Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Ben gecen içine kabak ıspanak biber dekanda koydum ama tavuk bulyon koymuyorum sağlıklı değil malesef

Ben gecen içine kabak ıspanak biber dekanda koydum ama tavuk bulyon koymuyorum sağlıklı değil malesef
kabakta koydum havuçta maydonozda ama bu seferki leziz oldu bayıldımm resmen bunla kesin 2 kilo veririm bu hafta ben yapa yapa profesyonelleşiyo insan

MERHABA ARKADAŞLAR.ARANIZA TENİ KTLDIM.KARATAY DEDİM HİÇ KİLO VEREMEDİM DOĞUM ÖNCESİ 62 İDİM DOĞUM SONRASI 74 DÜM.AKŞAM YAPTIM ÇORBAYI. LAHANA,KEREVİZ,BROKOLÜ KOYDUM UYGUNMU SİZCE.

MERHABA ARKADAŞLAR.ARANIZA TENİ KTLDIM.KARATAY DEDİM HİÇ KİLO VEREMEDİM DOĞUM ÖNCESİ 62 İDİM DOĞUM SONRASI 74 DÜM.AKŞAM YAPTIM ÇORBAYI. LAHANA,KEREVİZ,BROKOLÜ KOYDUM UYGUNMU SİZCE.
uygun cnm ben brokoli koymadım ama sebze sonuçta
hatta brokoli çorbasıda zayıflatıyo
blendardan geçirdiysen içebiliyosan olmuştur

ROBOTTAN GECİRİP İŞ YERİNDEDE İÇSEK.TADI NSIL OLURKİ.
uygun cnm ben brokoli koymadım ama sebze sonuçta
hatta brokoli çorbasıda zayıflatıyo
blendardan geçirdiysen içebiliyosan olmuştur

Lahana çorbası mucize demek istemiyorum ama gerçekten insanı motive ediyor. Önceki Pazartesi yani 9 mart ta 63.30 la diyete ve yürüyüşe başlamıştım. Hafta sonu 3 gün tartılmama rağmen 63.60 la hafta bitti. Geçen Pazar Lahana çorbası yapıp Pazartesi 63.60 la çorbaya başladım. Salı 62.30 dum. Çarşamba 61.50. Perşembe 61.00. Hafta sonu dikkat etmeye çalışsam da edemedim. Yürüyüş de yapmadım ama sabah tartıldım yine 61.00 im. Bir hafta dikkat ettim mi hayır minik kızımın kalan çikolataları dahil her şeyden bir lokma yedim maalesef dünkü 5 içli köfte dahil :).

Ya bende başlamak istiyorum. Yaza düğünüm var . Şuan 67 kiloyum İdeal kilom 55 filan . Yani en az bi 10 kilo vermeliyim . Herkes bu diyeti öneriyor ama sizce de bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı kilo vermek zararlı değil midir ? Kas yakıyor falan diyenler oldu ? Konu hakkında bilgisi olan bir mübarek yeşillendirirse sevinirim .

Kararliyim.yogurtlayarak yiyorum.gunde kackez icmemiz lazim.yemekte yiyormusunuz.birde karbonatli suyuda cok oneriyorlar.denemedim ama.bilginiz varmi.cvp ladigniz
bak yoğurtta bana fikir verdi bende denicem
bide acı seviyosan bol karabiberli dene cnm oda tadını çok değiştiriyo ve limon

ben de aramıza hoş geldin diyorum. inşallah hedefine ulaşırsın.

ben de aynı sorunu yaşamıştım sonraki yapışlarımda daha ince kıyıp pişirdim sorun ortadan kalktı.

hoş geldin. ben de doğum sonrası kiloları vermeye çalışanlardanım. Allah muvaffak etsin.

kas falan yakmıyor arkadaşım. bir kadına göre baya kaslıyım. hamilelikten kalma kilolarımı vermeye çalışıyorum sonuç harika

slm arkadaşlar,bende artık kilolarından.hatta doğum sonrası olanlardan çok sıkıldım.buradki yorumları okudum bana bir hırs geldi,bende başlamak istiyorum.59kg,dan 7yılda iki çocuk ve sonuç83kg.sadece desteğe,benimle beraber azmedecek arkadaşlara ihtiyacım var,bir birimizi,şevklendirerek,şu yağlardan kurtulalım

merhaba arkadaşlar ben de inşallah bu diyete başlamayı düşünüyorum. daha önce çorbayı hazırladım ama bütün gün çorba içmek beni çok zorladı. o yüzden bırakmıştım. şimdi tekrar başlıcam kısmetse. 65 kiloyum ve 58 kilo olmam lazım yada en az 60. iki kür halinde uygulamayı düşünüyorum. yani 1 hafta yapıp 2 hafta normal diyetle devam edip tekrar 1 hafta daha yapamyı planlıyorum. ama işte sadece çorba içmek çok zor. hiç bi şekilde doymuyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum. ilk günü atlatsam devamı gelecek biliyorum ama olmuyo bi türlü.
neyse bi kaç yer de çorbayı hazırlarken içine hazır çorba da koyabilirsiniz yazıyodu. hazır çorba da ekleyebilir miyiz. tadını biraz yumuşatmak için???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…