Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar, inşallah yarin bende basliyorum bu diyete iki dogumdan sonra 6 kg fazlam var. Hergün 1 hafta boyunca bilgilendirecegim sizleri... ama merak ettigim corbaya tuz ve eti yagdami kizartiyoruz lutfen cevap verin♡ :)

Bugün 3. günüm başladığımda 84 tüm şu an kaçım bilemiyorum tartım yok buralarda da satılmıyo sanırım izmire gitmeyi beklicem öğrenmek için. Ama şunu söyleyeyim 31 marta kadar devam edicem alıştım zaten toplamda 9-10 gün yapmış olucam. 79 u görebilirim umarım:)

merhaba,

bende başladım bugun ama lahanayı blendırdn gecırmedım yemegı gıbı oldu tadı guzel geldı. alkali diyet ve lahana diyetini karıştırdım bakalım nasıl olcak kg vermem :)

aynen ben de alkali ve lahana diyetini karıştırdım:) 3. günüm çok merak ediyorum sonucu ama tartım yokkk(

Kızlar bir de şunu mutlaka söylemek istiyorum . Ananas süper bir meyve. Denedim ve çok güzel sonuç oldum. Yazın rejim ve sporu bırakmama rağmen bunu yerken kilo vermeye devam ettim. Ananas çok kilo verdiriyor. Kışın sadece bir öğünümde ananas yoğurt badem karışımı yiyodum diğer öğünleri normal yiyordum hatta abartıyordum ama kilo almıyordum. 1/3 ananas 2 kaşık yoğurt 10 tane de badem hem lezzetli hem yağ yakıcı kesinlikle tavsiye ederim yazın bi kenara!

bende ananasa bayilirim ama diyette etkisi okdugunu gecenlerde ogrendim ama firsat bulup alamadim yarim sebze meyve alimde yarin yerim

dayanabiliyomusunuz hanimlar ne durumdasiniz gunduz fena degildim ama şimdi her an herseyi yiyebilirim offff

Kereviz yaprağı de kat istersen o da yağ yakıcı nadir sebzelerdenmiş. Benim 3 günüm bugün lahana çorbasıyla tek kaçamağım sabah çok çok az yağlı ekmeksiz menemen o da oalcak artık proteine de ihtiyacı var vücudun. Tartım yok ama ne kadar gittiğini göremiyorum umarım bi yerlerden bulurum da çıktığımda sonucu görüp bi güzel sevinirim:) Yarının çorbasını kaynattım iki gün gidiyo benimki daha fazla tutmamak lazımmış çorbayı zaten içinde lahana olduğundan kükürtlenme mi ne yapıyormuş. Tartı istiyorummmmm sonuçları görüp motive olmaya ihtiyacım var

kerevizi hic sevmem bide cok kokar pisince sadece cigden yogurtlu salatasini yeriz benimde iki gun gitti diyebilirim bitti gibi cunku cokmu ictim acaba yaaa

kerevizi hic sevmem bide cok kokar pisince sadece cigden yogurtlu salatasini yeriz benimde iki gun gitti diyebilirim bitti gibi cunku cokmu ictim acaba yaaa

Ne kadar çok içilirse metabolizma o kadar hızlanır diye biliyorum ben. Sebze çorbası sonuçta. Yarın sabah sonucu paylaşır mısın? Kendiminkine bakamıyorum bari seninkini görüp mutlu olayım:)

gunaydin 55.4 400gr daha gitmis anlasildi gram gram vericem ay ama cok açım gece yattim aclik sabah kalktim aclik

Aman gitsin de hem 2 günde 1.200 gr oldu yanılmıyorsam sizin buna da şükür. Ben de sabah kalkar kalkmaz içtim. Bugün 4. gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…