Corbayi gunluk yapmaya karar verdim =( icilmiyo yoksa sonraki gun .. en azindan ben icemiyorum.. birde icine biraZ cesni koyuyorum.. hata mi ediyorum acaba. En azindan tadi guzellesiyo
Yarin bende basliyorum bu corbayi iki gun icinde bitirmek lazim galiba? Sizlerde mi iki gunde bitiriyorsunuz
Ayy bende baslicamm yarin bu diyete heycanliyim :) nerdeyse butun yorumlari okudum diyebillirim.13 kilo hedefim.bazi arkadaslar etkisi yok demis o kadar umit bagladim ki bu diyete insallah veririmarkadaslar bide kahvaltida mi corba iciyoruz yaa o kismi anlamadim ben ?
Bazı yazılar okuyorum ,lahananın zayıflatıcı etkisi yok neden insanlar bu işkenceye katlanıyorlar filan diye yazmışlar. Evet olmayabilir ama yapan insanlar iyi bilirki diyet yaparken bünyeniz halsiz düşer,güçsüz,zayıf ve aç hissedersiniz. Ancak bu diyette o çorbayı içerken oldukça zorlanıyor olmanıza rağmen bır kase çorba bittiğinde kendinizi çok yemiş kadar doymuş hissetmeniz ve başka şeyleri canınızın istememesi. Uzun sürede aç hissetmiyorsunuz. Çok lifli bir yiyecek olmasından kaynaklı sanırım. İçinde bol miktarda vitamin ve mineraller var. Sağlığımız için bolca tüketmekte fayda olan bir besin aslında.Belki diyetisyenin size uygun olarak verdiği bir diyet yanında tüketilmesi daha faydalı olabilir.
ben yarim olcu corbayi yaklasik 3.5 litre oldu 4 gunde bitirebildim...
Bende yaptim aksam. Lahananin ceyregini yaptim gunde 1 lt icsem yeter heralde. Bu arada buzluga koysam sorunda olur mu acaba ? Sen nasil yapiosun. Normal dolaba koyup 4 gundemi iciosun yoksa buzlaga atip gunluk mu cikartiosun ?
Baslarken:67.8
1.gun sabahi:66.7(-1.100)
2.gun sabahi:66.2(-500gr) az corba ictim ve patatesi fazla kacirdim.
3.gunun sabahi 65.3 (-900)
4.gun sabahi 64.8 (-500) 5-6 tane kestane kacamagim oldu cocuklara yaparken cok guzel koktu dayanamadim...
5.gunun sabahi 64.2(-600 )
6.gun sabahı 64.5nasıl oldu anlamadım +300 cok şasırdım dun çünkü et bile yemedim canımda istemedi. Reglim bitti belki ondan vucudum normale döndü. herhalde ..Ama devam bugünü tamamlayıp bir kaç gün aradan sonra tekrar devam etmeyi düşünüyorum üstümden atmak istediğim 10 kilo daha varrrr. Pes etmek istemiyorum...Nefsim bayağı bir terbiye oldu.Ona buna gözüm takılmıyor,bu sefer bu fırsatı kaçırmak istemiyorum...Kararlıyım ...[/QUOT
bugün kilo vermiş misin
Başarılar dılerım sonuç alırsan yazarsan seviniriz. Motive oluyor insan. Bende son 5 ayda 6-7 kilo almışım farketmeden veririrz inşallah.
arkadaşlar bu çorbayı hergün taze mi yapmak gerekiyor. aynı çorbayı bikaç gün içsek ne olur?
arkadaşlar benimle birlikte bu diyete başlayacak olan arkadaşlar var mı ? tek başıma diyeti bozuyorumda :/
Sanirim gunluk yapmasanda oluyormus. Bende bugun basladim. 3-4 gun gitcek gibi duruyor. 1 tencere cikti
kızlarrr günaydın pazar itibarı ile bitmesi gereken fakat benim cmtsi bıraktığım :))
diyet sonucumu vereyim sizleree ;
64 den 60 a düştüm 5,5 günde :))))))
ve karnım inanılmayacak kadar düzzzz dümdüzzzzzz
arkadaşlar sakın pes etmeyin ve içmeye devam edinin inanın sonuç mükemmel oluyo
ben şimdide kafama göre bi diyet yapıyorum bu hafta belki yanında destek olarak lahana çorbası değilde suyunu içerimm :))))
hepinize kolay gelsin şekerlerrr öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?