Lacivert takim elbise

Zaten son yillarda bu renk takim ve
Damatliklar moda.
Lacivert,beyaz, acik mavi gibi.
Son zamanlarda hic siyah giyen
Damat gormedim. Demode oldu.
Bence cok dogru bir karar vermis kendisi.
Hic uzulme bosuna.

Bu sadece siZin düğününüz değil.içinize sinmeyen bir gelinliği giyermiydiniz.ya lütfen biraz ufkunuzu genişletin şu adamlara hayatı dar etmeyin...mutluluklar..

Ben kadınların evlenirken sadece kendi isteklerini hayallerini düşünmelerini anlamıyorum.
O sizin gelinliğinize müdahale etse hoş olur mu? Belki adamda yıllarca öyle bi damatlık hayal etti neden karışıyorsunuz?

O zaman sende pembe gelinlik giy deseydi ne hissederdin.veya kendi begendigi model bir gelinlik.
Ayrica cok şıkmiş damatligi.
Önemli olan mutlu olmaniz.Rabbim yuvaniza huzur versin.

beyazda çok şık duruyor. lacivert hiç görmedm. bnce o almamış başkası vermiştr büyk ihtimalle :işsiz:

Canim eğer böyle duruyorsa bence çok ama çok şık. Siyah gerçekten artık garsona benziyor.

Şimdi burada önemli olan boynuna ne takacagi. Yelek ile papyon nasıl olur bakmak lazım. Papyon mu yoksa fular mi olacak. Ve en onemlisi rengi ne olacak. Beyaz veya laci olur herhalde İçinde ata yaka gömlek olur zaten.

Ceketin beyaz mendil çok iyi gözüküyor. Ama senin gelin çiçeğinde beyaz gül vs olursa onun cebinde mendil yerine beyaz gül tercih edebilirsiniz. :)

Lacivert güzel gözüküyor bence.

Kendi düğününde ne siyah ne de lacivert takım. Smokin giymeli bence.
Takım elbiseyi babası, kardeşi, kuzenleri falan giyer. Damada takım olmaz diğerlerinden farkı kalmaz yoksa.

Benim eşim de ilk o fikirle gelmişti. Birlikte gittik denemeye rahat bırakmadım. Bu yazdıklarımı söyledim ona hep.
En sonunda benim ricamla siyah smokin giydi ve onun da hoşuna gitti. Smokinin havası başka çünkü.

Bu sadece sizin değil ikinizin düğünü nasıl sizin kendi çapınızda hayalleriniz varsa onun da var bu kadar baskın olmaya çalışmayın o size gelinlik modeliniz hakkında ama benim hayalim böyle bi gelinlik bunu alma diye baskı kursa hoşunuza gider mi? Böyle ufak tefek şeylere takılmayın

Ben damatta smokin severim ama onun hevesi lacivert takımından yanaysa lafta söylenmez sonuçta sizin hayaliniz siyah takım nişanlınızın hayali değil ki:kahve:

çok bencilsiniz. buraya nişanlım aldıgım gelinlik modelini değiştirmemi istiyor ama ban nakadar havasla aldaammm diye başlık açmış olabilirdiniz.

bende eşime damatlığı lacivert al dedim gidip siyah aldı O.o
moda şimdi lacivert damatlık bence üstüne çok gitmeyin

Merhaba hanimlar. Nisanlim dugun icin lacivert takim elbise almis. Ustelik 4-5 ay onceden hep siyah al dedim. Hep hayalimdir beyaz gelinliyimde oda siyah takim elbise. O kadar sozlerime ragmen yine kendi istedigini almis. Bi baktim resim yolladi lacivert renk. Neymis siyah takim yakismamis. Cok sinirlendim. Ben o kadar soyledim siyah al diye. Biliyorum dert degil ama neden benim sozlerimi onemsemiyor. Cok mu zordu bi kac saatligine siyah giymek:KK12:
Neden sen onun ne istediğini önemsemiyorsun.Yakıştırmamış kendine yakışanı almış.Birlikte gitseydini o zaman.Ne farkeder ha siyah ha lacivert.Sanki kırmızıyla,fıstık yeşili.

Lacivert takım severim ben. Özellikle kumral erkeklere çok yakışır. Ama düğünde rengi ne olursa olsun takım giyilmez, damatlık yani smokin giyilir.

Bi de siyah takım garson izlenimi uyandırıyor bende nedense. Hiç sevmem. O yüzden bişey diyemedim nişanlınıza.

evet siyah simokini vardı eşimin, düğünden sonra normal takım elbiseye çevirttirdik terzide, pek olmadı gibi :işsiz:

Back
X