Merhaba meyva ve sebzede vede çorbada sınırlama yok istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz yanlız 4. gün muz, süt, 5 ve 6. günler et, domates sınırı var muz gününde en fazla 4 tane olacak, et, domates gününde en fazla 6 domates kolay gelsinbir de ne kadar meyve yiyoruz ? belli bir miktar var mı ?
Merhaba normal tartıda tartıldığım için kilodan kayıbımı görüyorum ama daha önce powerplate gittiğim spor salonunda diyet bittiğinde kas, yağ, kilo ve tüm vücudun cm ölçümlerini yaptıracağım zaten bir önceki ölçülerim onlarda var karşılaştırma yapacağım, benim göbek tamamen gitmişti verdiğim kilolar ile birlikte ama basenim hala var zaten armut tipliyim vücutta en zor incelen 1.bölge basen, 2. bölge göbek olduğu için umudumu hala kırmadım ve vermiş olduğum kiloları tekrar almamak için bu mevsimde de rahatlıkla ve tazece bulabileceğim vede onca yaptığım çeşitli diyetler arasında en etkilisi bu olduğu için tekrar başladım. Bugün 3.günüm ve en sevdiğim gün sebze meyve olduğundan kolay gelsin yaza az kaldı biraz daha gayret azim gerekli bu bizim ilacımız diyip çorbamızı içmeye devam görüşmek üzere hoşçakalınızkilo veren kızlar vücudunuzda hangi bölgede değişiklik oldu göbek yada kalca inceldimi? yoksa tartıda mı hafifliyorsunuz
Teşekkür ederim :) çorbayı Yaptım ama içemedim maalesef tadı hiç hoşuma gitmedi ama denicem tekrardiyet listesine bire bir uyarsanız hızlı kilo veriyosunuz ama normal şartlarda da içilirse bence faydası olur yağ yakıcı özelliğe sahip sonuçta tabi sonuç almanız daha yavaş olur..
Merhaba bende bu diyeti uygulamak istiyorum ama tarifi uygulanisi siteden silinmiş yardimci olur musunuzBende bugün başladım...Çorbamı yaptım sabah fena olmadı tadı bence... herkese başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?