Laf söz çıkmasın diye arkadaşımla dışarıya çıkamıyorum

Hicbisey yapamazsiniz. Nisanlisi sorun cikarmadigi halde nişanlısının akrabalarinin ne diyecegine nisanlisindan cok takan ve ona gore yasayan ezik bir arkadaşınız var. Keyfi bilir onun hayati. Siz de baska arkadas yok gibi veya sadece onunla disari cikabilirmissiniz gibi davranmayi birkakin olsun bitsin

Arkadaşlığınızı bitirin bence. Yarın bir gün nişanlısı veya nişanlısının akrabaları sizinle görüşmesini istemezse o dakika sizi silecek potansiyeli var çünkü. Evlenince daha kötü olacak bu arada.

Kapicilar kralinda kemal sunalin “kafaya bak! Bos!!” Diye bagirmasi geldi aklima. Bu ne sacma dusunce yapisi ya? Nerde yasiyor arkadasiniz? Turkiyede mi yoksa afganistanda falan mi? Nisanli kizin disarda ne isi olur diye kim diyor? Nasil bi orumcek agi baglamis bir kafadir bu? Ben olsam boyle dusunen biriyle arkadas kalamazdim

Vizyonu bu olan insan ile arkadaş olmazdım. Yavaş yavaş mesafeyi açardım. Ha siz acmazsaniz da muhtemelen evlendikten sonra o sizinle olan arkadaşlığını bitirecek. Bi de bunların şey cinsi var evli çiftler evli çiftler ile görüşür.

Duramadim geri geldim. Tam olarak hangi kizlar disari cikabiliyo bi sorsaydiniz. Bu bilgi bize gecilmedi dillere dusmeyelim😁😁

Arkadaşımın nişanlısının akrabaları istemediği için birlikte dışarıda oturamıyoruz. Olay şöyle; bir arkadaşım nişanlandı inşallah yaza düğünü olacak. Bizde küçük bir yerde yaşıyoruz. 3 hafta önce dışarı çıkalım dedim benim evde canım sıkılıyordu. Dedi ki güneş şimdi İbrahimin (nişanlısı) çevresi akrabaları görürse nişanlı kızın dışarda ne işi var derler. İbrahimin canı sıkılsın istemiyorum dedi. Bana göre bu ne kadar yanlış olsada tamam dedim bize geldi bizde oturduk. Yani zor durumda bırakmadım. Sonra her görüşmemizde evde görüşelim demeye başladı. Bende evde oturmak istemiyorum çoğun insan gibi pandeminden sonra işimi homeoffice yürütüyorum yani hep evdeyim. Haftasonuda dışarıda zaman geçirmek istiyorum ben onu anlayışla karşılıyorum ama ondan da anlayış bekliyorum. Abartıyor muyum? Bu arada nişanlısı beni tanıyor o sorun etmiyor sadece akrabaları laf söz söylemesin diye arkadaşım çıkmak istemiyor. Anlam veremiyorum gittiğimiz yer belli öyle abuk subuk yerlere gitmiyoruz en fazla bi tatlı yer kahvemizi içeriz. Görüşmeyelim desem kırılacak ille de beni idare et diyor evlenene kadar. Napacğaımı bilemedim sizlere danışmak istedim teşekkürler
Bugün, nişanlı kızın dışarda ne işi, var denirse, yarın yeni evli kadının, çocuklu kadının, koskoca kadını, vs diğer versiyonları başlar. Sonu gelmez yani. Ayrıca neden desinler ve hatta derlerse desiinler bence

O nişanlının akrabalarının değil arkadaşınızın zihniyeti bozuk. Böyle bir kafa yapısı ile arkadaş olmayı zaman kaybı sayarım. Emin olun zaten arkadaşınız evlenince sizlede iletişimi keser. Zira aynı akrabalar evli kadının evinde çevresinde bekar arkadaşın ne işi var, kocanı elinden alır derler, arkadaşınızda kocasını kaptırmamak için sizi hayatından çıkarır zaten. Boşuna kendinizden taviz vermeyin.

Bu sizin probleminiz değil ki, arkadaşınızın problemi.
Böyle bir durumda dışarı çıkamıyoruz diye değil de arkadaşım kendi eliyle hayatını nasıl mahvedecek onu düşünür ve anlatmaya çalışırdım.

Helal sana İbraaam 😀 Nasıl namuslu kız bulmuş bu zamanda böylesi.. 🤣 Evlenince çöp birikecek ben ataamaaam ibramım akrabalar görürse çöpcü ile bulusuyor der filan ağzımızın tadı kaçmasın diyecek 😃😃
Acilen uzaklasın aciiiil

Arkadaşın cok ezikmis zaten boyle cahil dusunceli biriyle gorusmeyi azaltin daha iyi simdi boyle yapiyor evlenince hic disari cikabilecekmi acaba

Arkadaşımın nişanlısının akrabaları istemediği için birlikte dışarıda oturamıyoruz. Olay şöyle; bir arkadaşım nişanlandı inşallah yaza düğünü olacak. Bizde küçük bir yerde yaşıyoruz. 3 hafta önce dışarı çıkalım dedim benim evde canım sıkılıyordu. Dedi ki güneş şimdi İbrahimin (nişanlısı) çevresi akrabaları görürse nişanlı kızın dışarda ne işi var derler. İbrahimin canı sıkılsın istemiyorum dedi. Bana göre bu ne kadar yanlış olsada tamam dedim bize geldi bizde oturduk. Yani zor durumda bırakmadım. Sonra her görüşmemizde evde görüşelim demeye başladı. Bende evde oturmak istemiyorum çoğun insan gibi pandeminden sonra işimi homeoffice yürütüyorum yani hep evdeyim. Haftasonuda dışarıda zaman geçirmek istiyorum ben onu anlayışla karşılıyorum ama ondan da anlayış bekliyorum. Abartıyor muyum? Bu arada nişanlısı beni tanıyor o sorun etmiyor sadece akrabaları laf söz söylemesin diye arkadaşım çıkmak istemiyor. Anlam veremiyorum gittiğimiz yer belli öyle abuk subuk yerlere gitmiyoruz en fazla bi tatlı yer kahvemizi içeriz. Görüşmeyelim desem kırılacak ille de beni idare et diyor evlenene kadar. Napacğaımı bilemedim sizlere danışmak istedim teşekkürler
Görüşmem. Böyle zihniyetli biriyle evlenmeyi kabuş etmiş biri de benim arkadaşım olamaz.

Yavaş yavaş arkadaşlığınızı bitirin zaten paylaşacak bir şeyiniz de kalmaz böyle biriyle

Back
X