Bişi sorcam ben duphaston kullandım biteli bi haftadan fazla oldu adet olmam gerekiyormuş bittikten 3 5 gün sonra olmamam normal mi acabaGüzel haberlerini bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişi sorcam ben duphaston kullandım biteli bi haftadan fazla oldu adet olmam gerekiyormuş bittikten 3 5 gün sonra olmamam normal mi acabaGüzel haberlerini bekliyorum![]()
Hiç bilgim yok canım bu konu hakkında kullanmadım daha önce ama o ilaç ne için di araştırayımBişi sorcam ben duphaston kullandım biteli bi haftadan fazla oldu adet olmam gerekiyormuş bittikten 3 5 gün sonra olmamam normal mi acab
Ben de benzer bir tane kullandım doktor 7 gün içinde olursun demişti 4. Günde oldumBişi sorcam ben duphaston kullandım biteli bi haftadan fazla oldu adet olmam gerekiyormuş bittikten 3 5 gün sonra olmamam normal mi acaba![]()
Ben olmadım bi saat öncede bi iki damla kadar kahverengimsi akıntım olduBen de benzer bir tane kullandım doktor 7 gün içinde olursun demişti 4. Günde oldum
Ya benim de adetim bir anda azaldı bu ilaçlar dengeyi çok bozuyor anladığım kadarıylaBen olmadım bi saat öncede bi iki damla kadar kahverengimsi akıntım olduaslında dunde leke vardı aldırıs etmedim bugunde oldu tahmini adetim 3 4 aralık
Sanırım evetYa benim de adetim bir anda azaldı bu ilaçlar dengeyi çok bozuyor anladığım kadarıyla
İnşallah gelecek döngüler bizim için hayırlı olsunSanırım evet