Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Yok bir miktar ama mesela muz yok bunun yanında armutta yemedim ben kivi portakal yeşil elma olabilir ağırlıklı

kilo veren kızlar vücudunuzda hangi bölgede değişiklik oldu göbek yada kalca inceldimi? yoksa tartıda mı hafifliyorsunuz

bir de ne kadar meyve yiyoruz ? belli bir miktar var mı ?
Merhaba meyva ve sebzede vede çorbada sınırlama yok istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz yanlız 4. gün muz, süt, 5 ve 6. günler et, domates sınırı var muz gününde en fazla 4 tane olacak, et, domates gününde en fazla 6 domates kolay gelsin

kilo veren kızlar vücudunuzda hangi bölgede değişiklik oldu göbek yada kalca inceldimi? yoksa tartıda mı hafifliyorsunuz
Merhaba normal tartıda tartıldığım için kilodan kayıbımı görüyorum ama daha önce powerplate gittiğim spor salonunda diyet bittiğinde kas, yağ, kilo ve tüm vücudun cm ölçümlerini yaptıracağım zaten bir önceki ölçülerim onlarda var karşılaştırma yapacağım, benim göbek tamamen gitmişti verdiğim kilolar ile birlikte ama basenim hala var zaten armut tipliyim vücutta en zor incelen 1.bölge basen, 2. bölge göbek olduğu için umudumu hala kırmadım ve vermiş olduğum kiloları tekrar almamak için bu mevsimde de rahatlıkla ve tazece bulabileceğim vede onca yaptığım çeşitli diyetler arasında en etkilisi bu olduğu için tekrar başladım. Bugün 3.günüm ve en sevdiğim gün sebze meyve olduğundan kolay gelsin yaza az kaldı biraz daha gayret azim gerekli bu bizim ilacımız diyip çorbamızı içmeye devam görüşmek üzere hoşçakalınız

merhaba ben de dün başlamıştım dün 62.2 kiloydum bugün 60.9 çıktım tartıda..bakalım ilk defa motivasyonum bu kadar yüksek:) biraz zor geçsede bozmak yok bu sefer :)

Bu çorbayı lahana diyeti yapmadan normal bi diyette de yapsak içsek faydası olur mu acaba? Yoksa o diyet listesindeki besinlerle mi tüketmek lazım?

diyet listesine bire bir uyarsanız hızlı kilo veriyosunuz ama normal şartlarda da içilirse bence faydası olur yağ yakıcı özelliğe sahip sonuçta tabi sonuç almanız daha yavaş olur..

diyet listesine bire bir uyarsanız hızlı kilo veriyosunuz ama normal şartlarda da içilirse bence faydası olur yağ yakıcı özelliğe sahip sonuçta tabi sonuç almanız daha yavaş olur..
Teşekkür ederim :) çorbayı Yaptım ama içemedim maalesef tadı hiç hoşuma gitmedi ama denicem tekrar

merhabalar,
ben pebble, 74 kiloyum.yaklaşık 2 saattir arkadaşımın tavsiyesi üzerine lahana diyetini araştırıyorum.an itibari ile çorbam şu an ocakta pişiyor.evde lahana olması da büyük bir şans:)) yarın başlamak istedim çünkü çalışan bir insanım.pazartesi bu diyeti bozarım diye korktum.:)malum pazartesi sendromu....çorbayı termosla okula götürmeyi düşünüyorum.fikriniz varsa sizleri takip edeceğim. umarım her şey yolunda gider. sizlerin bütün yorumları ve diyet başarılarınız beni motive etti:)) mayıs gibi nikahım var kısmetse. umarım önce sağlığım sonra da nikah günüm için zayıflarım.bu diyeti başaran hanımları tebrik ediyorum. darısı başıma diyorum. sevgi ve saygılarımla...

Eveet bugün bende başladım amacım 15 kg vermek , hadi hayırlısı diyelim

Bende bugün başladım...Çorbamı yaptım sabah fena olmadı tadı bence... herkese başarılar...

3 Hafta önce tartıldığımda 77 kiloydumumarım bu kilolardan kurtulurum bugün 2.günüm fena gitmiyor ama çorbayı artık böyle içiyorum.

ben çorbanın tadını sevdim.Güzel olmuş bence tadı. bilmiyorum benim ki kokmuyor. hatta her seferinde 2 kase içiyorum.
canım içine 2 adet tavuk bulyon ve kimyon attım. hiç koku yok sanki .bende 64.80 ile başladım.

1.gün yediklerim 2 elma 1 portakal 4 kupa çorba
2.gün yediklerim maydanoz,nane ve yeşil soğandan oluşan limonlu salata,3 kupa çorba
midem kıyıldı ama devam...

Bende 5 kase çorba, 3 adet elma , 2 kivi , 1 portakal yedim. İnşallaah yağlar gidiyordur. Çorba lezzetli fakat koyulaştırıcı birşey içinde olnadıgından çok doyurucu değil açıkçası insan meyva da olmasa pek doymaz bence...

bugün 2. günüm durmak yok. zaten 3.4.5. günler daha kolay sanki ;3 gün sebze meyva (meyva yemek zaten doyurucu), 4. gün muz süt zaten doyurucu, 5. ve 6 gün et .çorba (et zaten doyurucu) , 7 gün kepekli pirinç diyor artık onu da bu diyetten sonra yemek biraz sıkar..

Evet bugünü de atlattık çok şükür.bugün 2. Tencere mi de pişirdim.bu da sanırım 2 gün gider. Yarın sebze ve meyva günü... Yarını iple çekiyorum...pazartesi sonucu söyleyeceğim...inşallah güzel bir sonuç alırım...

bugün muz ve süt günüm,bazı sitelerde meyve ve sebzede serbest diyor kafam karıştı fikri olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…