laf atan erkeklere gıcık oluyorm.

ya arkdşlar bende bunun tersi bir durmu anlatmak istiyorum bir kızın bir erkeğe laf atmasını!
4 yıl önce dersahanedeyken bir ardkş vardı.gönlül diye.çok zıpır bir kızdı.sen bu bir akşam hava kararıeken iyice dersane çıkışı kapıdan geçen bir çocuğa yavrummm diye seslenmiş çocuk bir anda şaşırıp kalmış :roflol:
sonra gülümseyip gitmiş.
ama bence acelesi falan vardırda ondan gitmiştir.yoksa bir erkek helede ona laf atan bir kzı bırakır mı hiç? jeyyar

Canım bana da Alanyada tatildeyken esnaf ingilizce buyrun bişeyler içelim falandiye laf atmıştı. SArışın olunca yabancı sanıyorlar geri zekalılar. Ben de dönüp efendim diyince pardon Türk müsünüz olsun yine de buyrun demişlerdi :mymeka:

bana cumartesi günü biri laf attı izmir kemeraltına doğru hızlı hızlı yürüyom orası biraz amele kaynıyo koşturcam nerdeyse metrodan cıktım yürüyom önüme 3 4 tane erkek vardı solladım onları geçtim "yürüyüşe bak beee bugs bunny gibi maşallah korkma kovalamazlar seni yavaş yürü biraz bu kadar da hızlı olunmazki "falan dediler .ilk anlamadım bugs bunny i ama anlayınca cok güldüm yaaaa hey Allah ım akıl fikir versin size dedim

bnm bi arkadasim safin teki. Birisi buna " saat kac fistik" diye sormus bizm süperzeka de saati sölemis.:1shok:
bir de ortama göre sarki uydurmalari yokmu bunlarin. ama en rahtsiz edici seyi bence bakislari ile süzen tipler. Uyuz oluyorum. o kadr rahtsiz oluomki anlatamamklava:

Son düzenleme:
bugünde iki salak vardi. ben tam yanlarindan gecerken "ah ah ne sade bi güzelllik..." dedi biri...bunlar sopalik yahu ne anliolarsa laf atmaktan

hemen hemen her gün yaşıyorum bu olayları dışarı çıkasım gelmiyoo.. zaten asosyal oldum çıktımm bi okula & kursa giderken dışarı çıkıyorum (

" ne tatlı şeysin sen öyle "

" ahh ahhh böyle bi sevgilimiz olmadıki"

klasik laf atan kro lafları bn çok karşılaşıyorumm

geçenlerde de iki araba yanyanaydı geçeçek yer yokdu bnde köşedeki arabanın ynından geçmek zorunda kaldım... içindeki okusssssss açtı kapıyı inadına yolumu kestiii..ben oradan geçemiyim diye. bnde kapıyı ittttim ayağı kapıya sıkıştı :jeyyar:

arkamdan ne biçim kız lan bu dedi hayvan. mirmirmirmir ben tabi korkudan 3,5 attım ayaklaırmı 2 metre acıp yürüdüm doğru eveee kaydirigubbakcemile3

Bi gün arkadaşımla kol kola girmiş eve dogru gidiyoruz.
Arkadan iki serseri:mymeka:
Serserilerden biri ne güzeller falan diye laf atıyor.
Seslenmiyoruz.(davulun sesi uzaktan güzel gelir misali:1closedeyes:)
Diğeri demezmi boşver olum bunları boşver
Baksana yag tulumu bunlar:roflol::roflol:
(patlattım kahkahayı :roflol::lepi:)
Döndüm arkamı anaga bak sen önce adi herif dedim yoluma devam ettim.

Yine bu zurna karıyla birlikte kolkola gidiyoruz.
2 kişi yine yanımızdalar bende vitrinlere bakıyorum. Arkadaşıma bir şey soruyolar o cevaplıo(ah safım benim:mymeka: bilio beni seslenmessem patlıcam fenalık olucak.)
Numara falan bir şeyler istiyolar. Ben girdim devreye ne konuşuyon be sen dedim.
Senin anan bacın namusun yk mu? dedim.
Akşam akşam asabımı bozma yürü git işine dedim.(laflarıma karşılık verio vermiyor değil ama ben onun laflarını duymama fırsat vermiyorum-tatlicadiarzu-)
Çekip gittiler :mymeka:

Her horoz kendi kümesinde öter . Kendi namuslarına atılsa ötmesini iyi bilirler

kızlar bende sitemizin önünde otobüs beklerken arabaların durmasına illet oluyorum.türk erkekeleri ne kadar cesaretliler beklediğim yer sitemizin önü ve kalabalık bi yer umurları olmuyor.dünde kat komşum bi ablamız var kadıncağız durakta beklerken araba durmuş ablamız sanmışki adres sorucak adam demezmiki kaça gelirsin.kadıncağız 56 yaşında.kıyameti koparmış adam oralı diil sadece fiatını sorduk demiş.geçen yıl kuzenimi bekliyorum sitenin önünde beni doktora götürücek.bi araba durdu ben arkamı döndüm.adam konuşuyor.kuzenimde yolun karşı tarafından görmüş olayı.kuzenim geldi adam hala bekliyor.benim arabaya bindğimi görünce hareket etti.benim çam yarması kuzende arkadan adam anladı takip edildiğini basıyor gaza bunun önüne arabayı kırdık.mecbur durdu telle konuşuyodum diye bağırarak indi kuzen bunu bir dövdü ben yeter ölücek diyorum adam tam hastanelik oldu.ama gıkı çıkmıyor yemin ediyo bidaha asla diye.orda bıraktık adamı ağlıyodu.aslında böyle ders vermek lazım...sanırım bi daha asla yapamamıştır....

Geçen aylarda yolda yürürken karşıdan 40-50 yaşlarında babam yaşında iki adam geliyordu.
Yanımdan geçerken bir tanesi "seks çok güzel bişey değil mi?" dedi...
Artık öyle kötü bir zamandayız ki 50 yaşındaki de 14 yaşındaki de laf atmaya başladı.
Yanımdan geçerken laf atanı artık duymamazlıktan geliyorum,kulaklığımı takıyorum,sesini kısıyorum ne olur olmaz diye ama en azından laf atan kişi duymadığımı sanıyor.
Fakat temas etmeye çalışıp haddini fazlasıyla aşan olursa hiç acımıyorum

Bayan olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…