Cok fena igrenc ya midr bulantisindan icmek daha kötü gerçekden siz kilo verdiniz mi
Ya tatlim ben şimdi kahvalti yaptim bit tane yumurta bi tane mandalina yedim bide ben tarçın bal içiyorum kahvaltidan yarim saat oncr corbayida ogle aksam yiyecem karnibahar hasladim o da aksama yani daha birsey yok 3 litrede su içiyorum yani
Ayy corbayi simdi ictim oluyorum resmen ya gercekten varya anlatılmaz birsey burnumu tutup içiyorum su bardagina doldurup içiyorum bide cok sulandiriyorum ki yutayim zaten parca parca exdim ben lahananin tadinda degilim sogan mafetti zaten sogandan cook tat geliyo sebze olarak ne yediniz peki
Ya canim ben bi tane soğan koydum dun cok kotu bir haber aldim birilerinin bana muska yaptiginu ogrendim dunden cok fena yemek yedim yani
Çorbanın tadı kötü diyen arkadaşlar bence gayet güzel damak tadına uygun bi çorba kötü bi tadı yok içilebilir :))
gayet güzel bence. çorbayı r
canım benim dediğim gibi niye yapmadın. valla beni de en çok o soğan rahatsız ediyor. bu corbada zaten yağı yakan lahana, kereviz ve kereviz sapı. ben 1 tane soğan koyuyorum. fazla koyarsan acılık veriyor. sebze olarak kabakları ızgarada öldürüp üzerine domates sos yapabilirsin. patlıcanları közleyip yiyebilirsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?