Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar. Ben erasmusta olduğumdan ve ev arkadaşlarım ayrıldığından son 2 3 günde çok fazlasıyla dağıttık. Avrupa yemekleri, Türk yemekleri derken diyeti 5. günde bozdum. Fakat yarından itibaren tekrardan başlıyorum. :)

Kizlar ben birsey soracam ben regl doneminde tarcin bal karisimi yapip sical suda icmeye basladim ve ogrendim ki tarcin adeti ertelenek icin kullaniliyo su anda adet gunlerim gecti hayatimda ilk kez boyoe oldu 23 gun oldu adwt olamıyorum kafayi yedim stresten adet icin ne iceyim ilac kullanmak istemiyorum yardim edin yaaa (((

Elfans tam olarak lahana çorbasını nasıl yapıyorsın öğrenebilirmiyim ben doğumdan dolayı aldığım kiloları vermek istiyorum 10 kilo ama ben 15 kilo vermek istiyorum ve benim vücudum kilo bakımından değil yağ oranom fazla bana göre çünkü benim kilomdakiler zayıf duruyorlar ben kilomdam bi 10 kilo fazla gösteriyorum. Birde 3 kür uyguladım demişsin diğer kürler hangileri acaba şimdiden teşekkür ettim :)[QTE=fans, post: 39386315, member: 641893"]bunu ilaç gibi düşün ben lahanayı seviyorum bana kötü gelmiyor. sevmeyene kötü geliyor bence ben geçen yıl 3 kür uyguladım birer hafta ara verdim toplamda 6 haftada 12 kilo verdim. o kiloları def etmeye kararlıysan yaparsın, başarırsın. bir kadının yapamayacağı başaramayacağı hiçbir iş yok bence.[/QUOTE]

Ben bugun muzaffer Kuşhanin diyetine basladim 2 hafta sürüyor 2 hafta sonra direk bu diyete baslamalimiyim yoksa kushan diyetinden sonra 1 hafta sonrami baslamaliyim bilgiisi olan varmiii

kızlar ben bugün başladım bu diyete . ilk gün çorba ve meyve günü fakat ben çorbadan hiç içemedim midem bulandı .sadece meyve yedim gün boyu.diğer günler için lahanayı haşlatıp öyle yesem olur mu ?

kızlarrr bugün 2 günüm bugün sadece sebze yedim öyle devam etttim çrbayı içemediğim için ama tartıldığımda 2 kilo vermiş olduğumu görünüyorum 2 günümde :S

Merhabalar
Benim de ikinci günüm bugun yani sebze günü . Dün gece yatmadan tartı 67 gösteriyordu . Sabah uyanır uyanmaz ise 65,7 . Gayet iyi. Dün yani ilk gun sadece baş ağrısı yaptı biraz . Bu diyetle birlikte 9 bitkili diyet çayından içiyorum .

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzunca bir zaman yoktum gerekçem ise rahatsız olmam ve sürekli ilaçlar sayesinde diyet yapamamam. Evet Lahana çorbası diyetine bende dün başladım 61.200 gr ile bugün 2. günüm henüz tartılmadım daha önce elfans arkadaş gibi bende geçen yıl yaptım 2 defa süper bir diyet. Kokusu ağır olabilir ama hiçmi evde lahana sarması, kapuska yemiyoruz tabikide yiyoruz ilk tencerenin kapağını açtığında çıkan koku gibi çorbadada öyle çıkıyor ama daha sonra o koku sürekli olmuyor veeeeeee bahar geliyor şapka çıkınca kel görünür kabanlar çıkıncada kilolar hadi arkadaşlar ha gayret ne yapıyoruz nasıl katlanıyoruz BU BENİM İLACIM diyerek hüpletiyoruz çorbamızı bizlerin yapamayacağı hiçbirşey yok hadi gazamız mübarek olsun sağlıcakla kalın

merhabalar ben aranıza yeni katıldım lahana çorbası diyetini denemek istiyorum ama doğru tarif hangisi bulamadım benim internetten bulduklarımda kereviz sapı falan yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
TARİFİ
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük lahana
1 demet maydanoz
2 adet kereviz 1 demet kadar da kereviz sapı
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
Diyette değilseniz çorbayı içmeyin. Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İİİ…

[/QUOTE]
İŞTE TARİFİ
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük lahana
1 demet maydanoz
2 adet kereviz 1 demet kadar da kereviz sapı
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
Diyette değilseniz çorbayı içmeyin. Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İİİ…

1 hafta yaptıktan sonra 1 hafta dinlen tekrar devam edebilirsin vermiş olduğun kiloların tamamen gitmiş olsun

kızlar merhaba bende bugün lahana çorbasına başladım.bugün çorba ve meyve ile geçiyo günüm :) biraz açlık hissediyorum ama alışırım heralde..çorbamı biraz eksik yapmışım kereviz ve maydanoz yoktu evde bende ertelemek istemedim..allahtan az yapmıştım yrn yenisini yapıcam..o kadar çok diyet uyguladım ki hiç biri işe yaramadı işallah bu işe yarar..bişey sormak istiyorum size et gününde sadece kırmızı et yemek zorundamıyız balık ya da tavuk yiyemezmiyiz?bi de o gün sebze de mi yok ?

Bugün 6. Günüm 67 ile başlamıştım bu sabah artık 64.9 çıktım . Amacım 60 a kadar inmek . Bunun sonrası hergün 45 dak yürüyüş var programımda . Ayrıca sağlıklı beslenerek te gerisi gider inş diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…