• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana çorbası DEGİL Lahana Yemegi diyeti

Posedion25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
479
557
18
33
Lahana çorbası diyetinden esinlenerek bir diyet hazırladım. Daha doyurucu.
Lahana-maydanoz-domates-sogan ve baharatlar ve biraz tuz atarak haşlama yemek yaptım. tadı gayet güzel.

Bunun çorbası için haftada 3-4 kilo verdiriyor diyorlar bakalım yemegi ne kadar verdirecek.
2017ye fit giricem.
23 kasım: kilo:63 boy:162

Lahana çorbası diyetinden esinlenerek bir diyet hazırladım. Daha doyurucu.
Lahana-maydanoz-domates-sogan ve baharatlar ve biraz tuz atarak haşlama yemek yaptım. tadı gayet güzel.

Bunun çorbası için haftada 3-4 kilo verdiriyor diyorlar bakalım yemegi ne kadar verdirecek.
2017ye fit giricem.
23 kasım: kilo:63 boy:162
Devm ediyor musun gram verme olayı varmı bugün

Devm ediyor musun gram verme olayı varmı bugün
Bakmadım. Bakmadan 7 gün sonunda net yazıcam canım. Her gün her gün bakınca strest oluyorum. Sanki hayat felsefem yaşama amacım buymus gibi saçma bir psikolojiye giriyorum bu da beni başka bir işe konsantre edemiyor

Bakmadım. Bakmadan 7 gün sonunda net yazıcam canım. Her gün her gün bakınca strest oluyorum. Sanki hayat felsefem yaşama amacım buymus gibi saçma bir psikolojiye giriyorum bu da beni başka bir işe konsantre edemiyor
Anladim sabırsızlıkla bekliyorum beni haber et olurmu :)

Ben geçen sene sabah Karatay kahvaltısı akşam da yeşil mercimekle lahanayı pişirip yiyerek baya kilo vermiştim. Haftada 3-4 gün yedim. Yeşil mercimekli güzel oluyor. Tekrar başlamak istiyorum ama 2 aylık bebeğim var ona gaz yapacak diye korkuyorum. Sizin nasıl gidiyor.

Back
X