Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ve öğlene 1 er dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği ilave etmeni tavsiye ederim. Badem ve cevizi araya çekip gün kurusunu 2 den fazla yemeyebilirsin. 138 kcal eksik alırsan karda olmazsın ne yazık ki.. Kilo verdikçe kaloriyi kısmak zorunda kalacaksın. Şimdiden azaltmaya başlarsan daha sonra açlık sınırında yaşayıp kilo verememene sebep olabilirsin. Bu kiloları 1 günde almadığımıza göre bir günde veremeyiz. Sabırlı olmayı ve vazgeçmemeyi öğrenmemiz gerek![]()
konunu aboneliklerime ekledim, takipteyim, kolay gelsin![]()
tatlım şu lahana saçmalığını bırakmakla o kadar iyi yapmışsın ki çok mutlu oldum.
genel itibariyle diyet listelerimiz benziyor birbirine. ben ekstradan elma sirkeli ılık su tüketiyorum sabah aç karnına. onu araştır aklına yatarsa sen de başla faydasını gören çok olmuş çünkü.
onun dışında destek olalım birbirimize sağlıklı çıtır bi gelecek için el eleee:13::13:
Canım şimdiye kadar yazdıklarımı oku ve işe yarayıp yaramadığına sen karar ver, ben pek emin olamıyorum :26:lahana çorbası işe yarıyor mu??