Lafının arkasında dur deyip bitirdi..

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
5 aydır saygı çerçevesi içinde ilerleyen bi ilişkim benim kadınlık duygularıma yenik düşüp uzattıgım bi kıskançlık yüzünden bitti bitirdi..olayın üstüne üst üste aradı telefonlarına çıkmadım akşamda bi mesaj attım okudu cvp vermedi aradım çok sinirliydi konuşmak istemedigini söyledi bunun üzerine kapattım ve mesajla sinirle ayrılık mesajı atıp sildim bişeyi yazıyorsan arkadasında duracaksın deyip ayrıldı benden.. ona geçmişte kalan güven problemime yenik düştügümü yazdıgım şeylerin sinirle oldugunu söyledim yanına gittim geri adım atmadı çok üzgün oldugunu ve devam edemecegini çocuk oyuncağı olmadıgını söyledi.. ilişkilerde bu tarz problemlerin aşılabilecegini de söyledim elimden geleni yaptım.. etrafıma göre seven insan uzatmaz yanına gittin aşılabilirdi bahane arıyormuştu diyen arkadaşlarımla dolu..hiç bi sorunumuz yoktu aksine herşey çok güzel gidiyordu ayrılmadan bi kaç gün önce bi iş için vekaletini verdi bana bahane olsaydı bunuda düşünürdü diye düşünüyorum yada bu duruma inanmak istemiyorum..

5yıllık ılıskıyı tek kalemde sılebılıyorsa dıyecek laf var mı kı? Zaten bıtırmek ıstıyordum bu da bahanesı oldu demeye getırmıs :KK51:

5 aydır saygı çerçevesi içinde ilerleyen bi ilişkim benim kadınlık duygularıma yenik düşüp uzattıgım bi kıskançlık yüzünden bitti bitirdi..olayın üstüne üst üste aradı telefonlarına çıkmadım akşamda bi mesaj attım okudu cvp vermedi aradım çok sinirliydi konuşmak istemedigini söyledi bunun üzerine kapattım ve mesajla sinirle ayrılık mesajı atıp sildim bişeyi yazıyorsan arkadasında duracaksın deyip ayrıldı benden.. ona geçmişte kalan güven problemime yenik düştügümü yazdıgım şeylerin sinirle oldugunu söyledim yanına gittim geri adım atmadı çok üzgün oldugunu ve devam edemecegini çocuk oyuncağı olmadıgını söyledi.. ilişkilerde bu tarz problemlerin aşılabilecegini de söyledim elimden geleni yaptım.. etrafıma göre seven insan uzatmaz yanına gittin aşılabilirdi bahane arıyormuştu diyen arkadaşlarımla dolu..hiç bi sorunumuz yoktu aksine herşey çok güzel gidiyordu ayrılmadan bi kaç gün önce bi iş için vekaletini verdi bana bahane olsaydı bunuda düşünürdü diye düşünüyorum yada bu duruma inanmak istemiyorum..

olgunlaşın. Gerçekten bir mesaj atiyorsaniz arkasında durmayı bilin ayrıca şu seven insan ile başlayan cümleler moda değil artık. Sevgiden daha önemli şeyler var

Gereksiz kıskançlık insanı en çok yoran şeydir bir ilişkide. Kadını da erkeği de yorar ve soğutur. Üzerine bir de haksızken trip atmanız tuz biber olmuş. Açıkça özür dileyin. Hatanızı kabul ettiğinizi söyleyin. Bekleyin siniri ve dargınlığı geçsin.

Geçmişte yaşadıklarını içinde bulunduğu ilişkiye yansıtan insanlardan ben de hoşlanmam.

Bence adam haklı.

Bir de "sinirle yaptım/dedim/vurdum" tarzı açıklamalar tamamen fiyasko bana göre, açık açık "sinirlenince tekrar yapacağım" demek gibi bir şey.

Adamın hareketi doğru
Sinirliyim diye en son söylenecek sözü en başta söyleyen insanlar ve güvensizler insanı çok fazla yıpratıyorlar
Her tür ilişkimde ağzımdan çıkanla yaptığım hareketin orantısına dikkat ederim, sizde öyle yapın bundan sonra, lafla posta koyup sonra barışmak için yalvarmak pek hoş olmuyor. Eskilerin bir lafı vardır çok severim ; bakacağın yüze s... mayacaksın, s.... tığın yüze bakmayacaksın

Ağızından çıkanı kulağın duyacak.
Ben erkek arkadaşının duruşunu takdir ettim.
Çok haklı.Senin için üzüldüm.Çok doğru bir adamı kaybettin

Keşke gerçekten istemediğiniz şeyleri dile getirmeseniz mesela ayrılmak gibi. Bunun evlilik versiyonu da boşanalım demek. Bu laflar bir ilişkide geçince her şeyin büyüsü kaçıyor.
Ben mesajı yazıp sildim sinirle yazdıgımı gerçek düşüncem olmadıgımı söyledim.. daha önce hiç böyle bi tartışma ve problemimiz olmadı

Ben mesajı yazıp sildim sinirle yazdıgımı gerçek düşüncem olmadıgımı söyledim.. daha önce hiç böyle bi tartışma ve problemimiz olmadı

İşte bir arkadaş demiş ya sinirle yaptım kısmı pek masum olmuyor. Her şeyi unutturan sihirli bir değnek değil en azından. Ki karşı tarafın tavrı da bunu gösteriyor.

Ağızından çıkanı kulağın duyacak.
Ben erkek arkadaşının duruşunu takdir ettim.
Çok haklı.Senin için üzüldüm.Çok doğru bir adamı kaybettin
İnsanlar hata yapabilir diye düşünüyorum tek bi problemde vazgeçmek gerçekten sevmedigini gösteriyor bna göre daha büyük bi problemde yaşabilirdik konuşarak çözülebilirdi biz herşeyimizi konuşarak halledebiliyorduk..

Günümüzde erkekler pek alıngan pek tripli ve hiçbi lafı kaldıramayan olmuş...ayrılacak bişi değil bu...üstüne gitme iyce kıymete bindirme

Hadi kiskanclik falan neyse de.. Ayrilmak istiyorsan ayrilirsin, istemiyorsan da dile getirmezsin. Adam hakli cocuk oyuncagi degil. İliskide bunu yapan evlenince de yerli yersiz bosanalim diyen tipe evriliyor. O iliskiden hayir gelmez.

İnsanlar hata yapabilir diye düşünüyorum tek bi problemde vazgeçmek gerçekten sevmedigini gösteriyor bna göre daha büyük bi problemde yaşabilirdik konuşarak çözülebilirdi biz herşeyimizi konuşarak halledebiliyorduk..
İyi de ilk vazgeçen/ayrılan sizsiniz.

Bu birazda kıskançlık sebebine bağlı. Nasıl bir durum oldu neler yaşandı da bu denli bir tepki verdiniz mesela.

Back
X