laf atan erkeklere gıcık oluyorm.

uçuk_kaçxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
146
0
96
İstanbul
kızlar yolda yürürken hemen hemen her zaman başımıza gelen bişey vardır"ERKEKLERİN LAF ATMASI"peki söyleyin bakalım size atılan en ilginç laf ne???????????Çok üzgünüm çoook

genelde kızımla yürüyüşe çıkarız yada kız kardeşimle yanımızdan geçerken bir aciz şarkı söyler bende döner git önce aç karnını doyur derim olay orada biter.:))

ayyy evet hodukler
iyice kro olanlar atar lafi, digerleri bakislariyla cok rahatsiz ederler beni

yavrum diyolar bana hep :S
çoğu da aynı kelimeyi kullanıyo sinir oluyorum onlarda yavru kelimesini uyandırıyorum sanırım uyuz gereksiz yaratıklar.
çok gıcık oluyorum ya hele bi de bakıyolar yaa
onların kız kardeşlerine böyle baksalar kıyameti koparırlar iğrenç insanlar
kırolar.

bi keresinde okuldan gelrken dondurma almistim ve ---ne guzel yaliyosun yavrum ----lafiyla delirdim ama caktirmadim cok utanmistim.....o da son disarda dondurma yiyisim olmustur,,:icecream:tabi daha cok varda hava atmis gibi olmiyim ,,ne yapiyim guzel olmak zor iste boyle seylerle karsilasiyo insan guzel ve akillli oldugum icin de basa cikmasini bilirim:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
sokaklarda nice laf atilmayan,,bana laf atin ,bana laf atin diye bagiran hicbir zaman bi erkegin keskin bakislarini ustunde hissetmemisjeyyarne kizcagizlar var biliyonuzmu sizklava:halinize sukredin,,buldunuzda bunuyosunuzklava:klava:klava:klava:

ya ne çok oluyo bu öküzlerden :mymeka:
yolda arkadaşlarla yürüyoruz yalnız cıvık bir şekilde falan değil bayaa
bildiğin ciddi bir şekilde ortada ben vardır sağımda solumdada iki kız
geldi hanımefendi benimle evlenir misiniz dedi bana :1shok:
bide ayaklarımın önünde eğildi bende bi bağırdım sapık varr diye :roflol:
en son arkama baktığımda başında baya bi kişi pataklıyorlardı :roflol:
çok fenayım jeyyar hiç pabuç bırakmam
öyle sokak serserilerine :icecream:

sokaklarda nice laf atilmayan,,bana laf atin ,bana laf atin diye bagiran hicbir zaman bi erkegin keskin bakislarini ustunde hissetmemisjeyyarne kizcagizlar var biliyonuzmu sizklava:halinize sukredin,,buldunuzda bunuyosunuzklava:klava:klava:klava:

bunları ciddi manada mı söylüyorsunuz :1shok::1shok::1shok:
yoksa bu bi şaka mı? :1closedeyes:

cnm aynısı bnm başımada geldi seni çok ii anlıorum yani.ya valla bu erkeklerin hepsi abaza

Benimde başıma gelio ama duymamazlıktan geliyorum en ilginci geçen gün durakta beklerken ayy canım canım çok tatlısın dedi biri :bbo: bide geçenlerde kırmızı badi giymiştim kırmızılı kırmızılı diye o kadar bağırdı ki krolar arkadamdan bide arkadaşları sana sesleniyolar duymuyo musun dedi bende anasına seslensin o dedim kardeşim şok oldu abla senden hiç beklemezdim öyle bi kelime diye ama napıyım :mymeka:

benim de başıma çok geldi ama en tuhafı 0rta okula giden iki cocuk ben de okuldan geliyodum gömlek vardı üstümde abla hepsi seninmi dediler varya çok tuhafıma gitti cocuklar daha küçük büyük olsa nese gam yemicem üzüldümde biyandan cocukların böyle yetiştirilmesine

Son düzenleyen: Moderatör:
beni genelde yabanci zannederler rus sanir insanlar genelde cok beyaztenli oldugum icin. Gecen biri bana "Elena Elena, I love you" die bagirdi resmen arkamdan. Pesimi birakmadi, yüz wermedim konusmadim. ama baktimki daha pesimi birakmyior "Manyakmisin kardesim git basimdan" die bagirdim."AAAA sen türkmüssssssüüüün" dio birde bana. "Nolursun bi kafe icelim gelrimisin" dio. Bende yalan söledim ona baktimki birakmycak "ben nisanliyim dedim" parmagimdaki öylesine taktigim bir yüzük wardi onu gösterttim. Sonrada derin bi nefes aldim cünkü kurtulmustum nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…