Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarjın az kalmış cnmmm
Neden sen onun ne istediğini önemsemiyorsun.Yakıştırmamış kendine yakışanı almış.Birlikte gitseydini o zaman.Ne farkeder ha siyah ha lacivert.Sanki kırmızıyla,fıstık yeşili.Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek![]()
Lacivert takım severim ben. Özellikle kumral erkeklere çok yakışır. Ama düğünde rengi ne olursa olsun takım giyilmez, damatlık yani smokin giyilir.
Bi de siyah takım garson izlenimi uyandırıyor bende nedense. Hiç sevmem. O yüzden bişey diyemedim nişanlınıza.
evet siyah simokini vardı eşimin, düğünden sonra normal takım elbiseye çevirttirdik terzide, pek olmadı gibi![]()