- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
İbrahim üzülmesin diye Guneshan'ı üzüyorsun. İbrahim tek nefeste sönüverecek bir çiçek. Peki ya Guneshan?İbrahim üzülmesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İbrahim üzülmesin diye Guneshan'ı üzüyorsun. İbrahim tek nefeste sönüverecek bir çiçek. Peki ya Guneshan?İbrahim üzülmesin![]()
Bu devirde İbrahim bulmak kolay mı? Guneshanin yeri dolar İbrahim'in dolmaz, üzgünüm.İbrahim üzülmesin diye Guneshan'ı üzüyorsun. İbrahim tek nefeste sönüverecek bir çiçek. Peki ya Guneshan?![]()
Bugün, nişanlı kızın dışarda ne işi, var denirse, yarın yeni evli kadının, çocuklu kadının, koskoca kadını, vs diğer versiyonları başlar. Sonu gelmez yani. Ayrıca neden desinler ve hatta derlerse desiinler benceArkadaşımın nişanlısının akrabaları istemediği için birlikte dışarıda oturamıyoruz. Olay şöyle; bir arkadaşım nişanlandı inşallah yaza düğünü olacak. Bizde küçük bir yerde yaşıyoruz. 3 hafta önce dışarı çıkalım dedim benim evde canım sıkılıyordu. Dedi ki güneş şimdi İbrahimin (nişanlısı) çevresi akrabaları görürse nişanlı kızın dışarda ne işi var derler. İbrahimin canı sıkılsın istemiyorum dedi. Bana göre bu ne kadar yanlış olsada tamam dedim bize geldi bizde oturduk. Yani zor durumda bırakmadım. Sonra her görüşmemizde evde görüşelim demeye başladı. Bende evde oturmak istemiyorum çoğun insan gibi pandeminden sonra işimi homeoffice yürütüyorum yani hep evdeyim. Haftasonuda dışarıda zaman geçirmek istiyorum ben onu anlayışla karşılıyorum ama ondan da anlayış bekliyorum. Abartıyor muyum? Bu arada nişanlısı beni tanıyor o sorun etmiyor sadece akrabaları laf söz söylemesin diye arkadaşım çıkmak istemiyor. Anlam veremiyorum gittiğimiz yer belli öyle abuk subuk yerlere gitmiyoruz en fazla bi tatlı yer kahvemizi içeriz. Görüşmeyelim desem kırılacak ille de beni idare et diyor evlenene kadar. Napacğaımı bilemedim sizlere danışmak istedim teşekkürler
Görüşmem. Böyle zihniyetli biriyle evlenmeyi kabuş etmiş biri de benim arkadaşım olamaz.Arkadaşımın nişanlısının akrabaları istemediği için birlikte dışarıda oturamıyoruz. Olay şöyle; bir arkadaşım nişanlandı inşallah yaza düğünü olacak. Bizde küçük bir yerde yaşıyoruz. 3 hafta önce dışarı çıkalım dedim benim evde canım sıkılıyordu. Dedi ki güneş şimdi İbrahimin (nişanlısı) çevresi akrabaları görürse nişanlı kızın dışarda ne işi var derler. İbrahimin canı sıkılsın istemiyorum dedi. Bana göre bu ne kadar yanlış olsada tamam dedim bize geldi bizde oturduk. Yani zor durumda bırakmadım. Sonra her görüşmemizde evde görüşelim demeye başladı. Bende evde oturmak istemiyorum çoğun insan gibi pandeminden sonra işimi homeoffice yürütüyorum yani hep evdeyim. Haftasonuda dışarıda zaman geçirmek istiyorum ben onu anlayışla karşılıyorum ama ondan da anlayış bekliyorum. Abartıyor muyum? Bu arada nişanlısı beni tanıyor o sorun etmiyor sadece akrabaları laf söz söylemesin diye arkadaşım çıkmak istemiyor. Anlam veremiyorum gittiğimiz yer belli öyle abuk subuk yerlere gitmiyoruz en fazla bi tatlı yer kahvemizi içeriz. Görüşmeyelim desem kırılacak ille de beni idare et diyor evlenene kadar. Napacğaımı bilemedim sizlere danışmak istedim teşekkürler