Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar yaklaşık bir ay önce bende bu diyeti yaptım ama 4 gün yapabildim ona rağmen 2 kg vermiştim ama oğlum hastanede yatınca bozmak zorunda kaldım sonra da memlekete gittim ve tekrar kg aldım şimdi tekrar başlıcam burdan destek almak çok motive ediyo insanı işallah bu sefer sonuna kadar gidebilirim acil kilo vermem lazım çünkü

Merhaba
Merhaba yaptinizmi merak ettim.ben bu aksam corbami pişirdim yarin baslayacam ve benimde desteğe ihtiyacım war.siz yaptinizmi

Bende başlıyorum destek olursak birbirimize sewinirim

Selam arkadaşlar benimde bugün 3 uncu günüm inşallah 74.bucukla başlamıştım bugün tartildim 73 kilo yum 1 buçuk kilo vermisim ve de karnın inanılmaz düz şişlik olmadı yani daha 5 günüm var inşallah 70 olurum sonucu yazacağım inşallah buraya

ya ben bir şeyi çok merak ediyorum umarım görür ve cevaplarsınız 12 kg ciddi bir kilo tartıda uçan kilolar fiziksel olarakta kendini belli ediyor mu ? Görüp ne kadar zayıflamışsın falan diyenler oldumu yani size ? Hani bir haftada 5 kg çok iyi mesela ama birinin bir haftada 5 kg zayıfladığını görsek baya şaşırırdık . Bu diyeti uygulayanlar dikkat etti mi acaba fiziksel olarakta incelme oluyor mu yoksa sadece tartıda mı uçuyor kilo ?

Merhaba kizlar ben 20 gundur diyetteyim kilom 62 den 59a indi ama ben daha cok vermek istiyorum bu lahana diyetini de yeni duydum tadina herkes kotu demis en ufak bir fikrim yok size sorum sizce normal diyetime devam ederken bu corbadan icsem kilo verir miyim sizce? Deneyimi olanlar yazsin lutfen. Bir de bu corbadan icip devaminda da zaten diyetime devam edicem bunu bir sok diyet olarak mi yapmaliyim tek basina corba mi icmeliyim normal diyetime ek olarak da icsem olur mu hedefim temmuz gibi 45 kiloya ulasmak cok mu hayalperestim yardim edin kizlar <3

MerhabA ben geçen hafta yaptım kacamaklarla 5 günde 3 kilo verdim.Bence birhafta bunu yap,sonra normal diyetine gecersin.burda sadece corba değil,meyve sebze vs.günleri war.motivasyon açısından 1 hafta yap derim.karar senin tabi :)

Cok tesekkur ederim cvp icin :) <3

Mrb güzel bayanlar bende Zayıflamak istiyorum hemde çok aynaya bakınca rahatsız oluyorum görünüşümden 80 kiloyum ve ben şimdilik 70 yada 65 e inmek istiyorum bu diyetle olur mu gider mi bu kilolar yorumları okudum ama birsey aklımı kurcaliyor fiziksel olarak giden kilolar belli oluyor mu yoksa sadece tartı üzerinde mi kilo kaybi görülüyor lütfen bana cvp verin deneyimi olanlar :-(

Lookinside, post: 40482112, member: 667954"]Merhaba kizlar ben 20 gundur diyetteyim kilom 62 den 59a indi ama ben daha cok vermek istiyorum bu lahana diyetini de yeni duydum tadina herkes kotu demis en ufak bir fikrim yok size sorum sizce normal diyetime devam ederken bu corbadan icsem kilo verir miyim sizce? Deneyimi olanlar yazsin lutfen. Bir de bu corbadan icip devaminda da zaten diyetime devam edicem bunu bir sok diyet olarak mi yapmaliyim tek basina corba mi icmeliyim normal diyetime ek olarak da icsem olur mu hedefim temmuz gibi 45 kiloya ulasmak cok mu hayalperestim yardim edin kizlar <3[/QUOTE]
Arkadsim S.a benim bugun lahana diyetimin 5 gunu kolay degil ama cokta zor degil ayrica corbanin tadini abartiyorlar bence o kadsrda kotu degil diyetine gelince bir haftalik kurunu uygula bence cunki bu corba bir haftadan fazla icikirse vucut sistemini bozdugu soyleniyo ama diyetinle beraber bir hafta iceceksen ona bisey diyemem ama Benbir hafta ara verip tekrar yapacagim bu arada kilon cok degilmis boyun kac

Arkadsim S.a benim bugun lahana diyetimin 5 gunu kolay degil ama cokta zor degil ayrica corbanin tadini abartiyorlar bence o kadsrda kotu degil diyetine gelince bir haftalik kurunu uygula bence cunki bu corba bir haftadan fazla icikirse vucut sistemini bozdugu soyleniyo ama diyetinle beraber bir hafta iceceksen ona bisey diyemem ama Benbir hafta ara verip tekrar yapacagim bu arada kilon cok degilmis boyun kac[/QUOTE]
Tsk ederim cvp icin :) boyum 160 cm. kilolu gorunuyorm ozellkle fgobek yok kol bacak var takinti yaptim senelerdir sabit kilolardaym artk zayif gorunmek istiyorum deniycem cesaret toplayabilirsem iki gun yapip sonra bozmak istemedigim icin psikolojk olarak da hazr olmam lazm bu diyete cnku basladigim seyi harfiyen bozmadan bitirmeli ve iradeli olmaliyim

ookinside, postcanım 4578, member: 667954"]Arkadsim S.a benim bugun lahana diyetimin 5 gunu kolay degil ama cokta zor degil ayrica corbanin tadini abartiyorlar bence o kadsrda kotu degil diyetine gelince bir haftalik kurunu uygula bence cunki bu corba bir haftadan fazla icikirse vucut sistemini bozdugu soyleniyo ama diyetinle beraber bir hafta iceceksen ona bisey diyemem ama Benbir hafta ara verip tekrar yapacagim bu arada kilon cok degilmis boyun kac[/QUOTE]
Tsk ederim cvp icin :) boyum 160 cm. kilolu gorunuyorm ozellkle fgobek yok kol bacak var takinti yaptim senelerdir sabit kilolardaym artk zayif gorunmek istiyorum deniycem cesaret toplayabilirsem iki gun yapip sonra bozmak istemedigim icin psikolojk olarak da hazr olmam lazm bu diyete cnku basladigim seyi harfiyen bozmadan bitirmeli ve iradeli olmaliyim [/QUOTE]
Anliyorum seni cannim peki kollarin icin falan bolgesel calissan mesela plates falan denedinmi bolgesel sorunlar icin cok faydali bide insallah istedigin kiloya inersin en kisa zamanda bende boy 1.63 kilo 74 ben cok daha kotuyum anlayacagin ama insallah verecem kararliyim 60 a kadar devam

Tsk ederim cvp icin :) boyum 160 cm. kilolu gorunuyorm ozellkle fgobek yok kol bacak var takinti yaptim senelerdir sabit kilolardaym artk zayif gorunmek istiyorum deniycem cesaret toplayabilirsem iki gun yapip sonra bozmak istemedigim icin psikolojk olarak da hazr olmam lazm bu diyete cnku basladigim seyi harfiyen bozmadan bitirmeli ve iradeli olmaliyim [/QUOTE]
Anliyorum seni cannim peki kollarin icin falan bolgesel calissan mesela plates falan denedinmi bolgesel sorunlar icin cok faydali bide insallah istedigin kiloya inersin en kisa zamanda bende boy 1.63 kilo 74 ben cok daha kotuyum anlayacagin ama insallah verecem kararliyim 60 a kadar devam[/QUOTE]
Insallah verirsin tabi canim ama boyle sok diyete bel baglama genel olarak kararli ol normal zamanlarda da diyet yap kendini 60 kiloyken hayal et bu kilodayken neleri giymek isteyip giyemedigini kendink belki de kotu hissettigini dsun hep ki kararli olasin :))) cok zoram aslinda okadar da zor degil iradeli kadinlariz insallah basaracagix:) <3 kolay gelsn cnimm

Anliyorum seni cannim peki kollarin icin falan bolgesel calissan mesela plates falan denedinmi bolgesel sorunlar icin cok faydali bide insallah istedigin kiloya inersin en kisa zamanda bende boy 1.63 kilo 74 ben cok daha kotuyum anlayacagin ama insallah verecem kararliyim 60 a kadar devam[/QUOTE]
Insallah verirsin tabi canim ama boyle sok diyete bel baglama genel olarak kararli ol normal zamanlarda da diyet yap kendini 60 kiloyken hayal et bu kilodayken neleri giymek isteyip giyemedigini kendink belki de kotu hissettigini dsun hep ki kararli olasin :))) cok zoram aslinda okadar da zor degil iradeli kadinlariz insallah basaracagix:) <3 kolay gelsn cnimm[/QUOTE]
Tesekkur ederim mesajin icin canim haklisin ama ben 10 gun sonra bi kez daha yapacam o kadar lahana diyrtini.bugun altinci gunum yarin tartilacam bakalim kac olmusum ama ben kacamakta yaoiyorum yoksa cok zor dayanmak bu arada evlimisin ben evliyim iki tanede cocugum var

Insallah verirsin tabi canim ama boyle sok diyete bel baglama genel olarak kararli ol normal zamanlarda da diyet yap kendini 60 kiloyken hayal et bu kilodayken neleri giymek isteyip giyemedigini kendink belki de kotu hissettigini dsun hep ki kararli olasin :))) cok zoram aslinda okadar da zor degil iradeli kadinlariz insallah basaracagix:) <3 kolay gelsn cnimm[/QUOTE]
Tesekkur ederim mesajin icin canim haklisin ama ben 10 gun sonra bi kez daha yapacam o kadar lahana diyrtini.bugun altinci gunum yarin tartilacam bakalim kac olmusum ama ben kacamakta yaoiyorum yoksa cok zor dayanmak bu arada evlimisin ben evliyim iki tanede cocugum var[/QUOTE]
Hayir bekarim 22 yasindayim insalah istedigimz kilolara kavusuruz canim :)

İnşallah Lookinside, post: 40518943, member: 667954"]Insallah verirsin tabi canim ama boyle sok diyete bel baglama genel olarak kararli ol normal zamanlarda da diyet yap kendini 60 kiloyken hayal et bu kilodayken neleri giymek isteyip giyemedigini kendink belki de kotu hissettigini dsun hep ki kararli olasin :))) cok zoram aslinda okadar da zor degil iradeli kadinlariz insallah basaracagix:) <3 kolay gelsn cnimm[/QUOTE]
Tesekkur ederim mesajin icin canim haklisin ama ben 10 gun sonra bi kez daha yapacam o kadar lahana diyrtini.bugun altinci gunum yarin tartilacam bakalim kac olmusum ama ben kacamakta yaoiyorum yoksa cok zor dayanmak bu arada evlimisin ben evliyim iki tanede cocugum var[/QUOTE]
Hayir bekarim 22 yasindayim insalah istedigimz kilolara kavusuruz canim :)[/QUOTE]
İnsallah canım yaa senin kilon iyi cnm 55 olsan super olursun eminim birazda bölgesel calistinmi oo miss

B
Hayir bekarim 22 yasindayim insalah istedigimz kilolara kavusuruz canim :)[/QUOTE]
İnsallah canım yaa senin kilon iyi cnm 55 olsan super olursun eminim birazda bölgesel calistinmi oo miss[/QUOTE]
Benim yol uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…