Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyetle 8 kilo veren akrabam var ama diyeti bırakır bırakmaz 10 kilo almıştı 2 ayda.

Bu diyet vücuttaki besin stoklarını tamamen tükettiği için diyet bittiğinde vücut besin depolamak için birden aç ve saldırgan hale geliyor.Verdiğiniz kiloları bir güzel geri almanızın dışında birden kilo verip aldığınız için çatlaklara da merhaba diyorsunuz

Bugün bende lahana diyetine başladım kızlar.. birçok olumlu yorum var. umarım faydasını görürüm

üsteki yorumlarınızı okudum.. acaba yeteri kadar su tüketmiyormusunuz. ondan kaynalanıyor olabilir halsizliğiniz

normalde de cok icerim dahada arttirdim bu sebepten wcden cikamadim ama cocuklar sagolsun yoruyo anladimki bu diyeti yaparken ev isi coluk cocukla ugrasmamali

normalde de cok icerim dahada arttirdim bu sebepten wcden cikamadim ama cocuklar sagolsun yoruyo anladimki bu diyeti yaparken ev isi coluk cocukla ugrasmamali

Mrb canım evet aynen öyle çocuklar olunca çok zor oluyor ben ilk başladığımda 4 gün yapabildim sonrakilerde yapamadım başladığım gibi bitti hep.67.2 den 64 e düştüm ve verdiğim kiloları almadım bugün yine başladım yapabildiğim yere kadar.

sen yine dort gun dayanmisin benim ucuncu gunum ve pes ettim cok fenaydim biseyler yedigim halde toparlanamadim cok sarsti beni

Kızlar ben o diyeti birebir uygulamıyorum. Daha önce de birebir uygulamamıştım. Yoksa dayanabileceğimi sanmam. 2 günde bir hatta bazen hergün azıcık yağlı bol soğan sarımsaklı mantar sote yiyorum ben. Mantarın besin değeri çook yüksek kalorisi de bir o kadar düşük. Koca tavayı yiyorum 200 kalori yoktur bile..Ekmeksiz tabi. Bi de sabahları mutlaka 2-3 badem ceviz kuru kayısı. Kuvvet veriyor bana bunlar mantar desen zaten saf protein. Bazen yoğurt ananas karışımı. Geri kalanında da çorba. Böylece beni hiç zorlamıyor 4 günüm henüz..

Yarım kilo mantarın saplarını ayıklıyorum 300-400 gr kalıyor. Onları 4 e filan bölüp yağsız tavada suyunu bırakıp çekene kadar pişiriyorum sonra çok çok az yağ ekleyip doğranmış soğan sarımsakla pişiriyorum. Üzerine de 1 yemek kaşığı kaşar rendesi. Annemle paylaşıyoruz çoğunu ben yiyorum:) Mantarın 100 gramı zaten 20 kalori bile değil:)

mantar seviyorsanız mutlaka diyetinizde olsun bence de. Et yemiş gibi oluyor insan göz de doyuruyor mübarek:)

gunaydin severim mantar deniycem mutlaka simdi bikac gun ara vermek istiyorum iki gunde carpildim bi toparlanim senin tarzinda bisey yapicam

5. günüm bitmek üzere:) pazara kadar devam 8 güne tamamlayıp pazartesi tartılıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…