• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana çorbası dediler..

Sabah ve öğlene 1 er dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği ilave etmeni tavsiye ederim. Badem ve cevizi araya çekip gün kurusunu 2 den fazla yemeyebilirsin. 138 kcal eksik alırsan karda olmazsın ne yazık ki.. Kilo verdikçe kaloriyi kısmak zorunda kalacaksın. Şimdiden azaltmaya başlarsan daha sonra açlık sınırında yaşayıp kilo verememene sebep olabilirsin. Bu kiloları 1 günde almadığımıza göre bir günde veremeyiz. Sabırlı olmayı ve vazgeçmemeyi öğrenmemiz gerek :34:

Çok saol canım ama sitede benim haftada 1 kilo vermek için gün içinde almam gereken toplam kalorinin 1388 olduğu yazıyor. Bense 1283 kalori alacağım yarın. Yani her gün 1388 kalori alsam bile 1 haftada 1 kilo verebiliyormuşum. Yani bende sitenin yalancısıym. Ya ekmekleri gündüze çekmek istiyorum bende ama öğleden sonraları çok yoğun oluyorum odaya gelemiyorum çoğu zaman akşam 9-10 a kadar. O sebeple sandwich falan hep akşama koydum ki yanımda taşımakta zorlanmayayım diye.. Çok saol canım ama mutlaka değerlendireceğim söylediklerini.:36::16:

tatlım şu lahana saçmalığını bırakmakla o kadar iyi yapmışsın ki çok mutlu oldum.
genel itibariyle diyet listelerimiz benziyor birbirine. ben ekstradan elma sirkeli ılık su tüketiyorum sabah aç karnına. onu araştır aklına yatarsa sen de başla faydasını gören çok olmuş çünkü.
onun dışında destek olalım birbirimize sağlıklı çıtır bi gelecek için el eleee:13::13:

tatlım şu lahana saçmalığını bırakmakla o kadar iyi yapmışsın ki çok mutlu oldum.
genel itibariyle diyet listelerimiz benziyor birbirine. ben ekstradan elma sirkeli ılık su tüketiyorum sabah aç karnına. onu araştır aklına yatarsa sen de başla faydasını gören çok olmuş çünkü.
onun dışında destek olalım birbirimize sağlıklı çıtır bi gelecek için el eleee:13::13:

uuuwww bayıldım bu slogana. ÇITIR BİR GELECEK İÇİN EL ELEEE

Günaydın millett. Bugün yepyeni bir gün. Yeni bir menü ile diyete devam etmek için çok güzel bir gün. Sabah 9 bçkta uyandım. Şimdide 1 saat oda içinde spor olsun diye hareketlerimi yapacağım canlar. Daha sonra size bugünlük diyet:54: menümü yazarrrııımmmmm

Ve işte bugün ki menümmm
Sabah aç karnına 2 bardak su
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, peynir, maydonoz, 2 badem, 1 ceviz
ara: 1 kupa bitki çayı, 2 gün kurusu kayısı
öğle:1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara: 1 kivi limonlu maydanoz
akşam: 1 mini sandvich ekmeğine yarım domates maydonoz ve 1 dilim kaşarla sandvich 1 bardak ev yapımı ayran
toplam: 850 kalori

1 saat spor yapıldı
2.5 litre su içilecek 0.5 litresi içildi.

Haydi kolay gelsin banaaaaaaaa:47:

Kızlar kahvaltıyı geç yaptıığım için ara öğünümü atladım bugünlük. Öğle yemeğimi yedim 1 lt suyumu içtim şimdide işe gidiyorum. Akşam 8buçuğa kadar yokum. Hepinize iyi günler iyi pazarlarrr

Kıslarrr ben geldimm :) bütün yemem gereken şeyleri ne eksik ne fazla yedim bitirdim. Karnım çok tok şu anda hiç açlık hissetmiyorumm. Hatta canım tatlı bir şeyler bile istemedi. Yurda gelirken markete uğradım su almak için, abur cuburların önünden geçtim. Önceden geçerken içim gidi gidi verirdi ama bugün hiçç oralı bile olmadım. Bu çok güzel bir şey :52: Bir de ne farkettim biliyor musunuz? Bu diyet mevzusu benim cebimi güldürdü. Malum Kıbrısta yaşıyorum zaten gıda çok pahalı bir de fast fooda abur cubura tatlıya para yetiştiremiyordum. Diyetim sayesinde bütçemde rahatladı. Arta kalan paralarla kendime yeni yeni ciciler alırım bendee:36::36: Bu sandvich olayı beni çok mutlu etti. Çalışırken hiç ne yiyeceğim sıkıntısı çekmedim ve gerçekten de güzel şeyler yedim akşam öğünümde. Hatta ayranı bile kendim yaptım tuzsuz olsun hazır ayranlarda çok tuz oluyor diye. Küçük pet şişeye koydu yanımda götürdüm. Burdan öğlen ne yiyeceğim çalışıyorum okulda oluyorum diyen hem cinslerime sesleniyorum. Unonun 6lı mini diyet sandvich ekmeklri var, uno olmasada başka markada vardır onlardan alın bir gün haşlanmış tavuk bir gün peynir bir gün yeşillik koyun götürün vala hem çok pratik hemde sağlıklı :34::52:

Günaydın günlükkk. Bugün yine çok güzel bir sabaha uyandım. Kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum. Sabah kalktım çizgi filmmimi açtım yarım litre suyumu içiyorum. Sonra da kahvaltımı yapacağım. Bugünlük menümü görmek ister misin? Haydi yazayım senin için :34:

Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, maydanoz, 1 ceviz, 2 badem, 2 zeytin, peynir
ara:150 ml süt, 2 gün kurusu kayısı
öğle: domatesli soğanlı mantar sote, 1 kase yoğurt
ara: 1 fincan bitki çayı, 1 küçük elma
akşam: mercimek çorbası, yarım salatalık

Nasıl kızlar sizce? Eksik ya da fazla varmıı?

bence çok güzel tatlım ne çok fazla ne de çok az saçma sapan yiyecekler yok dengeli bi de spor egzersiz ekledin mi ohh mis:46:
ÇITIR Bİ GELECEK İÇİN ELELE tatlım tam gaz :13:

Yaa yine çok acıkmamış olduğumdan dolayı ara öğünümde ki sütü içmedim sadece 2 tane kayısı kurusu yedim. Öğle yemeğimide planladığımdan 1 saat erken yedim. 4 yk mantar sote ve 2,5 yemek kaşığı yoğurt yedim ama sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum :50:

Spor yapacaktım ama spor yerine kankayla dedikoduyu tercih ettim ve oturduğumla kaldım çok pişmanım :/ ara öğünümde ki elmayıda yemedim pek canım istemedi, öğle yemeği sanki halaa midemde gibi. Şimdide akşam yemeğimi yapmaya başlayacağım, ondan sonra sporunda bir hal çaresine bakarızz :34::34:

mrb cnm bende diyete başlıyorum lahana çorbası topiğini okudum ama sen lahanayı bırakmışın anlaşılan..var mısın farklı diyetler yapsakta birlik olmaya birbirimizi motive edip daha kolay veririz umarım :)

Hoşgeldin canım. Tabi ki de beraber yapabiliriz. Evet lahanayı bıraktım çünkü beni çok kötü yaptı. 7. gün yataktan bile kalkamadım bende diyetimi değiştirdim. Kendi yaşam koşullarıma göre 1 haftalık bir liste ayarladım kendime. Bunu her hafta tekrarlıyorum. Diyetimde en çok proteinin yeterli olmasına ve kalori hedefime uygun olmasına dikkat ediyorum. Bunun dışında bütün kurallar aynı. 19.00 dan sonra bir şey yemek yasak, günde 2.5 lt su ve yapabildiğim kadar spor. Yaklaşık 6 gün lahana çorbası içtim ve 3 gündürde bu diyetteyim ama etrafımda tartı olmadığı için ne yazık ki tartılıp göremiyorum kilo verip vermediğimi. Hedefim Hazirana kadar 55 olmak ama ilk hedefim 18 şubat günü 70 kg olmak. Sende kendinden bahset canım, nasıl bir diyet yapmayı düşünüyorsun? Koşulların nedir? Kilon nedir?

Günaydın günlükcüm. Dün geceyi fazladan 2 dilim çikolata ile atlattım:36: Ve bu sabah diyetime kaldığım yerden devam ediyorum. Menüm mü? Aşağıdaaaa...
kahvaltı:1.5 kk kadar beyaz peynir, 2 badem, 1 ceviz, bolca limonlu maydanoz, 3 zeytin
ara: 1bardak kadar süt, 1 tk bal, 1 dl diyet ekmeği
öğle:mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara: 1 fincan bitki çayı, 2 gün kurusu
akşam: derisiz haşlanmış 2 küçük but, domatesli salatalıklı maydonozlu salataaa:52:
Vee mutlaka 2.5 litre suuu

yeni diyetinle başarılar :)) ben 3.5 kilo verdim.. çoğu ödem ve su olduğunu biliyorum tabi ama tartıda hafif çıkmak gibisi yok .. yarın diyete devam edicem bugün ara veriyorum...

Huh selam sevgili günlük. Dün fazladan kaçırdığım 2 dilim çikolatanın acısını bugün 2 saat yürüyerek çıkardım. Tabi sporda olduğum içinde ara öğünüm kaynadı, bende bitki çayı yerine bir sade kahve içeyim dedim bi zararının olacağını sanmıyorum hatta iyi bile olmuş olabilir :52: şimdi biraz odayı temizleyip akşam yemeğimi yapmaya başlayayım hafif hafif. Ve ben hala tartılamadım ya acaba kilo verebildim mi? Gerçi dün regli oldum karnın şiş farketmiyorum hiç. En iyisi 18 ocağı beklemek..

Back
X