kabakta koydum havuçta maydonozda ama bu seferki leziz oldu bayıldımm resmen bunla kesin 2 kilo veririm bu hafta ben yapa yapa profesyonelleşiyo insanBen gecen içine kabak ıspanak biber dekanda koydum ama tavuk bulyon koymuyorum sağlıklı değil malesef
uygun cnm ben brokoli koymadım ama sebze sonuçtaMERHABA ARKADAŞLAR.ARANIZA TENİ KTLDIM.KARATAY DEDİM HİÇ KİLO VEREMEDİM DOĞUM ÖNCESİ 62 İDİM DOĞUM SONRASI 74 DÜM.AKŞAM YAPTIM ÇORBAYI. LAHANA,KEREVİZ,BROKOLÜ KOYDUM UYGUNMU SİZCE.
ROBOTTAN GECİRİP İŞ YERİNDEDE İÇSEK.TADI NSIL OLURKİ.MERHABA ARKADAŞLAR.ARANIZA TENİ KTLDIM.KARATAY DEDİM HİÇ KİLO VEREMEDİM DOĞUM ÖNCESİ 62 İDİM DOĞUM SONRASI 74 DÜM.AKŞAM YAPTIM ÇORBAYI. LAHANA,KEREVİZ,BROKOLÜ KOYDUM UYGUNMU SİZCE.
uygun cnm ben brokoli koymadım ama sebze sonuçta
hatta brokoli çorbasıda zayıflatıyo
blendardan geçirdiysen içebiliyosan olmuştur
Eki Görüntüle 1464368
ROBOTTAN GECİRİP İŞ YERİNDEDE İÇSEK.TADI NSIL OLURKİ.
Cok zor icmek.amauygun cnm ben brokoli koymadım ama sebze sonuçta
hatta brokoli çorbasıda zayıflatıyo
blendardan geçirdiysen içebiliyosan olmuştur
Kararliyim.yogurtlayarak yiyorum.gunde kackez icmemiz lazim.yemekte yiyormusunuz.birde karbonatli suyuda cok oneriyorlar.denemedim ama.bilginiz varmi.cvp ladignizCok zor icmek.ama
Cok zor icmek.ama
bak yoğurtta bana fikir verdi bende denicemKararliyim.yogurtlayarak yiyorum.gunde kackez icmemiz lazim.yemekte yiyormusunuz.birde karbonatli suyuda cok oneriyorlar.denemedim ama.bilginiz varmi.cvp ladigniz
ben de aramıza hoş geldin diyorum. inşallah hedefine ulaşırsın.merhabalar,
ben pebble, 74 kiloyum.yaklaşık 2 saattir arkadaşımın tavsiyesi üzerine lahana diyetini araştırıyorum.an itibari ile çorbam şu an ocakta pişiyor.evde lahana olması da büyük bir şans:)) yarın başlamak istedim çünkü çalışan bir insanım.pazartesi bu diyeti bozarım diye korktum.:)malum pazartesi sendromu....çorbayı termosla okula götürmeyi düşünüyorum.fikriniz varsa sizleri takip edeceğim. umarım her şey yolunda gider. sizlerin bütün yorumları ve diyet başarılarınız beni motive etti:)) mayıs gibi nikahım var kısmetse. umarım önce sağlığım sonra da nikah günüm için zayıflarım.bu diyeti başaran hanımları tebrik ediyorum. darısı başıma diyorum. sevgi ve saygılarımla...
ben de aynı sorunu yaşamıştım sonraki yapışlarımda daha ince kıyıp pişirdim sorun ortadan kalktı.ya bişey sorcam benim çorbam bittide tekrar yapmaya gözüm kesmedi tadından kokusundan filan değil
2 kere blendırdan çekmeme rağmen hala kıl gibi lahana damarları geliyo ağzıma tiksindim
ona nasıl bir çözüm üretiyorsunuz
hem öyle kart bi lahanada değil minicik lahanaydı yaptığım
hoş geldin. ben de doğum sonrası kiloları vermeye çalışanlardanım. Allah muvaffak etsin.MERHABA ARKADAŞLAR.ARANIZA TENİ KTLDIM.KARATAY DEDİM HİÇ KİLO VEREMEDİM DOĞUM ÖNCESİ 62 İDİM DOĞUM SONRASI 74 DÜM.AKŞAM YAPTIM ÇORBAYI. LAHANA,KEREVİZ,BROKOLÜ KOYDUM UYGUNMU SİZCE.
kas falan yakmıyor arkadaşım. bir kadına göre baya kaslıyım. hamilelikten kalma kilolarımı vermeye çalışıyorum sonuç harikaYa bende başlamak istiyorum. Yaza düğünüm var . Şuan 67 kiloyum İdeal kilom 55 filan . Yani en az bi 10 kilo vermeliyim . Herkes bu diyeti öneriyor ama sizce de bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı kilo vermek zararlı değil midir ? Kas yakıyor falan diyenler oldu ? Konu hakkında bilgisi olan bir mübarek yeşillendirirse sevinirim .
Sagol canimhoş geldin. ben de doğum sonrası kiloları vermeye çalışanlardanım. Allah muvaffak etsin.
Umarım bende de işe yarar . Bugün başlıyorum bakalım .kas falan yakmıyor arkadaşım. bir kadına göre baya kaslıyım. hamilelikten kalma kilolarımı vermeye çalışıyorum sonuç harika
olur ben onsuz yaptımKizlar kereviz bulamadim olmadan olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?