Valla ben o grip ve güzellik konusuna takılmadım da, ailenın yardım ettiği konuda oğlum aldı derim konusuna takıldım orda lafı kesin sokardımO an insanın aklına gelmiyo ama gece başını yastıga koyunca keşke şunu deseydim diyosun demi :)) valla bazen gayriihtiyari agzımdan çıkıyo şakayla karısık laf sokuyorum bazen dumur oluyorum sokamıyorum Sende ortamın durumuna göre kendini hep hali hazırda beklet işte
Laf yedikce gelistiriyorsun kendini :) yeni evliyken sık gelip gidiyoruz
Esimin anneannesi bir gezmede , kadinlar çalıştığı icin erkekler issiz kalıyor artik demişti, yok iste biz ayakta beklerdik oturmazdik büyüklerin yaninda dedi.
Eve geldim, cok üzüldüm, esime anlattim. O da gitme istersen dedi.
Ben de gitmiyorum zorunlu olmadikca gorussem de nasilsin iyi misinden sonra, mutfakta servise yardim ediyorum. Gec gidip, Erken kalkıyorum .
Laf sokulduğunu esiniz anlamaz. Güldüğü icin saka sanıyor.
Terbiyemi bozmadım, gidip gelmemi azalttim.
Az git, az konus. Sadece gerekli oldugu yerde konus. Nasilsin derlerse iyiyim de. Sadece gozlemle. Mesafeli ol. Arayi uzak tut.
Hayir. Ne kadar cok konusurssn karsi tarafa o kadar cok laf verirsin. Minimum konus.Teşekkür ederim az gidiyorum zaten az da konuşurum ama nasılsın dendiğinde anlatirim işte şunu yapıyorum fln onun üzerine laf yiyorum
O zaman kendimle ilgili konusmayim
Aklın yolu birValla çok yaşayacaksinaklıma sonradan geldi yoo valla oglun üstüme atliyo dicektim
Bende once senin gibiydim burnu havada demesinler diye konusurdum , ama tam tersi oluyor. Laf dönüp dolasip bana vuruluyordu.
Senin eş tarafinin kültür seviyesi düşük canim.
Cahil insanlar. Anlatmaya calismissin onunla bile dalga gecmisler.büyüyünce geçer nedir yahu
Biraz sabret, biraZ DA sen söyle. Ayni tarz laf gelince verecek cevaplar hazirlamak iyi oluyor.
Huzurunu kacirma bunun icin, bas etmeyi ogrenirsin
El kapisi öğretiyor.
Ben laf sokma veya hakaretimsi bir şey görmedim, eşiniz şaka diyorsa konuşma tarzları öyledir. Ne diyim? demişsiniz. Şimdi haliyle eş ailesi kötü bir şey de söyleyemezsinizi benim böyle durumlarda biri beni bozmak için bir şey dediğinde verdiğim bir cevap var: "Öyle mi? siz öyle diyorsanız öyledir o zaman" Karşı taraf he diye kalıyor laf değiştiriyorlar hemen.
Bu laf sokma durumunun okumayla bir alkası yok benim de eşimn ailesi hepsi ii yerlerde amir öğretmen memur görümce kayınlar Kayınvalideye kalmıyo ben konşmasamda adamlar illa bi şekilde sokşturuverio herşeye karışma çabaları bitmio bende muhatap olmuyorm eşimle poaça yapıp kahvaltıya gittik onlara zar zor taşıdm poaca tatlıları ben hamileyim benm pocamı görnce görmce hemen poaca yapmaya kalktı ses etmedm yapıp getirip eşimin ağzına verdi oda eşimin poaçası daha güzel dedibende hamile olan birisine vermeyip kardeşine ilk vermen ilginç dedim oda burası survivor şekerim dio hiç hoş dwil davranşnda konşmalarnda dedim bi sessizlik oldu bu kişi birde hiç evlenmemiş 45 yaşnda sözde dini öle bütünki yani ne dinle ne okumayla nede yaşla alakası var insan olmayan hiç bi yerde değil boşverin muhatap olmayıp gerektiğinde az öz konşp söyleyin
Sizinkilerde bi gariplermis. Bu forumda daha baska neye şaşırabilirim ki deyip hergün başka şeylere şaşırıyorumkarışmayan laf sokmayan yada sikayet etmeyen kv yok sanirim.
Iste orda hata yapiyosunuz. Annecim babacim bence gereksiz bi samimiyet. Sizin resmi olmaniz lazim. Mesela iyiyim sen nasilsin anne. Yada iyiyim anne SIZ nasilsiniz gibi.. sizli bizli konuşun. Fazla samimi olmaya calismayin ve kendinizle ilgili seyler anlatmayin şöyle yaptim boyle yaptim gibi. Size soru sorulunca cvp verin. Boyle insanlara cok bile. Sahsen ben oyle yapiyorum.Yaa sorma 2.3ayda bir giderim ve gerçekten çok iyi davranirim annecim babacim derim ve sessiz sedasız oturuyorum
Güzelce muhabbet edip hoş vakit gecirsek nolur sanki ne gerek var yani
Ben laf sokma veya hakaretimsi bir şey görmedim, eşiniz şaka diyorsa konuşma tarzları öyledir. Ne diyim? demişsiniz. Şimdi haliyle eş ailesi kötü bir şey de söyleyemezsinizi benim böyle durumlarda biri beni bozmak için bir şey dediğinde verdiğim bir cevap var: "Öyle mi? siz öyle diyorsanız öyledir o zaman" Karşı taraf he diye kalıyor laf değiştiriyorlar hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?