- Konu Sahibi Merve34aslan
Umursamayın. İnsanlar illaki konuşacak dalga geçmeye çalışacak abuk subuk şeyler buluyorlar. Aynı şeyi bende yaşadım 7 yıllık evliyim ve mıç mıç bi ilişkimiz var herkes de sıkılmıyor musunuz dip dibe içimiz bayıldı kusucam gibi aptal saptal takılıyo bize bana anormal gelmiyo hayatta sevgiyi göstermek kadar güzel bişey yok bende onlarla dalga geçiyorum sizin gibi değiliz biz birbirimize aşığız diyorum öyle kalıyorlarKızlar benim eşimin dayısının oğlu var biz bunlarla 1 günlüğüne kampa gittik araçları var diye, ben eşim görümcemde geldi eşimle çok iyi anlaşırlar eşi ve 2 yaşında çocuğu var bunların
Bunlar 2 sene önce boşanma eşiğine geldiler sorun da karısının bunu aldatmasiydi tabi ne kadar doğru bilemem öyle duyduk eşinin telefonunda başka bi adamla mesajlarını yakalamış kadını dövmüş sığınma evine felan gitmiş sonra abisinin yanına gitmiş karısı, kocası da buna boşanma davası açmıştı dah sonra ne olduysa artık bi baktık barışmışlar
Ortamlarda canimli cicimli konuşmalar
Bizde eşimle 6 yıldır evliyiz bi oğlumuz var 4 yaşında biz eşimle ztn evin için birbirimizin adıyla asla seslenmeyiz hep aşkım hayatım canım gibi hitap ederiz neyse kapma gittik orda eşimle konuşurken felan aşkım söyle böyle diyordum bu adam da böyle karisi ile konuşurken sanki biz onları kıskanıyormuşuz gibi bi havalara giriyor eşini çağırırken aşkıııımmm diye uzatarak söylüyor ondan sonra sürekli beni küçük düşürecek şekilde konuşuyor özellikle bana yapıyor eşim de çok iyi anlaştığı için bişey demiyor ve adam aşırı konuşuyor her şeye bir lafı var
En son dönüşte bi konuyla alakalı konusuyorduk bende gülerek eşime degilmi kocam dedim o sırada bu adam yani eşimin dayısının oğlu ayy kusucam dedi eşiyle beraber güldüler bende ne dedin duymadım dedim o sırada görümcem konuştu kaynadı gitti ama eve gelince sinirden çatlayacaktim ya seni karın aldatmiş hala peşinde köpek gibi dolaniyorsun bide milletin ilişkisine laf ediyorsun bununla nasıl başa çıkabilirim sizce yani ne yapabilirim onunla aynı ortamlarda zamanında bu adamın annesi ile de bi kavgamız olmuştu 1 yıl konuşmadık felan şuan iyi gibiyiz bi srounumuz yok aka mesafeliyiz annesi ile ister istemez bu adam ile bi araya geliyoruz sizce ne demeliyim böyle zamanlarda bi akıl verin lütfen