Laftan anlayamayan evlat

Bahsettiğiniz şekilde korona oldum sizi anlayabiliyorum o yüzden çok üzüldüm. Gerçekten ciğer doluluğu geçmeden is yapmayı bırakın evde yürümek bile çok zor. Bilgisayar başında oturmalı işimi zor yapıyorum, 1 saat az uyusam çöküyorum, ev işi yapmanız imkansız. Lutfen dinlenin, dinlenmekten başka çözümü yok, böyle iyilesemezsiniz

Yasaklar getirin mesela . Telefon harçlık vs gibi ... onlar da mı işe yaramıyor?

Evet çok zor.küçukken insan anlamiyor ama büyüduklerinde ben nerde hata yaptim diyorsun .ama ben asla cocugumu küfürle büyütmedim.komsumuzun kızı ve arkadaslarindan.hic hayatimda duymadigim küfurleri ogrenmis
Ben sizi çok iyi anlıyorum ne yazık ki akranlar anne ve babalardan önde geliyor umarım düzelir güzel bir anne kız iliskisi olur aranız da kendinize kızmayın bazen en mükemmeli isterken elimizde patlar bazı şeyler.Bundan sonra ne yapabilirsiniz destek alın .eğer kıziniz psikologa gitmiyorsa siz gidin o sizi yonlendirsin siz de kızınıza uygulayın Allah yardımcımız olsun evlat ateşten gomlek

çocuklar aileden ne görürse onu yapar, bi yerlerde büyük hata yapmışsınız belli.
Bizim ailede küfür olmaz arkadaslarindan ögrenmis.Ben aileme karsi saygiliyim ve gönullerini kırmam.Eşime sadığım ve eşimde bana karsi öyle.Aile baglarimiz kuvvetlidir.Burda eşimin hatası var.benim hayır dedigim arkadaslarina o yolladı.Halbuki o arkadasini gözüm hic tutmadi.ama esime söyleyemiyorum.çok emin olmadigim icin.Ama sonunda hislerimde yanilmadim.gercekten o kız kızıma kaçalim demiş.kızım kabul etmemis.Annemin babamin yüzune bakamam.kardesimi özlerim demis.kızıma cok fazla etkisi oldu bu kızın.Allahtan farkettim.Arkadasligina son verdi.sonradan bunlari bana itiraf etti.Anne arkadasim bana böyle boyle dedi.

Aminnn cok tesekkurler

Çok tesekkur ederim.sizede cok gecmis olsun.Ramazan ayına girdik.eşim işten geliyor yemek bekliyor.sen pilavı yapma ben gelince yaparim diyor.yinede eşim yardim ediyor.Ama iyilesemedigim ićin cok üzüluyorum.şu bir kaç saatin içinde kaç kere nefesim kesildi.1 ay oldu duzelemedim.

çocuklar aileden ne görürse onu yapar, bi yerlerde büyük hata yapmışsınız belli.
Böyle deyip de kadını iyice üzmeyin.
İki kardeş arasında bile dünya kadar fark oluyor neden acaba?
Bazı çocuklar aşırı inatçı, inatçı demek istemiyorum kararlı diyeyim ve dışarıya çok açık, temkinsiz olabiliyor.
Karakterin etkisi çok büyük bunda.
Kadincagiz ailede küfür yok birbirimize saygılıyız diyor, eşim işten gelince yardım ediyor diyor.
Bazı çocuklar gerçekten çok zor.
Öyle de böyle de davransaniz anlamıyorlar.
Bakın psikolog denemiş onunla bile dalga geçmiş.
Belli ki aileden önce arkadaşlarını koymuş.
Yani biz sevgi pitircigi aile olursak cocugumuz da öyle olur deyip büyük konusmamak lazım.
Bazı çocuklar gerçekten çok asi olabiliyor.

Aynen oyle.Karakterin etkisi cok büyük

Şimdi şöyle yapın bile diyemiyoruz ki.
Kızınızın size saygısı olmazsa sizin sözlerinizi de önemsemeyecek.
Önce saygı konusunun çözülmesi gerekiyor.
Net olun kararlı ve dik başlı olun.
Sizinle küfürlu konuşmaması gerektiğini bilmeli.
Ne zaman başladı bu küfür olayı neden devam etmesine izin verdiniz?
Eğer çok zorlanirsaniz kesinlikle bir uzman yardımı alın.
Seçip begenecekmis ya hani.
Hadi o secip beğendiği kişi tarafından da seçilme kategorisine girip kendisi elenenlerden olursa...

20 yaşında universite okuyor mu? Calisiyor mu?maddi geliri nasıl sağlıyor. Anneye babaya destek olmayan evlatla çok zor haklısınız. Maddi anlamda kisabilirsiniz isinr gelmeyen gider kendi ayakları üstünde gitsin dursun.

Küfüre lise yıllarında başladı.

2 yıllık üniversite okuyor.calismiyor babasi para veriyor.Daha önce çalisti ama parasini tutumlu kullanmadigi icin kenarda kösede parası yok.Biz kazandigi paradan kuruş istemedik.Anne olarak onun alın terini almak vicdanım asla elvermezdi.Hem hatta ķızım calisirken yine babasindan para isterdi.Ama o bize aynı iyi niyeti hiç düşunmedi.Biz kazandıgın paranı iyi değerlendir.Güzel yerlerde kullan dedik.

Son düzenleme:
cocuklarin anne veya babadan korkuyla karisik cekinmesi gerektigini dusunuyorum. 30 yasima geldim cocugum oldu hala daha babamdan cekinirim bi hata yapcamda babam kizacak diye.(Babamin bi tokat atmisligi bile yok ama o otoriteyi hep sagladi)

Simariklik yapan kızınız.Ona diyin ki annesinin hayatta olmasi,ona bir kez sarılıp kokusunun,sesinin anneye sarilmanin,onun yaptığı bir yemeği yemenin nasil bir his olduğunu bilmek için neleri feda edecek insanlar varken simariklik haksizlik yapmaya ne kadar hakki var acaba?
Gerçekten hayat hic adaletli degil...
Sizin yapmaniz gereken sert çıkışlar yapıp artik haddini bildirmek.Ama bu yaştan sonra ne kadar etkili olur tartisilir.Zamani gelince kafasini kayalara vurup,değerinizi anlayincagindan hic şüpheniz olmasin

Pek şaşırmadım aslında cünkü 16,17,18,19,20 bu yastakiler su anda genel anlamda böyle. Umarım doğru insanlar çıkar karşılarına.. öbür türlüsü çünkü pek hayırlı olmuyor..

cocuklarin anne veya babadan korkuyla karisik cekinmesi gerektigini dusunuyorum. 30 yasima geldim cocugum oldu hala daha babamdan cekinirim bi hata yapcamda babam kizacak diye.(Babamin bi tokat atmisligi bile yok ama o otoriteyi hep sagladi)
Evet babasının daha otoriter olmasını isterdim.Babadan korkmuyor.

Ami
Pek şaşırmadım aslında cünkü 16,17,18,19,20 bu yastakiler su anda genel anlamda böyle. Umarım doğru insanlar çıkar karşılarına.. öbür türlüsü çünkü pek hayırlı olmuyor..
Amin insallah hayirli insanlar cikar karsisina.En büyuk korkum ters birine denk gelecek.basina bir hal gelecek.Allahim herkesin evlatlarini korusun.sonrada benim evlatlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…