Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba. ben bu diyeti uyguluyorum ama kilomda bir oynama olmadı bugun üçüncü günüm(( sizce sonradan olur mu
olur olur pes etme herkesin bünyesi farklı ben bir kere uygulamıştım 4.günde peynir krizi geçirerek pes etmiştim :) ama 3 kilo vermiştim aradan baya zaman geçti bugün tekrar başladım bakalım sonuç ne olacak?

Arkadaslar bende dun basladim bu diyete. Yatana kadar toplam 4 kase corba ictim. Cok zor ictim, aksam son kaseme bolca kimyon koydum harika oldu. Pulbiber, karabiber, tuz ve bol kimyon. Bide ben bi kucuk pet bardak tavuk suyu ile pisiriyorum. Bugun bayila bayila yiyorum corbami.

canım beraber başlamışız gel arkadaş olalım istediğimiz kilolara gelelim inş.
bende çok zorlandım hele bugün off çok zor o çorba kokmasa olmaz mı
tadından sıkıntım yok ama kokusu mahvediyor bende yarın kimyonlu deniyim bakalım nasıl olcak

Sorma ben nerdeyse diyetten vazgececektim, 7 gun bu izdirap cekilmez dedim. Icerken kasene 1 cay kasigi at kimyonu, tencereye atma belki begenmezsin, bikac kisi limonlu icmis iyi yazmislar, bende oyle sevmedim mesela. Deneye deneye lezzetlendiricez, ben damak tadimi buldum artik diyet olarak gormuyorum bile. Bide bugun patates yedik ohh mis.

Gun icinde neler yedik onuda yazalim mi o zaman.

1. GUN

4 kase corba
1 portakal
1 elma
1 nar
Su, yesil cay, 1 bardak yesil kahve.

2.GUN

1 Kase corba
4 yemek kasigi ispanak (yarim soganla cok az yagda, cok az kavurdum diriligi hafif gitti)
1 tabak brokoli salatasi (sarimsak, sirke, zeytinyag, tuz)
2 minik patates (firinda pisti, yarim salatalik tursusu, cok az ketcap, 1 tatli kasigi tereyag)
Su, 1 bardak yesil kahve, yesil cay

Bugun corbayi 1 kase icebildim cunki hep tok hissettim, cok corbam kaldi o yuzden. Yarin yeni yapmasam da onu icsem diyorum. Zaten yarim olcuden yapiyorum cok oluyo. Cok icmek lazim

deniycem ben biraz katı gidiyorum galiba ilk gün 4 kase çorba 3 yeşil elma yedim 2.gün 5 kase çorba 3 arada yağsız salata yedim+iki buçuk litre suyum+yarım saat tempolu yürüyüş(komşumuz rahatsız olduğundan fazla çıkamıyorum yürüyüş bandına)+ender saraçın 10 hareketi sabahlı akşamlı sonumuz hayrola

Oooo senin diyet super walla, benim 3 yasinda bi kizim var pesinden kosmaktan basim donuyo, hemen gidip biseyler yiyorum.

Bugun neler yedim

2 kase corba

Yarim portakal, yarim elma

1 tabagin yarisi brokoli, yarisi ispanak

Bugun misafirim vardi yine cok corba icemedim, yaninda bir kase ictim ama acliktan basim dondu.

Spor ben jillian michaels 6 week 6 pack yapiyorum her aksam. Topigimizde var. Istersen gel sende baya yoruyor.

Tammam ve BlueDaisy bende sizinle arkadas olabilirmiyimm ben 6 gün önce başladım 4 gün yaptım 67.2 den 65 e düstüm 2 gündür yapmıyorum yarın yine başlıcam.

vayy birazını izledim süper bişeymiş şimdi çıkmam gerek sonra devamını izlerim bu arada çorbaya kimyon katınca sevemedim nane katıyorum daha iyi olduğunu söyleyebilirim 3 günü tükettik bir buçuk kilo verdim dayanamadım tartıldım

Tammam ve BlueDaisy bende sizinle arkadas olabilirmiyimm ben 6 gün önce başladım 4 gün yaptım 67.2 den 65 e düstüm 2 gündür yapmıyorum yarın yine başlıcam.
tabiki inşallah güzel düşüşlerimiz olur benim çok kilom var 20 kilo vermem gerek geçen hafta normal diyete başlamıştım o hafta 2 kilo verdim pazartesiden beri bu çorbaya dadandık bir buçuk daha verdim ama dün spordan sonra çok kötü oldum beynim döndü resmen idare edecez mecbur o kilolar gidecek arkadaş!

Evet gitcekk. Ben spor yapamıyorum 4 yasında bi oğlum 10 gün sonrada 1 yaşına gircek bi kızım var onlarla ilgilenmekten spora fırsat bulamıyorum. Bende nane ve kırmızı biber katıyorum çorbaya ve blendırdan geçirip bardakla içiyorum.başka türlü midem almıyor

Hosgeldin tatlim, ben bugun hic iyi bisey yapmadim, iki isirik kek ve 2 catal makarna yedim. Cok sert bu diyet yaa gozum doymuyor. En azindan bi ogun normal olsa neyse birakmiycam ama.

Tabi deneyerek bulucaz damak zevkimizi ama baharat katmadan icilmiyor maalesef
Benim hala baskulum yok ne durumdayim hic bilmiyorum. Hissi ve goruntu olarak bisey yok ama :44:

Bugunki menum 4. Gun

3 kase corba
2 muz, 4 cilek, 1 elma
1 buyuk bardak sut
Salata
Cislarim ( 2 catal makarna, iki isirk kek, ceviz, findik)

Bayanlar 5. Gun icin sadece 1 kere corba icin diye okudum bir yerde. Dogrumudur? Siz nasil biliyorsunuz?
Eger oyleyse bugunden kalan corbami atmiycam yarin onu icerim.

Hoşbuldum tskler :)) ben bugün akşam 8 den sonra bozdum ya ( Kızım diş çıkarıyor ve yeni yürümeye başladı oğlum anaokuluna gidiyor çok yoğun geçiyor bu aralar akşam bayılmak üzereydim eşimden paparayı yiyince bozdum mecburen.5 kilo vermem lazım mecburumm

Evet canım 5. Gün sadece 1 defa çorba içilcek dökme çorbanı

Sırf bu cevabı yazmak için siteye epey zaman sonra giriş yaptım. Çünkü ben ne zaman bir bilgiye ihtiyacım olursa bu siteden okuyorum.
Benim denediğim yöntem: Lahana suyu, maydonoz, limon suyu. İbrahim Saraçoğlu'nun kitabından.
Diyete dün başladım ve bugün tartılınca 1 kilo vermişim. Bu bir mucize. Hiç beklemiyordum.
Geçen yıl alıp bir türlü veremediğim 10 kilo fazlam var. Az yesem de diyetle falan çözemedim.
Zaten benim durup durup nescafe içmek, gecenin bir yarısında acıkmak gibi bir huyum var.
Bu kürün ilk bardağını içtim,daha acıkmadım. Normalde benim 2 saat nescafe içmeden durmam mümkün değil.
Kitapta da dediği gibi, psikolojik açlığı durup durup tıkınmayı kesiyor. Kürü içmeden 2 saat, kürden sonra 1 saat yemeden duruyorum.
İştahı bu şekilde keserse bu yüzden de fazladan 3 kilo verilir.
İnşallah ilerde daha güzel gelişmeler de yazarım.
Kendi uyguladığım yöntemi yazıyorum.
2 buçuk bardak su kaynatılır. İçine 2 yaprak lahana atılır. 3 dakika kaynatılır. Üstüne bir avuç maydonoz eklenir. 2 dakika daha kaynatılır.
Soğuyunca süzülür. 2 bardak ediyor. sabah akşam veya nası uyarsa 2 öğün aç karnına içilecek. Yemek yendiyse de 2 saat sonra içilecek.
Yemek yemeden önce de en az yarım saat beklenip yemek yenecek.
Tam bu lahana suyunu içeceğiniz zaman içine iki çorba kaşığı limon suyu sıkıp içiyorsunuz.
7 gün uygula ,3 gün ara ver, 7 gün uygula ,3 gün ara ver, 7 gün uygula. toplamda 21 gün yapılacak.
Yılda 2-3 defa yapılabileceği yazıyor.

Son düzenleme:

Merhaba, saracoglunu cok severim, huzurlu sakin bir adam. Genelde döver gibi konusan, ters doktorlardan oldum olasi uzak durmusumdur. Esime de saracoglunun maydanoz limon kurunu yapiyorum karaciger yaglanmasi icin. Bu yaptigim diyet bitince bende lahana suyu diyeti yapmak istiyorum ama maydanozsuz olani. Boyle kati diyetler bana uygun degil. Mutsuz oluyorum cok. Bu yazdiginida yapabilirim sagol bilgi icin.

Canim ya senin kucuk cocugun var kendini cok zorlama. 5 kilo benimde hedefim aartik vericez bi sekilde.

Merhaba kızlar
beni de alır mısınız aranıza???

Lahana aldım maydanoz da aldım soganda var yalnız biber yok evde gidip alabilecegim imkan da yok bugun çünkü yurt dısında ögrenciyim...

Sakıncası yoksa aranızda ben de yapmak istiyorum lahana diyetine yeni başlayacak olan var mı?? Beraber yapsak etkisi artar ne dersiniz

Selam hosgeldin, bizim bitiyor artik 5. Gun bugun. Daha kalabalik olsak cok iyi olur tabi, ben bugun bozdum mesela Cok zorlandim, yemek yemegi cok seviyorum cunki.

Bugunki menum 5. Gun

1 kase corba
4 parca ince bonfile (firinda pisti)
1tabak dolusu domates

Cislarim (kinder kek, bi parca cikolata)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…