 3-4 gündür alt karnımda adet gibi kasılmalar
Aynıyız benimde 18 yumurtlama 20 çatlamaaaa19 yumurtlama 21 çatlama
Amin canım yaa yarın bakalım..İnşşş isteyen herkese![]()
HmmAynıyız benimde 18 yumurtlama 20 çatlamaaaa
Evet benimki de yarın tam net belli olur internetten toplu test sipariş etmiştim Allah’tan geldi hemenAmin canım yaa yarın bakalım..
Vallahi ben de yeni sipariş verdim dün yarın elime ulaşacak inşallah elimde iki tane var ama yine de psikopata bağladımEvet benimki de yarın tam net belli olur internetten toplu test sipariş etmiştim Allah’tan geldi hemen![]()
Ben kaç aydır psikopata bagladım tamam iki çocugum var ama 4 yıldan sonra insan deneyince ister istemez yinede heyecan yapıyorVallahi ben de yeni sipariş verdim dün yarın elime ulaşacak inşallah elimde iki tane var ama yine de psikopata bağladım