Lacivert takim elbise

Siyah ben de sevmiyorum. Eşim lacivert giymişti ama ilk danstan sonra önce ceketi,sonra yeleği çıkarıp beyaz gömlekle kaldı. Aileden herkes "oğlum giy şunu" falan dese de kimseyi duymadı. Adamın en mutlu günü yahu yapmayın belki gerçekten siyah yakışmamıştır kendisi de kumralsa lacivert çok güzel olur. Takılmayın bunlara,mutluluklar dilerim.

Screenshot_2016-07-17-16-00-47.webp
Screenshot_2016-07-17-15-58-51.webp
Screenshot_2016-07-17-15-57-11.webp
Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek:KK12:

Su yeni lacivert renklerden mi?

Bence onlar cok guzel ve yakışıyor giyene..

Ayrica belki onunda hayali laciverttir, kirmayin birbirinizi dugun uzeri :KK66:

Kendisine yakistiramadigi siyah rengi sirf siz istiyorsunuz diye niye alsin ki? Siz hoslanmadiginiz bir seyi giyer misiniz?

Kapris yapmaya gerek yok.

Belki o da lacivert hayal etmistir.
Benimde nisanimda gri olsa daha iyi olur demistim. Siyah giyinmisti. Boyle daha begendim dedi. Bizim heves ve isteklerimiz var. Onlarin da var. Yoksaymak sizin ilerideki pek cok sorununuzun baslangici olur.

Lacivert takım gayet güzel siyah çok klasik yav.Beyaz takım elbiseden daha iyiydir lacivert bir de öyle düşünün.

Bence lacivert siyahtan çok daha güzel..
Onun yakasina senin çiçek ten ilistireceksin. Birde kol düğmeli gömlek süper olur.

Siyah garsonla karışıyor ben beğenmiyorum.
Geçen yıl çok zor olsa da buldum laci takim yakası siyah saten susluydu dugunden sonra çıkardık günlük takim oldu.
Yelekte süper bence eşime yakışmadı alamadık.
Bence sorun cikarmamalisin biz gittik onun içine sinen oldu gelinlik de benim.. amaç en mutlu gün olsun..:KK200:

Siz kendi sözleriniz çnemsemsin istiyorsunuz ama onun kararlarına saygı duymuyorsunuz.
Bu düğün sadece sizin değil ki.

E niye beraber gitmediniz fikir sunardınız birebir.
Ayrıca lacivert takım kötü değil.
Benim erkek arkadaşım da açık mavi takım giymek istiyordu hayali öyleydi başta yadırgasamda tepki vermedim hatta sonra çok cazip geldi o renk.
O benim gelinliğime karışsa olay çıkardı, biraz empati.

bı kere ınsan kendı dugununde takım degıl damatlık gıyer gıymelı
bıde tek sızın degıl esınızınde dugunu olucak nasıl gelınlık ıstedıgıne karıstımı

Nisandaki elbisemi kendim secmistim o gormemisti. O zaman pek bisey demedi. Ama simdi konu acilinca o elbiseyi hic begenmemistim bi daha giyme diyor. Ama bana soyleseydi o zaman begenmedigini elbiseyi degistirirdim. O daha iyi olurdu. Onunda begendigi elbiseyi giymis olurdum. Yani ben onun fikirlerine hep saygi duyuyorum. Gunluk hayatta ne istersek giyiyoruz oda bende. Ama dugun ozel bi gun.

Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek:KK12:
Benim eşime nişanda lacivert takım aldık benimde somondu çok hoş göründük :21:
Gelinliğin yanında ben yakıştırmıyorum damatlık siyah olur gibi geliyor... :KK58:
Ama Yinede bunu sorun edip eşini üzme .. Birkaç saatlik bişey zaten :-)

Simdi gordugum cogu damat lacivert , laciver tonlarini tercih edior bence şık ta duruyo nerdeyse siyah demode oldu.bu kadar kafaya takmayin evlenecek kadar akli basinda bi insan olduysa ne giyecegine karar verecek kadarda akli basindadir heralde.akisina birakin beraber cikip alsaydiniz daha iyi olurdu ama sorun olucak bisey değil sorun ariyosaniz evlendikten sonra cooook olucak emin olun :işsiz:

Açıkçası ben düşünceni doğru bulmadım.Şuan lacivert damatlıklar çok moda ve bence düğün içinde gayet uygun. Senin düğünün değil sizin düğününüz olacak. Yani bırak oda kendi düğün gününde kendi içine sinen bir şey giysin. Sen istemediğin bir gelinlik giysen ömrüm boyunca bunun pişmanlığını yaşarsın. bu yüzden onuda pişman etme.

Bende çok beğeniyorum erkeklerde lacivert rengi. Herkes siyah giyiyor sizinkide farklı olsun. Büyütülecek bir konu değil.

Artık renkli damatlıklar çok moda. Geçenlerde bir vitrinde buz mavisi damatlık gördüm. Pantolonu siyah ceketi bordo olanlarda çok şık. Lacivertler de çok popüler. Nişanlınız güzel bir tercih yapmış. Siyah çok klasik artık. İçine nasıl siniyorsa öyle giysin.

O senin gelinliğine karıştı mı

Daha bugün eşime lacivert damatlık aldık çokta güzel artık renkliler moda ve çeşit çok iyi yapmış bence

Benim de Eşim düğünümuzde siyah damatlik giydi ama bana kalsaydı ben lacivert istiyordum . Onun zevki diye karismadim .Bence büyütülecek bisey yok siz istediğiniz gelinliği o da istediği damatligi giymekte özgür.

Back
X