Laftan anlayamayan evlat

Kızımla arkadaş gibi olmaya onu hep anlamaya calısiyorum.Ama onunla her sohbetin ortasinda benim düşuncelerimle onun düşunceleri zıtlasiyor.Ben ona kızım bak görüyorsun ortam kötü çok fazla erkekle görüşuyorsun.ters birine denk gelirsin.işin icinden çikamazsin Allah korusun başına birsey gelir diyorum.Bana ilk lafı yobazzzz .Sen erkekleri sevmiyorsun.Senin hic sevgilin olmadi direk evlenfin.beni kıskaniyorsun diyor.gelde bu kıza dogruyu anlat..

Allah yardimetsin zamaninda iyi bir disipline olmadığı icin cok gec artik,isine gelmiyor sizin soyledikleriniz durumunuz
Aslında ben çok disiplin saglamaya calistim.Ama baba cok serbest bırakti.ve arkadas ortami

En son kızıyla açık açık konuşup ya düzene uyarsın yada pılını pırtını toplayıp kendi basının cagresine bakarsın demiş
Bu da kumar oynamak gibi ya.
Toplanıp gitme ihtimali korkutur beni, gireceği ortamlar...
Ben aman evden uzaklaşmasın diye otorite kuramayacak anneyim sanırım.

İnanirmisiniz aklıma cok geldi anneme gitmek.Hem hatta onada dedim.Defollllll dedi elinin tersinle.Alayli alayli
Defol desin. Bakın böyle bir imkanınız varsa evi falan toplamadan yemek yapmadan gidin. 2 hafta kalın derim ben. Bu sürede acımayın, arayıp sormayın. Kızınız siz ne yaparsanız yapın yola gelmeyecek belli. Sizden biraz ayrı kalsın.

Evet bunu cok düşunuyorum.şuanlık kafama tek yatan bu

Bu da kumar oynamak gibi ya.
Toplanıp gitme ihtimali korkutur beni, gireceği ortamlar...
Ben aman evden uzaklaşmasın diye otorite kuramayacak anneyim sanırım.
Öyle haklısınız . Ama sanırım oda kızını tanıdığı icin böyle davranmış olabilir , yada dediginiz gibi kumar oynamıstır . Sonuçta evdeykende hiç birsey düzelmiyor aksine hersey daha kötüye gidiyordu . Belki evden ayrılıp kendi sorumlulugunu alması çok daha iyi olucaktır . Sonuçta yetişkin sayılacak yaşta , doğru olanda bu zaten . O yaştaki bir gencin çoktan kendi düzeni kurup ayakları üstünde durması gerekiyor bence .

Bence siz gerektiğinden fazla yumuşak ve arkadaşça olmuşsunuz . Biraz daha otoriter olabilirdiniz sanki

O yoluda denedim malesef faydasiz.

Çok üzüldüm inşallah duzelir .size sabir ona merhamet diliyorum ve çok korkuyorum benim de evlatlarım var.ailem çok çok baskıcı büyüttü ilerde anlarsın dediler ama onları hiç anlamadim gençliğim kursagim da kaldı çok üzgün olarak hatırlıyorum gencligimi .kendi evlatlarimi da hayallerini gerçekleştirecek mutlu bireyler yetiştirmek istiyorum ama bu sefer de denge kuramam kötü olurlar diye korkuyorum evlat büyütmek çok zor ama onları mutlu ve düzgün yetiştirmek gerçekten insanı korkutuyor

Bence siz gerektiğinden fazla yumuşak ve arkadaşça olmuşsunuz . Biraz daha otoriter olabilirdiniz sanki otorite
Otoriter olmak mümkün mü.Bağırmasıyla benim sesimi bastırmaya çalışiyor.Asla konusturmuyor bile.hic kimseyi dinlemiyor bile.Okulda bile anlaşamadıgi ögretmenlerle kavga ederdi.2 kere disipline gitti.Anlastigi ögretmenlerlede arasindan su sızmazdı.5 öğretmeni onu çok seviyorsa.2 ögretmeninle birbirlerine yiyecek gibi bakarlardı.

Evet çok zor.küçukken insan anlamiyor ama büyüduklerinde ben nerde hata yaptim diyorsun .ama ben asla cocugumu küfürle büyütmedim.komsumuzun kızı ve arkadaslarindan.hic hayatimda duymadigim küfurleri ogrenmis

çocuklar aileden ne görürse onu yapar, bi yerlerde büyük hata yapmışsınız belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…