- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
yağdan gidiyor canm geride gelmiyor ben çorbayı yiyemedim blendıra çektim ve limon la kimyon ekledim yiyeceğim tabağa o zaman bi harika oluyor ben dün başladım ve bugün tartıldım 1 buçuk kilo vermiştim inşallah böyle devam eder :))Kizlar bir aydir normal bir diyetteyim sadece 3 kilo verebilmisim moralim cok kotuboyum 160 cm diyete basladigmda kilom 62 ydi simdi 59 bu lahana diyetini yapim diyorm ama cesaret edemiyorum cope dokersem diye pisirmeye of cok mutsuzum ben nezaman 45 kilo olucam zayif alimli bi kadin olucam diyet daha 1.aydan yordu beni bu lahana diyetiyle verilen kilo sudan mi gidiyor yagdan mi normal diyete devam etsem bu bitince kilolar geri gelir mi kafamda deli sorular ((
Sizin kilonuz boyunuz nedir bu arada tsk cevap icin :)yağdan gidiyor canm geride gelmiyor ben çorbayı yiyemedim blendıra çektim ve limon la kimyon ekledim yiyeceğim tabağa o zaman bi harika oluyor ben dün başladım ve bugün tartıldım 1 buçuk kilo vermiştim inşallah böyle devam eder :))
Ne demişler erkeğin maaşı kadının kilosu sorulmazmış :-D ama boyum 1.70Sizin kilonuz boyunuz nedir bu arada tsk cevap icin :)
tatlım o çorba bildiğin yemek olmuş :)) deli kız ben pazartesi başladım şuan sen yazdım DİE bir daha tartıldım şuan 2.400 gram vermisim müthiş ilerliyo bence internette olan çorbayı birebir yap yenilmio pek ama ben limonla kimyonu ekledim müthiş bir lezzet oldu ve o diyet listesini tam uygula bebeimkızlar bende bugün başladım 22. nisan da başlayanlar birbirimize destek olalımmı hergün nasıl gittiğini yazalım
benim yanımda olacaklar adını yazsın, hergün tablo oluşturalım ne kadar gittiğini yazalım.
ben sabah içtim birde şimdi içtim 1 elma 1 havuç yedim.
2 lt.de su içtim
akşam 1 kase daha içecem
ben çorbama lahana, havuç, kabak, biber, 1 konserve domates, sarımsak, 2 tavuk bulyon, 3 diş sarımsak, 3-4 küçük acı biber, baharat ve tuz koydum, eşimde çok beğendi oda akşamları sadece onu içecekmiş. bol limonla harika gidiyor.
hadi bakalım gelecek cumaya kadar benimle yarışacak arkadaşlar adınızı bana bildirin tablo yapacağım
tatlım o çorba bildiğin yemek olmuş :)) deli kız ben pazartesi başladım şuan sen yazdım DİE bir daha tartıldım şuan 2.400 gram vermisim müthiş ilerliyo bence internette olan çorbayı birebir yap yenilmio pek ama ben limonla kimyonu ekledim müthiş bir lezzet oldu ve o diyet listesini tam uygula bebeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?