- 21 Ocak 2015
- 22
- 10
- 3
SanmıyorumKizlar adet doneminde bu corba zararli mi
Kızar aranıza yeni katıldım. Bugün başladım bu çorbayı içmeyi. Benim için tadı çok leziz bir çorba oldu. Her gün rahatlıkla içeceğim inşallah. Günlük verdiğim kiloları size yazacağım. Benimle birlikte yapan varsa konuşursak sevinirim.
Hmm anladim canim bende buqun basladim basta icemedim çok kotu oldum ama simdi içerisine nar sosu limon tuz felan koydum biraz daha iyi oldu salata tasi veriyi en azindanAçıkcası çorbanın içine normal tariften öte çok miktarda acı ve ishot koydum. Bir de 2 tavuk suyu attım. Çokta leziz oldu . Belki de ben lahana sarmasında bile soğan kullandığımdandır. Bu arada ilk günün sonunda 0.6 kilo gitmiş durumda. Bakalım yarın sabah yine yazarım buraya.
Hmm anladim canim bende buqun basladim basta icemedim çok kotu oldum ama simdi içerisine nar sosu limon tuz felan koydum biraz daha iyi oldu salata tasi veriyi en azindan
Gerçekten kilo verebiliyormusun canım. Yani bedeninde bir incelik hissediyormusun.Selam Cemre. İnşallah beğenirsin çorbayı ve dayanabilirsin. Bugün 4. günümde bir haşlanmış patatesin 4te birini yedim ve diyetin birazcık olsun dışına çıktım. Ama bakalım yarın sonuç ne olucak.
canım ben kereviz sapı koymuyorum yani kereviz olmasa da olur bence.merhabalar ben aranıza yeni katıldım lahana çorbası diyetini denemek istiyorum ama doğru tarif hangisi bulamadım benim internetten bulduklarımda kereviz sapı falan yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?