ilk gun fena degil 2.gun zorluyor surekli icince 3.gunden sonra alisiyorsun sakin pes etme cok cabuk sonuc aliniyor. Basarilar..
Kızlar Müjdemi isteriiimmBugun 3. günün sabahı :)
1.Gün 87.700
2.Gün 86.100
3. sabahı 85.500
:) 600 gr daha vermişim :)
Kac kiloyla başladın cnm toplamda kac kilo verdin :)Bugun besinci gunum sabah ac karnina tartildigimda dun bu gune 500g verdigimi gordum ..artik azaldi kilo verme .Corbam bittigi icin kalan lahana ile yenisini yaptim fakat bu defa 2 sogan koydum gerçekten ilk pistigi gun guzel bir corba ams sonra durdukca tat degisiyor vakti olan gunluk pisirse daha rahat tüketir. ..
Kac kiloyla başladın cnm toplamda kac kilo verdin :)
Acaba ben yarın sabah kaç olucam 60 ile 59 arasinda gidip geliyordum.
Acaba ben yarın sabah kaç olucam 60 ile 59 arasinda gidip geliyordum.
sebzeleri haşlama yaptım . Kızlar ben bugun bildiğiniz diyeti bozu-dum çok pişmanım ama yarın kaldığım yerden devam edeceğim .Ayrıca resmen midem küçülmüş 2ane börek yedim şuan o kadar şişkinimki kussam mı diye düşünüyorum çok rahatsız etti fena dooydum .
Arkadaslar bu yaptigimiz corbayi kac gunde bitiriyorsunuz. Yani hergun taze yapilmiyodur herald. bi tane lahana cunku hergun gunluk cok gelir galiba ??
Ben annemle yaptihim icin ve cok ictihim icin dun aksam bitti bugun yeniden yapicam dun birakmkmayi düşünmüştüm ama bu sabah tartida kilomu görünce kesinlikle devam
Kac kiloyla başladın cnm toplamda kac kilo verdin :)
Ben bi ara baslayip birakmistim simdi tekrar basladimmm. Bu 2. Gunum 1.200 gitmiş bir günde..gunde iki kez yesil kahve içiyorum ek olarak ...
Selam kizlar
Bugun 88,300 ciktim cok mutluyummm
Baslarken:67.8
1.gun sabahi:66.7(-1.100)
2.gun sabahi:66.2(-500gr) az corba ictim ve patatesi fazla kacirdim.
3.gunun sabahi 65.3 (-900)
4.gun sabahi 64.8 (-500) 5-6 tane kestane kacamagim oldu cocuklara yaparken cok guzel koktu dayanamadim...
5.gunun sabahi 64.2(-600) Iki kase corba tukettim et ve domates baska hic bi kacamak yapmadim.Corbayi galiba daha cok tuketsem daha iyi olacak sanirim. Bu gun 6.gunum dun ve bu gun et tuketme hakkimiz var daha rahat oluyorsunuz bayagi bir guc veriyor et tuketimi ancak kilo verme ilk gunlere gore yavasladi... 5 gunde yaklasik 3,5 kilo hic fena degil baska bir diyetle bunu basarabilecegimi zannetmiyorum. Bir hafta daha devam etmeyi dusunuyorum....
Baslarken:67.8
1.gun sabahi:66.7(-1.100)
2.gun sabahi:66.2(-500gr) az corba ictim ve patatesi fazla kacirdim.
3.gunun sabahi 65.3 (-900)
4.gun sabahi 64.8 (-500) 5-6 tane kestane kacamagim oldu cocuklara yaparken cok guzel koktu dayanamadim...
5.gunun sabahi 64.2(-600) Iki kase corba tukettim et ve domates baska hic bi kacamak yapmadim.Corbayi galiba daha cok tuketsem daha iyi olacak sanirim. Bu gun 6.gunum dun ve bu gun et tuketme hakkimiz var daha rahat oluyorsunuz bayagi bir guc veriyor et tuketimi ancak kilo verme ilk gunlere gore yavasladi... 5 gunde yaklasik 3,5 kilo hic fena degil baska bir diyetle bunu basarabilecegimi zannetmiyorum. Bir hafta daha devam etmeyi dusunuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?