5 aydır saygı çerçevesi içinde ilerleyen bi ilişkim benim kadınlık duygularıma yenik düşüp uzattıgım bi kıskançlık yüzünden bitti bitirdi..olayın üstüne üst üste aradı telefonlarına çıkmadım akşamda bi mesaj attım okudu cvp vermedi aradım çok sinirliydi konuşmak istemedigini söyledi bunun üzerine kapattım ve mesajla sinirle ayrılık mesajı atıp sildim bişeyi yazıyorsan arkadasında duracaksın deyip ayrıldı benden.. ona geçmişte kalan güven problemime yenik düştügümü yazdıgım şeylerin sinirle oldugunu söyledim yanına gittim geri adım atmadı çok üzgün oldugunu ve devam edemecegini çocuk oyuncağı olmadıgını söyledi.. ilişkilerde bu tarz problemlerin aşılabilecegini de söyledim elimden geleni yaptım.. etrafıma göre seven insan uzatmaz yanına gittin aşılabilirdi bahane arıyormuştu diyen arkadaşlarımla dolu..hiç bi sorunumuz yoktu aksine herşey çok güzel gidiyordu ayrılmadan bi kaç gün önce bi iş için vekaletini verdi bana bahane olsaydı bunuda düşünürdü diye düşünüyorum yada bu duruma inanmak istemiyorum..